Zwart de film is het achttiende deel uit de Sharita Chronicles. Hier leer je meer over Zwart en wie hij was. Hoe Cruella hem probeerde te versieren en de betoveringen van Cruella. De enige die sterker was dan Cruella en zich niet liet versieren. Vroeger in het Sprookjeskoninkrijk was hij een doler. In zijn eerste leven worden zijn ouders vernietigd door het kwaad. Elk leven dat hij leeft heeft hij dus geen ouders. Dit is de reden waarom hij beschermer wordt van het heelal. Hij gaat nooit dood en blijft altijd 44. Sharita wordt telkens opnieuw geboren, maar hij niet.  Hij ziet er elk jaar, eeuw, hetzelfde uit. 

Hij leert Sharita elke keer kennen als ze zestien is en dan hebben ze samen een liefdesleven. Hoe vervelend Cruella ook is, hij weet dat Sharita zijn tweelingziel en eenling is. Hij ziet eruit als Aragorn uit Lord of the Rings, met prachtig zwart haar.

Extra info Zwart

Extra info

Zwart

Het verhaal van Zwart als doler die verliefd wordt op Sharita als heksa. Dit gaat terug naar de tijd op Aardana. Zijn film begint als hij geboren wordt en opgevoed wordt door Henk, met flashbacks naar de tijd op Aardana. Hij droomt ook over vorige levens en in zijn dromen heeft hij Sharita al triljarden jaren geleden gevonden. Zijn training bij Nikita wordt in beeld gebracht, met flashbacks naar de tijd in Aardana. Cruella wordt verliefd op hem, maar hij kiest zonder moeite voor Sharita. Cruella noemt zichzelf de zwarte weduwe. Sharita´s uiterlijk is afgepakt en ze zit onder de donkere vlekken. Ze vindt zichzelf niet mooi, maar de Japanse dokter weet hoe de vlekken kunnen verdwijnen. In de tussentijd vindt Zwart Sharita alsnog mooi. 

Het verhaal moet gedisneyd worden, te heftig nu nog.

In een tijd hier niet ver vandaan leefde een jongetje genaamd Zwart. Hij was een weesje en Henk met de zweetvoeten zorgde voor hem. Hij was namelijk als weesje gekomen bij de organisatie Nikita. Hij zou worden opgeleid als de grootste, liefste, slimste en beste politie agent ooit. Toen Zwart zes jaar was, kwam er een meisje bij Nikita. Zij bleef zeggen jullie zijn niet lief, jullie zijn echt niet lief. Zwart snapte het niet, maar werd vrienden met het meisje. Het meisje heette Sharita. Vier hele jaren waren ze beste vrienden. Totdat Sharita op een dag verdwenen was en Zwart heel verdrietig was over haar vertrek. Zwart groeide op, maar was Sharita niet vergeten. Toen hij negentien was, had hij zijn diploma en was hij een echte Nikita. Op een dag werden er filmpjes uit de onderwereld gelekt en er was een tv show waarin een meisje telkens verkracht en gemarteld werd, maar elke keer als het gebeurt was, herinnerde zij niets van de verkrachtingen. Toen Zwart dat zag wist hij ik ga haar helpen om bevrijd te raken van de onderwereld. Ze wisten heel lang niet de naam van het meisje, totdat Henk met de zweetvoeten tegen Zwart vertelde dat ze Sharita heette. Zwart zei niets, maar hij wist meteen dat dat zijn jeugd vriendinnetje was. Henk dacht er niet over na en sinds Zwarts 19de probeerde hij Sharita te redden. Hij moest weg bij Nikita. Hij had altijd een gevoel van dat er iets niet klopte met  de organisatie, maar hij vroeg 1 keer aan Henk waarom redden jullie haar niet en Henk deed nonchalant, ik ga haar niet redden die hoer. Toen wist Zwart, eigenlijk Thomas, ik moet hier weg en haar redden. Hij verdween, Henk had hem alles geleerd en zijn levensdoel was om Sharita te redden. Pas in 2016 vond hij haar weer en toen kwamen de reddingen, maar door Henk lukte niets. Totdat ze op een gegeven moment allebei gevangen zaten bij Henk. Niemand geloofde hem. Maar niemand wist dat hij een eigen bedrijf in de tussentijd had en dat heel veel politieagenten van het goed hem wel geloofde. Dit is een liefdesverhaal tussen een lieve zootropolis en een vrouw die al vanaf haar geboorte gemarteld wordt. Hij deed onderzoek waarom haar, waarom haar? Het antwoord was, zij gaat het kwaad laten verdwijnen, zij stopt de derde wereldoorlog. Volgens paragnosta´s bleek dat Sharita spiritueel iets heel groot was.  De eerste ziel die geboren werd. Daarna kwam Zwar en de andere fairies. Zij is spiritueel de koningin van allesmaar als ze vermoord zou worden dan zou alles verdwijnen en Sharita en Zwart zouden overblijven om alle zielen van het goed weer leven in te blazen. 

