Freedom

Dit is het negentiende deel uit de Sharita Chronicles. Na één jaar na de bevrijding pleegt Cruella zelfmoord omdat ze als enige over is. Sharita, Zwart en de fairies zijn bevrijd en het leven in vrijheid begint. Alleen maar leuke dingen doen. Een kijkje in hoe de fairies leven in vrijheid. Het kwaad is verslagen en verdwenen, behalve Cruella is er nog. Drie jaar later hebben ze met zijn allen een manier gevonden om haar te verslaan. Een manier waardoor ze zelfmoord pleegt en gedwongen wordt om bij Sharita weg te gaan. 

Als de rebellion is geweest en iedereen van het kwaad gevlucht is naar de echte wereld of op scherp staan, bedenkt Zwart samen met zijn collega´s een plan die open boek is, maar toch ook weer niet. Sharita geeft als advies betrek de fairies in de echte wereld erbij en doe open boek zoals op het nieuws.  Nasa verteld over de robots die zij hebben gevonden in 2008 en de ernst van de gijzeling is te zien. Sharita doet onbewust mee door middel van visioenen, maar er is 1 toekomst die vaststaat en dat is toekomst. We komen vrij, alleen hoe is dus de vraag, denkt Zwart. Sharitaz zegt door open boek. Iedereen moet weten wat hier gebeurd, zodat als je ontvoerd wordt je op tijd kan ingrijpen. Zwart kan kijken naar de visioenen maar alles waardoor het langer duurt, moet worden geminority report, van te vorden getackeld.

Tijdens de rebellion zijn alle fairies lelijk gemaakt. Maar voor fairies maakt dat niet heel veel uit, ze willen vrijheid. Sharita vindt het vreselijk en huilt uit bij Zwart in de film Freedom. Hij ziet hoe erg ze verdriet heeft en vraagt gelijk de Japanese Doctor. Hij zegt elke dag een blaad je eten en na een halfjaar zijn alle vlekken verdwenen. ALs ze de Japanese Doctor voor het eerst ontmoet, voelt het vertrouwd en liefdevol. Ze vraagt het aan the old lady en die zegt you were best friends lang ago. You will be his friends again. Na zes maanden een blaadje te hebben gegeten verdwijnen haar vlekken en voelt ze zich weer mooi. Alle fairies waarvan hun uiterlijk is afgepakt, gaan naar hem toe en elk van hem helpt hij met liefde en spiritualiteit. Ondertussen worden the japanese doctor en Sharita hele goede vrienden.

 

In deze film leert Sharita al haar soulmates kennen en bij ieder van hun voelt het goed. Haar Indiana vader leert ze kennen, haar vader Disney leert ze kennen, haar zeemeerminnenvader leert ze kennen en nog veel meer. Ook haar heksa moeder. Sharita had geen familie meer, maar nu heeft ze een nieuwe met Zwart. Eli en Sebastian helpen ook mee met de opstand. Eli praat met alle computerfamilies dat het niet Sharita is waaraan het ligt en Sebastian is bijna niet meer bang voor dingen. In deze film zitten ze vaak op het strand naar de sterren te kijken en te filosoferen over het leven. Eli en Sebastian hebben altijd wel zin of tijd en als ze geen zin hebben gaat ze alleen of met Zwart. 

 

Freedom Koepelversie Luisterboek

Playlist alle liedjes 

 

Het volgende deel