Filmologie van Sharita Hart, succesvolle films voor in de toekomst

De nieuwe naam voor Portfolio van films

 

 1. Twin Souls animatie

Een verhaal over tweelingzielen en hun reis. Net zo romantisch als The Vow, maar dan vanaf 7 jaar tot bejaard. Eric en Ella zijn vrienden vanaf ze 7 zijn en groeien met elkaar op. Eric gaat verhuizen en om het verdriet te verzachten, krijgen beide kinderen een telefoon en bellen ze elkaar elke dag. Als Eric zestien is komt hij terug in het dorpje waar Ella ook woont. Ze worden verliefd, gaan trouwen en hebben soulmates. Een verhaal over de liefde van tweelingzielen.

 1. Sharita´s Chronicles, 20 films en 1 mini serie

In Sharita Chronicles reis je samen met de hoofdpersoon Sharita door verschillende levens. Cruella de duivelin heeft als haar levensmissie, Sharita´s levens saboteren en het geluk van haar af te nemen. Haar tweelingziel en eenling is Zwart. Elk jaar zijn ze samen en moeten ze elkaar opnieuw vinden. Is Sharita sterk genoeg om Cruella te verslaan? Reis mee met Sharita in haar levens en kom achter al het magische en spirituele dat er bestaat in de wereld.

 1. Learning Spanish

Een vrouw van 22, Charlie wil heel graag Spaans leren. Ze schrijft zich in voor een opleiding Spaans. Als ze eenmaal in  de klas zit ontmoet ze Jessie die dezelfde opleiding volgt. Charlie wil lerares Spaans worden met kinderen en Jessie wil graag Spaans leren omdat het handig is en goed staat op zijn C.V. Ze worden verliefd. Lukt het Jessie en Charlie om Spaans te leren?

 1. Minimal Techno

Film over minimal techno en de liefde tussen twee vrouwen. Lorraine gaat op zoek naar minimal techno en vindt deze dansscene geweldig. Ze is fan van een vrouwelijke dj, Sammy, en ze leren elkaar kennen op een festival. Lorraine kan goed dansen op minimal techno en vindt het niet erg om op een podium helemaal los te gaan. Hele goede minimal techno nummers waar je vrolijk van wordt en recreatief drugs. De DJ Sanne  en Loraine krijgen een relatie. Thuis in hun appartementje maakt Sammy de vetste beats en pas as Lorraine het een goede beat vindt dan wordt het nummer gebruikt voor een festival. Samen worden ze beroemd. Lorraine als danser en Sammy als dj. Romantische film zonder drama.1 keer ruzie en dan maken ze het gelijk weer goed, omdat ze niet zonder elkaar kunnen. Ze houden allebei om zich te verkleden  als politie agente en dan gaan ze los. Ze vinden vrouwelijke politie agenten helemaal geweldig.

 1. Hill Billies

Hill Billies gaat over Rosie die een hill billie is en woont in een carvanpark. Samen met haar ouders. Ze zingen vaak leuke liedjes en op het liedje Time´s a wastin hebben ze een nieuw kinderliedje gemaakt. Rosie en haar vader en moeder zijn close, maar ze hebben weinig geld. Rosie kan heel goed zingen en Wild Wood flower is haar favoriete nummer. Ze houdt van country muziek en wil heel graag optreden. Ze doet mee aan een zangwedstrijd en dan wordt ze eerste. The Chicks lullaby, zingt de moeder van Rosie voor haar als ze klein is. Rosie heeft een manege waar ze een paard verzorgd, dat mocht van de eigenaar omdat ze geen geld hebben. Rosie  krijgt alles voor elkaar omdat ze altijd een zielig verhaal ophangt dat ze arm is. Ze heeft een pop zoals de cowgirl uit toy story en haar beste vriendje is Thomas. Samen zingen ze country liedjes. Een vrolijke kinderfilm over het leven op een trailer en country muziek.

 1. Little Witcha animatie

Het taalgebruik als in Sharita´s Chronicles, maar het is een  kinderfilm los van de reeks. Scarlet  is een heksa en woont dichtbij een dorpje waar ze ook naar school gaat. Ze is heel lief en heeft 1 vriendje Damon. Scarlet wordt gepest door de kinderen op haar school. Scarlet is heel goed in magie en op school weet ze altijd alles. Daardoor vinden de andere kinderen haar niet leuk, ze zijn jaloers. Scarlet vindt het heel erg, maar is ook sterk en weet altijd wat te zeggen ,waardoor de jongens en meisjes gelijk stoppen. Damon komt ook voor haar op en met zijn tweetjes hebben ze een hele eigen wereld. In het bos bij het dorp zijn ze vaak en toveren allemaal mooie dingen. Ze hebben er een boomhut, dat hun plekje is waar ze zichzelf kunnen zijn. Damon en Scarlet zijn tweelingzielen, maar daar gaat het niet om. Als Scarlet op een dag weer gepest wordt, wordt het haar te veel en rent ze huilend weg.  Ze vervloekt het groepje en binnen no time hadden ze allemaal puistjes op hun gezicht. Damon rent  achter haar aan en troost haar. Hier in het bos ben je een koningin en ik een koning. We hebben hun niet nodig. De volgende keer geef ik ze een klap. Ik wou dat ik hier voor altijd bij jou in het bos kon blijven. Ik haat school, maar je bent de beste. Daarom haat ik het. Damon geeft een kusje op de wang van Scarlet en ze zijn allebei blij. Lukt het Scarlet om het pesten te stoppen samen met Damon?