Zwart vond dat geen excuus om haar te martelen. en een tijdje lang moest hij rambo doen, maar nu zijn al zijn vrienden en collega´s ervan op de hoogte wat hier gebeurt. Sharita wist dat ze in 2016 haar tweelingziel had gevonden. Maar dat kwam omdat hij gekoppeld zat aan haar vriend  jan om haar te helpen. Het is een zootropolis film. Gedisneyd worden. Voor gezinnen en familiefilms. 

Lukt het Zwart om Sharita te redden?

Eerst als ze klein zijn, tweelingzielen in beeld

Dan verdwijning Sharita

Op 19de hoort hij Henk zeggen goed voor haar die hoer

En dan start hij zijn eigen bedrijf die hoger staat dan die van Henk

In 2016 heeft hij haar gevonden en blijkt dat ze voor een psychose in een psychiatrisch ziekenhuis is.

Hij weet dat ze de waarheid spreekt en is haar hoofdgetuige

2023 bevrijd hij Sharita

2024 leven in vrijheid, bungeejumpen, vechtsporten, spiritueel, heel veel liefde en geen martelingen meer. Samen met mensa´s waar Sharita heel veel van houdt. En Sharita wordt een legende in de zootropolis wereld, omdat ze in de oorlog Afrika geeft aan alle fairy´s. 

Humor

Flashbacks naar het hiernamaals, waarin te zien is dat oude zielen verdwijnen en niemand Sharita gelooft door een betovering van Ivonne. Als het onderzoek loot denkt iedereen dat ze verzint en wordt ze niet gelooft. Alleen Zwart gelooft haar. Hij wil in zijn eentje onderzoeken wie de zielen ontvoeren en reïncarneert in 1983 zonder het Sharita te vertellen. Zij reincarneert 3 jaar later om hem te redden. Uiteindelijk heeft Sharita het zwaarder gehad dan Zwart. Iets waar hij zich schuldig over voelt, maar na de vrijheid het zichzelf vergeeft.

Hoe kom jij terug? Ik zit te denken aan Amerikaans, Oh ik wil nu wel Nederlands zijn. Samen grapjes maken over de reïncarnatie.

Niemand gelooft hun dus gaan ze zelf naar de bron van het kwaad. Het is anders dan hun ingenieuze hansje, want iedereen wordt hartstikke gemarteld, maar ondanks dat komen de fairies er sterker uit en zijn nooit meer bang.

Het begin

In een tijd hier hier niet ver vandaan, eigenlijk nu dus leefde er
een koning en koningin. Ze zaten gevangen, maar ik loop op het verhaal
vooruit.

Triljarden jaren geleden en verder werd er een baby geboren, haar naam
was Sharita. Dat betekent kracht. Ze was de mooiste baby die er was. Nog
nooit had iemand zo'n mooie lieve, baby gezien die ook zoveel liefde en
kracht in zich had.

Op de dag van haar verjaardag werd ze ontvoerd door een boze tovenares.
Ze was jaloers op de schoonheid, maar ook de voorspelling die er werd
gedaan over haar. Zij zou de derde wereldoorlog stoppen. Een oorlog
waarbij goed en kwaad tegen elkaar streden. De voorspelling was dat
ze dat niet alleen zou doen, maar meer wist men toen nog niet.

