Hoofdpersonen uitgewerkt Sharita´s Chronicles

 

Sharita – Zelfverzekerd met een beetje onzekerheid. Ze houdt van praten, is spiritueel en ziet er mooi uit. Haar uiterlijk verandert elke film. Ze kan goed leren en houdt ontzettend veel van Zwart. Elk leven ontmoet ze Zwart, worden ze verliefd en gaan ze trouwen. Ze houdt van de kleur Zwart. Zwart de kleur kiest voor het goed. Ze is niet te dun, maar ook niet dik. Ze ziet er sierlijk en mooi uit. Ze verandert per leven van uiterlijk, Donker, Blank, Aziatisch. Sharita leert elk leven vechten, waardoor ze goed is in verschillende vechtsporten.

Zwart- Zwart is zelfverzekerd. Helemaal verliefd op Sharita elk leven weer. Hij is altijd zeven jaar ouder dan Sharita. Hij ziet er mooi uit en heeft altijd half lang zwart haar. Hij is gespierd en tilt Sharita vaak op. Sharita springt vaak in zijn gespierde armen. In het leven na 1986 is hij een zakenman en de beste zootropolis, politieagent, van de werelden. Hij zorgt ervoor dat Sharita elk leven geniet en als ze trouwen heeft hij ook altijd iets zwarts aan. Hij is ontzettend slim, maar Sharita is iets slimmer. Hij red haar in de derde wereldoorlog.  Hij houdt van praten, maar ook van luisteren, denk aan UP. Hij heeft altijd genoeg geld om mooie dingen te kopen voor Sharita. Hij houd ervan om haar te verwennen. En na het leven van 1986 koopt hij elk jaar op haar verjaardag geeft hij haar een prachtige jurk, met een verhaal. En dan is Sharita heel dankbaar dat hij leeft. Hij is zorgzaam, houdt van films en is zakelijk. Het leeftijdsverschil maakt niet uit, want Sharita is iets ouder spiritueel gezien. Nou ja iets, ze is triljarden jaren ouder dan hem. Door wat Cruella en de criminelen hebben gedaan. Ze hebben haar triljarden jaren weg gestuurd, waarin je verschillende tijden moest doorlopen. Sharita heeft daar verdriet van maar ze is de oudste ziel die er bestaat. Hij is romantisch en heeft heel veel liefde te geven aan Sharita en later aan hun kinderen. Zwart kan heel goed vechten en leert Sharita elk jaar, eeuw, vechten.a

Cruella

Cruella is sarcatisch, nuchter en droog. Ze is intelligent, maar haar arrogantie zorgt ervoor dat ze verslagen wordt. Ze houdt niet van zingen, maar zingt wel. Ze doet vaak alsof ze dom is, maar dat is niet zo. Haar tweelingziel is Arkentje, die wordt vernietigd in een andere wereld, waardoor ze alleen verder moet. Cruella wil alleen maar martelen. Vooral Sharita, omdat de voorspelling is dat zij Cruella zou gaan verslaan. Ze haat Sharita, maar vooral ook zielen die van het goed zijn. Ze zegt vaak opkankeren. Ze noemt zichzelf een engerd, maar ze zal verdwijnen door haar eigen martelingen. Niemand kan dat aan. Ze is drie jaar ouder dan Sharita. 41 dus. Zij heeft ervoor gezorgd dat mensen ontstonden vanuit zwarte magie, waardoor er wezens ontstonden zonder ziel en die alleen maar wilden martelen. Als Sharita het gevoel teruggeeft aan de criminelen, willen de meeste niet meer martelen. Cruella martelt ook haar mensen. Iedereen die Sharita leuk of aardig vindt, wordt door haar gemarteled. Hierdoor kiezen heel veel zielen voor het goed. In de laatste oorlog de derde wereld oorlog, staat het goed rechtover het kwaad. Het is de oorlog waarin zielen hun keuze maken, goed of kwaad. Cruella is zwak nadat Arkentje verslagen is en ze rouwt voor het eerst. Maar wat niemand weet, is dat ze hem zelf heeft vernietigd, omdat hij Sharita wilde helpen. Cruella was zo boos, dat ze van hem af wou. Cruella is gay. Cruella gaat niet dood, dus ze houdt altijd hetzelfde uiterlijk. Cruella heeft zichzelf godin van de aarde gemaakt.

Arkentje-  De tweelingziel van Cruella. Hij is ook sarcastisch en doet ook vaak aslof hij simpel is, maar ondertussen zijn Cruella en hij hoogbegaafde psychopaten. Hij was altijd bij Cruella, totdat ze ruzie kregen. Hij wilde Sharita helpen en zorgen dat ze bij de duivels zou horen, maar Cruella wilde dat niet. Deze ruzie is hem fataal geworden. Hij is ook gay. Hij was de beste vriend van Cruella. Ondanks dat heeft Cruella hem wel vermoord. Arkentje ging niet dood en had elke keer hetzelfde uiterlijk.

Henk met de zweetvoeten- Henk met de zweetvoeten is de eerste man die Sharita heeft gekust, zonder dat ze dat wilde. EN dat is het ergste wat je kan doen op Aardana. Door Zwart moet hij vluchten. Hij is een oude man van 53, blond haar, zakelijk en een psychopaat. In de derde wereldoorlog vermoord hij 7 miljoen politie agenten en brengt ze naar de onderwerelden van Cruella. Hij wil net als Cruella martelen. Hij is een soort van vader voor Cruella geworden en ook een duivel. Hij heeft zichzelf de dood gemaakt van de werelden. De echte doden, de zielen, heeft hij gevangen genomen. Later bevrijd Sharita hen. Henk doet altijd alsof hij heel lief is, maar in het echt is hij corrupt en hoort bij de top van het kwaad.