 

 1. World War Three

Synopsis: Deze film gaat over de derde wereldoorlog. Een sluimer oorlog en niemand wist dat er een oorlog was. Een familie die de duivels heten willen de aarde veroveren. Charlie zit al bij hun gevangen sinds haar geboorte. Haar hele leven is nep en ze wordt heel vaak bang gemaakt. De doodsangsten maken haar sterker en op haar 37ste ontmoet ze Jessie die ook gevangen zit. Hij is een politie agent, hoogste niveau en zit ook gevangen. Samen besluiten ze wraak te nemen op de criminelen die hun martelen. Ze worden gevangen gehouden in een soort van filmstudio waarin alles nep is, behalve de martelingen. Met zijn tweetjes vermoorden ze de criminelen en nemen wraak.

 

 1. After World War Three

Charlie en Jessie hebben een eiland gekocht  en beide hebben een baan tegen terrorisme en ze gaan samen op missies. Ze kunnen zichzelf heel goed verdedigen en alle criminelen zijn bang voor ze. The Fairy en The Shadow. Ze doden criminelen voor hun beroep. Een film met mooie vechtscenes en een liefde die niet stuk kan. De kijker volgt hun. Gepassioneerde seks en een actie en psychologische thriller.

De duivels zijn verslagen in het eerste deel, maar na een tijdje is er weer een groep die zich de duivels noemen. Jessie en Charlie worden ingehuurd om deze duivels uit te schakelen.

 

 1. Long After World War Three

Charlie en Jessie zijn bekend in de onderwereld. Niemand durft ze nog te martelen. Door de martelingen die ze hebben mee gemaakt heeft Charlie soms nachtmerries. Jessie troost haar en samen trainen ze om de beste vechters te worden in de wereld. Ze verdienen heel veel met hun baan en besluiten zelf een bedrijf tegen terrorisme te starten, genaamd Special Force.

 

Kinderen, tieners, volwassenen en ouderen worden opgeleid om criminelen uit te schakelen. Een kijkje in hun bedrijf. Charlie blijkt heel goed te zijn met kinderen. Jessie en Charlie besluiten om een kindje te adopteren. Een zevenjarig meisje. Haar naam is angel. Ook zij wordt opgeleid om criminelen uit te schakelen en zij is de beste van haar klas. Het einde is dat ze met zijn drietjes missies doen.

 

De duivels zijn nog niet verslagen. Ze komen erachter dat de hele onderwereld meedeed met de duivels.. Het duurt in totaal vier films totdat ze helemaal verslagen zijn.

 

 1. Very Long after World War Three

Angel groeit op en wordt een hitwoman voor het goed. Ze gaat voor het eerst zonder haar ouders op een missie en ontmoet haar tweelingziel. Jessie is erg beschermend en wil in eerste instantie niets van hem weten. Zoals Armageddon. Uiteindelijk wordt hij geaccepteerd door Charlie en Jessie. Angel besluit om te trouwen. Dit verhaal gaat vooral over  Angel en haar tweelingziel. Charlie en Jessie gaan als ze 40 en 43 zijn met pensioen. Ze geven het bedrijf Special Force aan Angel en haar tweelingziel. Haar naam in de onderwereld is angel of death, omdat ze haar slachtoffers een kus toe blaast, voordat ze dood.

Nu is het de taak aan angel en haar tweelingziel om de duivels te verslaan. Door hun twee worden de duivels voorgoed uitgeschakeld. Aan het einde van de film is al het kwaad verslagen.

 1. Scar

Scar gaat over een vrouw van 22, die automutileert. Ze snijdt in haar armen om gevoelens en emoties te verwerken. Ze heeft een liefdevol netwerk en ze wil zelfs een bedrijfje starten. Lukt het Zoë  om niet meer haar eigen vijand te zijn en het verdriet te verwerken?

Zoë ontmoet een jongen die heel veel van haar houdt. Als hij erachter komt dat ze zichzelf in haar armen snijdt is hij bezorgd, maar begrijpt dat ze verdriet heeft. Ze heeft verdriet, omdat ze zich heel alleen voelt. Er komt moderne dans in voor en zang. Allemaal liedjes uit de jaren negentig. Zoë en Thomas  zijn studenten, dus hebben weinig geld. Het gaat erom dat ze automutileert en van zichzelf gaat houden. Eerst komt haar vriendje erachter, dan haar moeder en vader en dan haar vrienden en vriendinnen. Ze is een oude ziel en voelt zich vaak niet begrepen, aan het einde van de film heeft ze haar eigen bedrijfje. Contrast tussen zwart en roze. Taboe op automutileren wordt doorbroken. En ze draagt net zoals Thirteen lange mouwen met gaatjes bij de handen. Wat er gaat gebeuren is dat meiden en jongens die dit doen herkenning vinden en zich niet meer hoeven te schamen en truien met gaten bij de handen laten gewoon zien dat je automutileert. Zonder dat daar raar over wordt gedaan.

