Boeken

In  mijn leven heb ik veel geschreven. Iets dat ik graag doe.

Op zoek naar mezelf leven met Borderline

Dit is een fictieverhaal met autobiografische elementen. Het gaat over de obstakels die iemand tegenkomt met Borderline. Heftige relaties, heftige emoties en heftige perikelen. Het was mijn schrijversdebuut. Vooral voor de psychiatrie en cliënten geschikt. Te koop bij boekscout.nl voor 14,45.

 

Gedichtjes voor kinderen schreef ik speciaal voor kinderen. Er staan allemaal heel veel gedichtjes in over dieren, maar ook over dierendag en over school. Een gedichtenbundel met zelfgemaakte illustraties. Prijs 15 euro per pdf bestand.

Creatief Begaafd voor Volwassenen

In januari 2019 heb ik een boekje geschreven over creatief begaafd zijn.  De titel is "Creatief Begaafd voor Volwassenen". Een relatief nieuwe term. Ik leg in mijn boekje uit hoe het is om creatief begaafd te zijn. Het is een manier van denken en doen. Samen met mijn goede vriend Raoul Popma hebben we een promo gemaakt. Zie video hieronder. bestellen bij boekscout.nl voor 15,50

Promo voor Creatief Begaafd voor volwassenen.

Savannah en de Ariërs

Dit gaat over wanhoop en de weg naar hoop. Savannah ziet het leven na de dood van haar moeder niet meer zitten en wil zelfmoord plegen. Als ze van het gebouw afspringt wordt zij opgevangen door het elfenvolk de Ariërs. Zij brengen haar naar het land Aurira waar een duisternis heerst. Lukt het Savannah om de Ariërs te redden van het kwaad en vooral haar levenslust terug te krijgen?  Vanaf 16 juli te koop bij boekscout voor 16,99.  

Alle boeken die via boekscout te koop zijn, zijn ook bij alle erkende Nederlandse en Belgische boekenwinkels te koop. 

Sharita Kracht en Liefde

Sharita Kracht en Liefde is het begin geweest voor de tv serie van Sharita´s Chronicles. Het boekje was mijn inspiratie voor het verhaal. Dit is dus het begin van het sprookje. 

Als je dus een beetje de sfeer van Sharita's Chronicles wil proeven dan is dit boekje de uitkomst. 

Het gaat over duivelinnen, zeemeerminnen, reïncarnatie en tweelingzielen. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.