TV Serie Dancing with the Death

Stel je voor: "Dancing with the Death" is een hartverwarmende TV-serie die draait om Jessie en Thomas, twee geliefden die alles delen en van plan zijn om samen oud te worden. Maar het noodlot slaat toe wanneer Thomas plotseling overlijdt, waardoor Jessie in een diepe rouw valt.

Op een avond, terwijl ze haar verdriet probeert te verdrinken, valt Jessie en raakt bewusteloos. Maar wanneer ze drie dagen later ontwaakt, ontdekt ze een onverwachte gave - ze kan geesten zien. Gelukkig is daar een vriendelijke jonge vrouw, een geest, die haar helpt om deze nieuwe wereld te begrijpen.

Met de steun van haar overleden geliefde, die nu haar beschermengel is geworden, gaat Jessie op een bijzondere reis. Samen bedenken ze een plan om weer bij elkaar te kunnen zijn. Maar de weg naar hereniging zit vol met avonturen, humor en onverwachte wendingen. Thomas reïncarneert in een nieuw lichaam om zo bij Jessie te kunnen zijn.

Terwijl Jessie haar gave verkent en zich verdiept in de wereld van geesten, opent ze samen met haar beste vriendin, de waarzegger, een spirituele winkel. Elke dag ontmoet ze nieuwe geesten met verschillende verhalen en helpt ze hen met hun problemen.

Maar het leven neemt nog meer verrassende wendingen wanneer Jessie en Thomas een kindje krijgen, James, die ook de gave heeft om met geesten te praten. Seizoen drie staat in het teken van dit bijzondere gezin en hun avonturen, vol inspiratie uit series zoals "Drop Dead Diva", "Ally McBeal", "Gilmore Girls", "The Gift", "Practical Magic", "What Dreams May Come" en "Ghost Whisperer".

"Dancing with the Death" is een unieke mix van liefde, humor, magie en spirituele ontdekkingen die je meeneemt op een betoverende reis door het hiernamaals en het leven daarna.