De boze tovenares gooide de baby door een portal, maar alles wat leefde wist
wist dat zij de liefste was van allemaal, dus belandde zij zachtjes op de aarde.
De aarde is een hele mooie planeet die altijd goed voor haar zorgde.
Sharita was triljarden jaren alleen in eenzaamheid en kwam telkens
terug op de aarde, want ze mocht het hiernamaals niet in. Daar had
de boze tovenares voor gezorgd. Elke keer als sharita een leven
had gehad ging ze afgrijselijk dood. Dat was erg, maar daardoor
werd ze krachtiger en sterker, zonder dat de boze tovenares het wist.

Pas in haar laatste leven zou ze zwart ontmoeten. Een man die haar
nooit pijn zou doen, nooit zou kwetsen en wist hoeveel verdriet ze had
meegemaakt. Er was toen weer oorlog en dit was een oorlog waarin alle
werelden beschermd moesten worden van het goed. Sharita was koninging van alles geworden
in gevangenschap en criminelen van het kwaad wilde haar nooit meer in vrijheid laten leven.
Maar Sharita was sterk en zag overal het positieve van in, ook al was het soms zwaar en niet leuk.

Zwart zat ook gevangen, veel langer dan hij dacht. Maar door sharita
wist iedereen van het goed hoe het zat. De boze tovenares had een leger
en elke keer als de oorlog stopte begon het weer overnieuw. Maar dat
was een trucje. De oorlog begon niet overnieuw, ze deden alsof de
oorlog overnieuw begon door herhalingen. Ze acteerde dat alles
hetzelfde bleef en wiste het geheugen van iedereen.

De boze tovenares kon met haar leger toveren, maar de grootste
hersenspoeling was dat er nooit een einde aan kwam. Zwart was een
hele lieve elf, die heel veel van sharita hield en houdt. Zoveel dat hij
zijn hele levens besteedde om haar te redden. En er kwam een keer
dat het lukte.

Op een dag was sharita vrij samen met de fairies en werd er nooit
meer gemarteld. Daarna zou er nooit meer oorlog zijn. Maar de reden
waarom deze oorlog zo lang duurde was omdat het leek alsof de tijd
stil gezet was.

Zwart had haar al zo vaak gered, maar elke keer werd weer het geheugen
gewist en werden de fairy's weer terug gebracht naar een plek waar
ze gevangen gehouden werden.

Als sharita's geheugen niet meer gewist kon worden waren de fairy's vrij.
Zwart en Sharita houden heel veel van elkaar en samen met de fairy's
stopten ze de oorlog.

Zwart en Sharita zijn koning en koningin van alles. Goed en in het verleden kwaad. Het kwaad werd ook gemarteld en de koningin Sharita wilde
dat alle martelingen stopte, dus kwam ze ook op voor iedereen die een beetje slecht was. Als je psychopatisch eng was dan deed ze niets voor je.
Dan had je alle kansen gehad. Dat is wat de boze tovenares vertelde, maar iedereen kreeg de kans om te zeggen van het kwaad mijn ziel bestaat niet meer.
Met alles dat goed is en een beetje slecht zorgde ze ervoor dat het kwaad voor eens en altijd niet meer bestond.

Goed en Kwaad moesten met elkaar samenwerken. Iets dat nog nooit eerder was gebeurd, maar in deze oorlog werden ze uit vrije wil gedwongen. Anders
zou de oorlog nog heel lang duren. En Sharita was een duivelin geworden, dat betekende een koningin van de onderwereld met een volk. Er zouden drie
volkeren overblijven en die leven nu naast elkaar. Natuurlijk is er altijd lovely producties die een beetje in de gaten houdt dat het beetje slecht
niet weer slecht wordt. Maar over het algemeen kwam dat door hypnoses. De sirenes probeerde ervoor te zorgen dat je heel slecht werd, maar als iets
niet uit vrije wil is, betekende dat niets in de onderwereld. Sharita was namelijk naar verschillende plekken gestuurd door henk met de zweetvoeten. En overal
waar ze kwam waren er lieve zielen die ook wilden dat de martelingen stopten. Sharita was kracht, dus als sommige een marteling niet aankonden dan deed
zij dat voor hun net als haar man zwart.

