Ron de broer van Sharita en soulmates

Na 1986 krijgt ze voor het eerst een broer Ron. Hij houdt heel veel van haar en beschermt haar tijdens de tijd in de magische koepel. Hij doet alles voor haar om haar te redden en is in gevangenschap rechercheur geworden. Een baan die hij heel leuk vindt. 

De familie van Sharita

Sharita en Zwart hebben alleen elkaar voor 1986 met een dochter Savannah. Savannah wordt elk jaar geboren en in the land of the living souls gaat ze dood als kindje en blijft ze een kindje. Iets dat ze niet leuk vindt. Samen met zijn drietjes maken ze een ingenieus hansje, een plan voor het volgende leven. In freedom wordt Savannah weer geboren en krijgt ze broers en zusjes.

Wie is Ron?

Hij is de grote broer van Sharita. Na 1986 wordt hij geboren. HIj is  drie jaar ouder net als Zwart. Zwart en hij kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ron wordt uiteindelijk rechercheur en Zwart is de beste zootropolis van iedereen. Ron speelt een grote rol in de rebellion, waarin hij door zijn rechercheurschap iedereen red samen met Zwart. Hij houdt heel veel van Sharita. Hij ontmoet Suzy Q krijgt naast Lisanne en Melissa  twee kinderen met haar. De moeder van Lisanne en Melissa is doodgegaan in de derde wereldoorlog door Cruella. In de magische koepel leert Suzy Ron kennen en wordt weer verliefd. Suzy wordt de beste vriendin van Sharita en na hele lange tijd hebben Sharita en Zwart een echte familie.

Ron, Suzy, Zwart en Sharita zijn familie en houden van elkaar.  

 

Na 1986 krijgt hij een grote rol in de films. Als beschermer van Sharita. Zwart en hij worden beste vrienden. Sharita is een lieve tante voor Lisanne en Melissa.