Africa de film

Playlist alle liedjes

Film Pitch

Ella gaat op vakantie naar Afrika en ontmoet daar Yaro en Safiya, twee jonge kinderen zonder ouders. Ze leven in armoede en Ella kan hun situatie niet negeren. Na haar vakantie keert ze terug naar het dorp en besluit ze te helpen. Ze stelt voor om het dorp te moderniseren en een schooltje te starten. Dorpsbewoners zijn sceptisch vanwege eerdere teleurstellingen, maar Ella belooft haar best te doen.

Terug in Amerika zoekt Ella hulp om haar belofte waar te maken. Na veel afwijzingen vindt ze een multimiljonair die bereid is te helpen. Samen reizen ze terug naar Afrika en starten ze het moderniseringsproces. Na een jaar zijn er verbeteringen zichtbaar: een school, stenen huisjes en blije mensen.

In de loop van het jaar groeit de relatie tussen Ella en Thomas, en ze besluiten samen in het dorp te blijven. Met hun inzet worden ook andere dorpen gemoderniseerd. Yaro en Safiya worden succesvolle professionals dankzij Ella's onderwijs.

Op 22-jarige leeftijd gaan Yaro en Safiya naar Amerika. Ella en Thomas keren ook terug, en samen slagen ze erin om heel Afrika te moderniseren. Hun liefde en inzet inspireren andere landen om te volgen, waardoor uiteindelijk ieder land modern wordt. Het avontuur van Ella en Thomas leidt tot een positieve verandering die heel Afrika transformeert.