Nieuwe update juni 0224 Zwart heeft ook een beschermengel als dier. Bij hem is het zijn paard die elk leven dat hij leeft bij hem is. Ook hij kan met dieren praten en hij vraagt advies aan zijn paard hoe hij Sharita´s hart kan veroveren op een liefdevolle manier. Denk aan paard in de tv serie Merlin. De naam van het paard moet iets spiritueels zijn.

Stubi is het achtste deel uit de Sharita Chronicles. Het gaat over de dieren van Sharita en hoe ze zijn als beschermengelen. De dieren kunnen praten via gedachtezenden. Cruella wil de dieren van Sharita en Zwart pijn doen, maar zij zijn sterker,  Hoe helpen de dieren van Sharita en Zwart als beschermengelen?

Stubi Koepelversie Luisterboek

Playlist alle liedjes

Synopsis

Stubi is een tijger die Sharita leert kennen in een jungle. Hij is niet bang voor haar en zij niet voor hem. Ze worden vrienden en hij wordt haar beschermer. Dit gaat over de tijd in not alone in lonelyness. Hier leert Sharita met dieren praten en Stubi is de eerste tijger die met haar praat. Vervolgens gaat hij dood en reïncarneert hij telkens dichtbij haar. Sharita ziet hem duizend jaar niet en in de moderne tijd wordt hij haar kat. Hij is een wilde kat die Sharita opvoed en die heel veel liefde geeft. Het lijkt alsof hij doodging, maar hij bleef leven om Sharita te beschermen. Sharita krijgt nog een andere kat Sy en een hondje Bella. Alle dieren die Sharita in haar leven ontmoet beschermen haar. Totdat Sharita erachter komt dat ze gemarteld worden door Cruella en dan doet ze iets spiritueels waardoor ze doodgaan en haar verder kunnen helpen vanuit Levende Zielenland. 

Het volgende deel