 1. Lollipop

Lollipop is een educatieve film over opvoeden. Een alleenstaande moeder heeft de zorg voor haar dochter. Haar dochter is 10 en test haar moeder uit. Als Michelle niet wil luisteren zegt haar moeder Lorelai Dan moet je het maar zelf weten. Hierdoor eet Michelle een hele week patat met kip, totdat ze het niet meer wilt. Wordt haar kamer een  troep, wil ze niet weg uit Disneyland en eet ze heel veel lolli´s totdat ze misselijk is. Op een leuke manier zegt Lorelai telkens Dan moet je het zelf maar weten. Veel ouders worden boos of hebben het geduld niet. Deze film laat zien als de kinderen het zelf weten, ze op eigen manier erachter komen wanneer iets niet goed is. Met leuke liedjes en voor ouders die het moeilijk hebben met hun kindje.

 1. Africa

Africa gaat over twee kindjes en een volwassen vrouw die de kindjes wil adopteren. Sanne bezoekt een dorp in Africa en ontmoet Nala en Nya. Twee kindjes zonder ouders in een ouderwets Afrikaans dorpje. Na de ontmoeting is Sanne ontroerd en sluit ze de kinderen in haar hart. Ze besluit om geld bij elkaar te verzamelen om hun dorp te moderniseren. Het wordt een lange zoektocht, maar uiteindelijk vindt ze James die haar hierbij wil helpen en het wil financieren. Als het dorp gemoderniseerd is besluiten James en Sanne in het dorp te gaan wonen en voor Nala en Nya te zorgen. Door hun worden steeds meer dorpjes gemoderniseerd. Als Nala en Nya rond  de 20 zijn verhuizen ze naar Amerika en laten ze Africa achter hun. Sanne en James gaan met hun mee. Nala wordt arts en Nya studeert rechten. Een verhaal over de liefde voor Africa en modernisatie.

 1. Beyond love

Over een vrouw, Rosalie van 27 en een oudere man,Jack, die haar koopt als vrouw. Rosalie wordt verkocht als slaaf. De man is 55, maar de twee leren van elkaar houden en blijken tweelingzielen te zijn. Zij maakt hem goed in het hart en hun grapje is dat ze voor de onderwereld doen alsof ze gevangen zit. Ze maken filmpjes waarop lijkt dat ze gemarteld wordt. Ze houden zoveel van elkaar en hun liedje is Freedom van Pharell. Rosalie leeft op en maakt films en bedenkt uitvindingen. Ze heeft ondanks haar gevangenschap bij hem een geweldig leven in vrijheid. Als de onderwereld erachter komt dat ze niet gemarteld wordt, moeten ze vluchten. Lukt het hun om uit de handen te blijven van de onderwereld?

 1. Legalising Coke

Een moderne vrouw Rachel neemt recreatief coke. Ze wordt er helder en scherp van. Elke dag gebruikt ze een halve gram. Haar therapeut heeft haar off te record dit voorgeschreven. Als ze ziet hoeveel goeds het voor haar doet, besluit ze om coke te proberen legaliseren. Ze ontmoet een drugsbaron die mee wil helpen. Een komische film over het legaliseren van coke en wat voor wonder coke kan zijn voor sommige. Aan het einde van de film wordt coke verkocht in supermarkten voor 5 dollar per pakje. Zoals Limitiless, maar dan beter.

 1. Somewhere

Een romantische komedie met intertekstualiteit naar oudere romantische films. Grappen verwezen naar oudere films. In taalgebruik en beeld verwijzen naar andere romantische films. Een film over een muzikant, Michael, die zijn ware liefde, Lente ontmoet op Hawaï.  Een liefde tussen een Haïtiaanse vrouw en een blanke man. Net zo romantisch als fifty first dates. Alle stereotypes weg. Hij is, 22, een muzikant die verhuisd naar Hawaï, niet om door te breken. Hij is een bohemian die op zoek is naar geluk. maar zoals moulin rouge. Hij ontmoet een Haïtiaanse vrouw modern van 22 Ella. Zij is net zo gek als hem. Ze vullen elkaar aan maar zij is in alles beter. Ze zijn gelijk verliefd nadat ze samen een duet hebben gezongen en dan krijgen ze een relatie. Hij houdt van muziek maken en heeft spaargeld van zijn overleden moeder, waardoor hij niet hoeft te werken. Lente hoeft ook niet te werken, want zij heeft net als hem spaargeld, dus kunnen ze helemaal in elkaars liefde opgaan. Hij speelt somewhere over the rainbow en zingt het voor haar en zij zingt  mee als duet. Hij heeft zijn tokkelgitaartje overal mee naartoe en zij ook. Hij begint vaak zomaar uit het niets te zingen, maar dan doet Lente gewoon mee. Een verfrissende nieuwe romkom, met  weinig moeilijkheden maar hele leuke liedjes.