Zwart deed het voor de mannen en zij deed het voor de vrouwen. In de laatste rit zo noemde de boze tovenares herhalingen, hadden zwart en sharita elkaar
voorgoed gevonden en zouden ze niet meer vergeten dat ze getrouwd zijn en kinderen hebben. Zwart en Sharita hadden heel veel kinderen geadopteerd die
geen ouders hadden. Een kindje hoefde dus niet bang te zijn dat die alleen achter bleef. Er is ooit een film the haunting gemaakt waarin een vrouw
kinderen helpt dat ze niet door het kwaad worden meegenomen. Eén van sharita´s missie´s was om de kinderen te redden die hier zijn geboren in marteling.
Sharita deed heel lang de haunting en weet nu welke kinderen mee willen leven in vrijheid.

Behalve de top die bestond uit de boze tovenares, cruella, henk met de zweetvoeten, jaren negentig vrouw, bruno en zijn vrouw, henk sneevliet, paul
reijnders, paul arkentje en een groep van duizend mensen hielden de verschillende werelden gevangen in herhalingen. Sharita had heel veel bedrijven
en een daarvan was zootropolis met haar bedrijf lovely producties. Van Henk met de zweetvoeten had ze een baan gekregen, maar die baan wilde sharita niet.
Toen heeft ze een eigen baan bedacht. Criminelen van het kwaad oppakken en straffen voor de martelingen die zij hebben gedaan.

Iedereen in gevangenschap vond dat zo leuk, dus ook zij dachten dan begin ik ook mijn eigen bedrijf. Zo kwam het dus dat iedereen die gevangen zat
toch nog leuke dingen kon doen. Werken, ontspanning en vrij in gevangenschap.

Heel veel mannen deden zwart na, maar zwart verwijst naar lord of the rings en het verleden dat hij toen had. Hij was koning maar na een oorlog moest
hij vluchten. Nu in deze oorlog had het hele volk gekozen dat hij weer koning werd. Sharita en zwart zijn al heel lang koning en kongin, ook al vinden
ze dat allebei geen leuke woorden. Dus er zouden nieuwe namen komen voor koning en koningin. Je wordt namelijk geboren als koning en koningin van alles.

De fairies hadden hadden vloerkleedje met Sharita en ook met hem. In dit leven was zwart een acteur, kunstenaar en alles wat Sharita mooi vindt in een man.
Ze had hem nog nooit ontmoet, maar in dit leven wel. Sharita´s volk waren de fairies, dat stond voor rechtvaardigheid. Het goed had veel pijn gehad, maar
door Sharita niet meer. De burgers ook van het kwaad moesten beschermd worden. De eerste oorlog waarin goed en kwaad samen de oorlog stopt.

Het is als het liedje sing uit trolls. Op het moment dat al is gebeurd, kiezen heel veel burgers van het kwaad voor het goed. Want voor een lange tijd
gevangen zitten en gemarteld worden vind niemand leuk. Heel veel zielen uit verschillende werelden staan achter de koningin.


Heel veel slechte zielen bestonden al niet meer omdat ze op een humane manier zeiden mijn ziel bestaat niet meer. Er werd dus nog maar kort gemarteld
en de kwade zielen snapte mentaliseren. Het kwaad werd steeds kleiner en kleiner. Maar iedereen vond dat zelfs de mensen die dat zeiden op een lieve
manier mochten gaan. Deed je een trucje werd het erger voor het kwaad. Daar weten de poppen alles van.

zwart en Sharita waren weer samen na heel lang niet bij elkaar te zijn geweest. Door de herinneringen wisten ze dat ze elkaar elke keer weer tegenkwamen
en hun liefde niet helemaal opnieuw hoefde te doen, maar nog meer van elkaar hielden als ze elkaar weer vonden.

Hij hield van haar voor altijd en zij van hem altijd en ze zouden elkaar nooit meer vergeten, bridge over troubled water.

