The legend of an Indiana is het twaalfde deel in de Sharita Chronicles. Zwart wordt geboren als blanke man en Sharita wordt geboren als een indiana. Natuurlijk zorgt Cruella weer voor een oorlog, omdat de Indiana´s voorzien hebben dat er een derde wereld oorlog zou komen. Maar dat is voor later. Zwart en Sharita  ontmoeten elkaar als Sharita zestien is.  Zwart is altijd drie jaar ouder. Samen zorgen ze voor vrede en lukt het Cruella weer niet.Sharita en Zwart leren samen te vechten als Indiana´s en bedenken een schild zodat ze zich kunnen verdedigen tegen de blanke mannen en hun kogels. Sharita is heel close met haar indiana vader. Hij leert haar alles over hun geloof en de spirits. Hij vertelt haar dat ze ooit een koningin gaat worden. Maar weet zelf niet van wat. My destiny, bleh I want to learn how to fight. It´s not all about fighting Cho. My name is Sharita. I know but somethimes i have to call you Cho, so that you won´t forget who you are. A Queen, zeggen ze gelijk. Als ze ondeugend is noemt hij haar Cho en dat vindt Sharita niet leuk, maar ze lachen wel samen erom.

Eli wordt bevriend met Sharita als hij alleen in een bos rondloopt. Ze hebben een klik en ze neemt hem mee naar haar stam. Ze vinden Sharita altijd een beetje raar en ze vraagt of hij bij hun kan komen wonen? De stam overlegd en haar vader vindt het goed. Zo komt Eli bij de indiana stam te wonen en worden ze beste vrienden. 

Sebastian is  een vriend van Zwart en leert zo Sharita weer kennen. The old lady vertelt ze dat ze al heel veel jaren samen op aarde zijn. They are you´re best friends. It feels like family. Yeah for me too, says Sebastian.

 

The legend of an Indiana Koepelversie Luisterboek

Playlist alle liedjes

Het volgende deel