Lollipop Koepelversie, Luisterboek

Playlist alle liedjes

 

 

Film Pitch: "Lollipop"

Educatieve film voor jonge kinderen met een alleenstaande ouder. Een moeder die heel veel van haar dochter houdt en vaak zegt: je moet het helemaal zelf weten. Ella leert zelf op eigenwijze manier hoe het moet.

Hoofdstuk 1:  Begin Ella, een eigenwijs meisje met een brutaal karakter, verhuist met haar alleenstaande moeder naar een gezellig dorpje in Amerika. Op haar eerste schooldag ontmoet ze Thomas, een jongen die haar meteen fascineert met zijn vriendelijkheid.

Hoofdstuk 2: Spreekbeurt Ella houdt een spreekbeurt over bijen en scoort een A+. Thomas doet hetzelfde met zijn spreekbeurt over tijgers en wordt ook beloond met een A+. Ella's moeder moedigt haar aan om haar eigen keuzes te maken en te vertrouwen op haar eigen kracht.

Hoofdstuk 3: Gruwelijk eng Wanneer Ella Harry Potter wil kijken, aarzelt haar moeder vanwege de spanning van de film. Maar Ella dringt aan en ze kijken toch. Na een enge scène besluit Ella dat ze genoeg heeft gezien en kiezen ze voor een vrolijke film. Haar moeder laat haar uiteindelijk haar eigen beslissingen nemen.

Hoofdstuk 4: Kerst Tijdens de kerstperiode geniet Ella van het feest met Thomas en zijn ouders. Haar moeder, altijd tolerant en begripvol, moedigt Ella aan om plezier te hebben en zichzelf te zijn.

Hoofdstuk 5: Grenzen verleggen Ella's neiging om te veel te snoepen wordt door haar moeder getolereerd, maar uiteindelijk leert ze dat matigheid belangrijk is voor haar gezondheid.

Hoofdstuk 6: Niet willen opruimen Wanneer Ella's kamer een chaos wordt, laat haar moeder haar haar eigen weg vinden en de consequenties van haar keuzes ervaren. Uiteindelijk kiest Ella ervoor om op te ruimen en te leren over verantwoordelijkheid.

Hoofdstuk 7: Nieuwe liefde Ella's moeder moedigt haar aan om open te staan voor nieuwe ervaringen, waaronder een blind date voor haarzelf. Ondanks Ella's brutaalheid, ontdekt haar moeder dat liefde soms onverwacht kan komen.

Hoofdstuk 8: Zelf ondervinden Door Ella's brutaalheid en vastberadenheid leert ze waardevolle lessen over respect, empathie en het belang van luisteren naar anderen.

Hoofdstuk 9: Eigen weg vinden Ella droomt ervan om haar eigen weg te vinden, zelfs als die weg onconventioneel is. Haar moeder steunt haar in haar dromen en moedigt haar aan om vast te houden aan haar eigenheid.

Hoofdstuk 10: Niet meer brutaal Op Ella's tiende verjaardag viert ze met haar moeder en vrienden, en hoewel ze soms brutaal kan zijn, beseft ze dat haar moeder haar altijd zal steunen, ongeacht haar keuzes.

"Lollipop" is een hartverwarmende film die de reis van een brutaal meisje en haar moeder belicht, terwijl ze samen groeien, leren en elkaar liefhebben, zelfs in de zoete en soms pittige momenten van het leven.