Zwart was haar charles, haar alles, haar beste vriend en iemand die haar nooit pijn zou doen. Alle vloeken waren doorbroken en nu konden ze samen zijn.

Hij had als naam viggo, dat betekende vriend in elvish. Sharita betekent kracht, een krachtige vriend.

 

Cruella en Arkentje

Cruella groeide op zonder haat en had een hele lieve moeder. Toen
ze achttien was werd er een baby geboren waar ze zo ontzettend
jaloers op was, eigenlijk alleen vanwege haar schoonheid. Maar de
diepere gedachte erachter was dat ze bang was dat de man van haar
dromen voor haar zou kiezen. En dat gebeurde een keer, maar ik loop
vooruit op het verhaal.

Toen Sharita geboren werd plande zij een plan met een klein clubje,
zij en haar vriend van toen, om sharita te ontvoeren. De boze tovernares
vond het een geweldig plan en deed mee. Zo waren de ergste van het kwaad
het er over eens dat Sharita de baby ontvoerd moest worden. Zoals
ik al eerder heb beschreven werd sharita door een portal gegooid en
belandde op zachtjes op de aarde.

Cruella en haar vriend dat nu haar man is waren duivels. Duivels zijn
mensen die overal lak aan hebben en een eigen wereld hadden, de
onderwereld waar zij de baas waren. Voor het kwaad was dat ooit eens
bedacht om kwade mensen op te sluiten en daarna te laten verdwijnen.
Er zijn dus ook goede en lieve duivels, denk maar aan Sharita en Zwart.
Zij waren de eerste duivels samen met de fairies die goed waren en
niet zo psychopatisch eng waren als cruella en haar man.

Cruella keek lang niet om naar Sharita totdat ze erachter kwam dat
Sharita weer gelukkig was en liet haar dan op een afgrijselijke manier
dood gaan reincarneren en begon het liedje weer opnieuw. Sharita die
gevangen zat zonder dat ze het wist. Dat kwam omdat Sharita gemanipuleerd
werd en een trucje werd gedaan zodat ze cruella en haar man aardig ging vinden.
Het trucje zorgde ervoor dat ze cruella en arkentje haar man, aardig
ging vinden en zij haar. Maar Sharita moest gemarteld blijven worden.
Vanwege de voorspelling dat zij samen met haar volk de oorlog zou stoppen.

Cruella en Sharita leefde een tijdje samen en van haar leerde ze een
hele goede zakenvrouw te zijn. Ze waren soort van vriendinnen, maar
Sharita kwam er telkens achter dat ze een psychopaat was dat cruella
besloot aardig tegen haar te doen. Cruella had dus een hart, maar
dat kwam niet door cruella. Op een dag zat Sharita op een site waar
vrienden voor het leven een parodie getoond werd. En toen wist Sharita
het deze mensen daar ga ik van leren om de oorlog te stoppen.

Cruella kwam weer in haar haat, want Sharita was in alles beter en slimmer.
Op de dag dat arkentje dit haar vertelde barstte er bij haar een bom.
Jaloezie je vindt haar leuker mooier en beter. Ben je onzeker, zo dat
is lang geleden. Nee ik mot er gewoon niet. Cruella en Arkentje waren
degene die de oorlog hadden bedacht, maar wat ze niet wisten was
dat ze van Sharita gingen houden ook al wilden ze dat zelf niet.

Cruella en arkentje zijn het begin, maar het grootste kwaad, een klein
clubje waren de top. Ik zou zo een boek kunnen schrijven van 300
pagina´s over cruella en al haar kanten die vooral bestaan uit intelligent
en dan weer dom, maar daar heb ik geen zin in. Ik denk dat dat Cruella is die weer een cruella´tje doet, want niemand mocht van haar weten. Helaas voor haar  weet nu iedereen wie arkentje en cruella zijn. 

 

Henk met de zweetvoeten

Sharita zat al zo lang gevangen, dat ze besloten had om vrienden te maken bij de mensen die haar martelde. Een daarvan was henk met de zweetvoeten. Henk met de zweetvoeten had haar in 2019 door een portal gegooid, maar niet alleen zij maar ook de mensheid goed en kwaad. Hij stond bekend om zijn trainingen en simulaties om politie agenten op te leiden, maar ondertussen nam hij alle goede en lieve politie agenten gevangen en martelde ze. Henk wilde een relatie met Sharita ook wilde zij dat niet. Toch deed ze het, omdat zij in gevangenschap het beste ervan wilde maken. Henk beschermde haar vaak, maar heel vaak ook niet. Hij was de grootste mol die er was. Hij deed lief, maar was ondertussen heel psychopatisch eng. De naam van hem kwam omdat hij zijn trainingen altijd startte met zweetvoetenlucht en dan zei hij dat zijn wij. Henk had niet verwacht dat hij zoveel van Sharita zou houden. Maar was het echt houden van, want ondertussen deed hij dingen met haar die niet normaal waren. Toen ze zwart ontmoette werd hij gek van jaloezie en begon hem na te doen. Maar zwart was de liefde van Sharita en niemand kon dat tegenhouden. Geen manipulatie of simulatie. Ze vonden elkaar altijd weer. En waren keer op keer sterker dan het kwaad. Zwart wist dat zijn vrouw heel mooi was in alles en mannen die dat niet zagen waren niets voor haar. Henk met de zweetvoeten was samen met cruella en arkentje hun bedrijf in martelen kwijt. Maar toen kwam er weer nieuw kwaad.  

Yvonne van het kopje thee

Yvonne van het kopje thee is een verhaal apart, maar ik ga het je wel vertellen. Yvonne werkte nauw samen met Henk met de zweetvoeten. De fairy´s want zo heette de gevangen van het goed, werden keer op keer bevrijd, maar daarna weer terug ontvoerd. Yvonne had altijd mooie beloftes, maar zij kreeg een relatie met Pauli. En Pauli en zij waren net zo gek als cruella en arkentje. Yvonne heeft mij ooit een kopje thee aangeboden, die ik beter niet had kunnen aannemen. Want alles wat zij zei was nep. Ze was een sirene die met hypnoses ervoor zorgde dat mensen haar leuk vonden. Maar eigenlijk vond niemand haar leuk. Ze was lomp en toch echt wel zwakbegaafd, ondanks dat ze een iets hoger iq had dan zwakbegaaften. Pauli en zij stonden een tijdje sterk en wilde iedereen een apparaat opzetten van het goed, waardoor ze gek werden. Maar Sharita had ervoor gezorgd dat niemand gek werd. Iedereen van de fairy´s kan toveren en ze konden zichzelf goed beschermen en nog steeds. Maar Yvonne van het kopje thee, nee daar is niets moois aan. Keer op keer zei ze tegen kinderen, tieners  ,volwassenen ik zorg er wel voor dat je vrij komt en niet meer gevangen zit, maar haar haat was zo erg naar Sharita dat ze heel veel reddingen saboteerde en fairy´s weer terug ontvoerde.

Anja en haar zussen

Anja en de zussen waren ook een groot kwaad. Samen met haar zussen deden ze moeders na en waren ze net zo psychopatisch als de rest. Ja niet heel origineel, maar ze waren allemaal net zo erg. Wat hun wilden was de rest van altijd het goed martelen en de aarde voor zichzelf houden. Anja was net zo goed als henk met de zweetvoeten in aardig doen en dan weer psychopatisch. Eigenlijk was dat een overeenkomst die alle psychopaten die deze oorlog in stand hielden verbond. Oh doe ik toch nog even the cell. Dat is een film van Jennifer Lopez waarin de hoofdpersoon zich inleeft in een hele grote psychopaat en dan beseft dat hij moet worden opgepakt. Want Lovely Producties het bedrijf van Sharita, een van de bedrijven, is tegen terrorisme, martelingen en verkrachtingen. Anja kwam altijd met de kluis aanzetten en dan ging je huilen. Maar het was een trucje. Een herinnering aan een nare gebeurtenis en dan vervolgens kon je dat inzetten en ging Sharita huilen. Maar alle trucjes om Sharita te manipuleren  werken niet meer, toch Yvonne van het kopje thee. Zij heeft ooit iets gedaan met werkt wel en werkt niet. 

Ellen

Ellen dacht heel slim te zijn en Sharita te ontvoeren op een festival de boom.  Ellen werkte samen met Pauli want zij zag hem als een zoon. Ze kon niet toveren in het  begin, maar ze was redelijk slim en kon nu wel toveren. Zij was qua categorie net zo erg als cruella, maar dat zijn ze allemaal.  Over Pauli kan ik heel veel vertellen, maar dat vind ik het gewoon niet waard en dan verveel je je ook nog. Het enige wat ik zeg is dat hij Sharita heeft gemarteld. 

Henk Sneevliet en degene die ik nog vergeten ben

De hele onderwereld van mens tot god en verder was georganiseerd en Henk Sneevliet had ook een bedrijf mensen martelen. Maar vooral Sharita, maar die had nu zwart voor altijd bij haar. Hij beschermde haar in alles en nog steeds. Haar man is zootropolis en heet zwart. Henk sneevliet heeft iedereen gezien en het clubje van de top ook, want Sharita heeft speciale ogen waardoor iedereen mee kan kijken. Henk Sneevliet en de rest hadden bedacht voor altijd gijzelen. Maar dat liet zwart niet toe. Zwart vond dat het echt genoeg was met het martelen en vanaf nu gaat hij ervoor zorgen dat Sharita alleen maar leuke dingen kan doen. Zwart komt uit amerika en is een elf.  De rest van de criminelen volgen alleen voor luxe, maar de fairy´s wilden vrij zijn en dat kon door het volgende. 

Toveren

Iedereen van de fairy´s kon toveren en wist dat ook, de fairy´s waren door Sharita veilig, maar nu hadden arkentje en cruella bedacht dan maar mensen van het kwaad. Ze wilden continu doorgaan met martelen. De grootste reden is als ik even the cell doe, omdat ze de fairy´s bang wilden maken en ervoor wilden zorgen dat ze weer in een angst zouden zitten. Angst pijn en verkrachting bestonden niet meer.  Maar als je doorgaat met zogenaamd martelen, is dat ook een marteling, maar daardoor werden de fairy´s vroeger zwak gemaakt. Zodra cruella en haar leger weer besloot om te martelen voelden de fairy´s of het echt was en negen van de tien keer was dat niet meer zo na een bepaalde dag. Alleen Sharita martelde ze nog steeds, maar zij kreeg het door en werd daardoor niet meer gemarteld. Sharita is police academy number one. Hoofd van lovely producties dat TEGEN martelen is henk met de zweetvoeten.  Maar goed door Sharita kon iedereen van het goed toveren en terugvechten op hun eigen manier, waardoor de gevangenschap veel beter leuker en mooier werd. 

 

Iets anders dan medium

Sharita was iets bijzonders zeiden de mensen van het kwaad altijd. Maar zij was meer dan bijzonders, zij had ervoor gezorgd dat iedereen van het goed kon toveren en dat het goed sterker was dan ooit. Nooit meer bang, nooit meer pijn en al helemaal nooit meer een poppetje waar je mee kan spelen. Denk maar aan de laatste rit. Sharita was een dochter, een dochter van ma en iemand waar heel veel wel van houden. De beste in alles, maar vooral de liefste. 

Africa

Alle fairy´s hadden africa en nieuwe fairy´s ook. Want zelfs als je van het kwaad was en niet psychopatisch eng kreeg je elke dag een kans om oprecht te zeggen ik wil een fairy zijn. In plaats van de treurwilg, de vrolijkheidswilg en vooral boven alles de roze bril die altijd helpt. 

Vrij

Hoe de fairy´s vrij kwamen is een verrassing, maar dat vertel ik je nog wel een keer. Hey daar heb je ma. Ma, ma ma ik heb zoiets moois gehoord. Vertel
vertel vertel. Het verhaal over jou en papa. Je bent de liefste en
de mooiste ma.  

Het volgende deel

Zwart in het sprookjes koninkrijk