Creatieve martelingen van Cruella

In elke film is er een momentje waarop Sharita boos wordt op Cruella en wil dat ze stopt met creatief martelen. Dat is erger dan martelen met pijn en angst.

Vanaf de film in de koepel, dan beginnen de creatieve martelingen, gewoon martelen daar ging Sharita dood van en in de derde wereldoorlog wil Cruella blijven martelen. In eerste instantie denkt Sharita dat ze heel veel ongeluk heeft, maar als ze dan met The Old lady praat als ze na 1986 geboren is, legt zij uit dat het een duistere kracht is die jou in de meeste levens ervoor zorgde dat je op een afgrijselijke manier doodging. Ik ben erachter gekomen dat het Cruella is, een duivelin die jou haar ,vanwege de voorspelling. Voorspelling? Dat jij de derde wereldoorlog gaat stoppen en het kwaad dan helemaal verdwenen is. Me, why me? Iedereen die spiritueel is weet dat jij de nieuwe koningin van alles wordt. De liefste, de sterkste en de beste. You will do it the best you can, and your not alone in loneliness. We help you guide your way. Who? All the witcha´s and every soul who is good. Sharita is zestien als ze dit hoort en the old lady weer gevonden heeft. I know you don´t know me, but i know you. Every year we meet. Year? Century, that´s how we call it. And every year i learn more about how special you are. A lot of souls who are bad, don´t like that and are yealous. But there are more souls who are good. Cruella  is there leader. Like 101 dalmations? No it´s a name that you came up with the last time i saw you. She is just like her full of hate and calls  herself a engerd. Op haar zeventwinstigste wordt Sharita ontvoerd en in een koepel geplaats, zonder echte lucht. Het is zoals Truman Show en Sharita wordt naar verschillende tijden gestuurd dat komt door de koepel. Het is een magische koepel die oude zielen gevangen wil houden. The old lady komt naar de magische koepel als ze hoort  dat Sharita daar gevangen zit. Ze komt erachter dat Sharita vooral in het  begin niet door heeft dat ze gemarteld wordt. Zwart leert ze kennen in de magische koepel en hij is een hele hoge politieagent, die als doel heeft iedereen van het goed hier te bevrijden. Sharita en Zwart worden verliefd. Door middel van technologie meeting kan ze met hem praten en wordt hij haar beschermengel. Hij zorgt ervoor met zijn collega´s dat ze bevrijd worden. The old lady kan vliegen waardoor het voor haar minder zwaar is de martelingen. Zij zorgt ervoor dat iedereen die in de koepel zit en spiritueel is bevrijd gaat worden als je goed bent in je hart en als ziel. Zwart, The old lady en de fairies werken samen mee aan de bevrijding. Iets dat Sharita heel erg vindt zijn de creatieve martelingen. Iedereen in de koepel heeft er last van.

 

Creatieve martelingen

Vlekken op je schone kleding die je net hebt aangedaan na het douchen. Of een kopje koffie die omvalt over je werk dat je alleen maar op papier hebt uitgewerkt en als enige versie hebt. Thee dat heel vies smaakt. Computers die stuk gaan en geen reparatie voor mogelijk is. Scootmobielen die kapot gaan zonder garantie. Fietsen waarbij de band altijd stuk gaat, te koud of warm water als je staat te douchen. Stormen die niet normaal zijn voor Nederland. Wolken die stil staan. Op haar 33 komt ze erachter dat ze al sinds haar 27ste gevangen zit in de koepel. Het is zo groot als de staat Texas. Ze komt er ook achter dat door de georganiseerde onderwereld haar drie dierbaarste vader, moeder en broer vermoord zijn in 2009. Ze komt in 2019 erachter dat ze Ursula doen. Sharita zegt op een gegeven moment jullie doen Ursula. Na een paar keer gezegd te hebben, vraagt iemand van het neppe psychiatrische ziekenhuis wat bedoel je daarmee? Dat ze de identiteit hebben gehackt, maar dan niet online maar in het echt.  

 

In technologie meeting, komt Sharita erachter dat zij niet de enige is die creatief gemarteld wordt, blijkt dat alle oude zielen op deze manier gemarteld worden. Of je belt een instantie op en altijd het eeuwige het is nog al druk, je staat in de wachtrij. De meeste nemen niet eens op. Sharita gaat 1 keer naar de politie, blijkt het corrupte politie te zijn en wordt ze opgesloten in een neppe psychiatrisch ziekenhuis, waar ze medicijnen moet nemen en gewoon geen leven heeft. Het eten is lijkenvoer, maar Sharita kan met deze zielen praten. Ze is een heksa en voelt aan of er mensen vermoord zijn.  

Sharita komt erachter dat ze lijkenvoer eet, maar ze is heel spiritueel en krijgt via via door dat lijken beschermen, as beschermt, water beschermt. Zij is niet alleen in deze oorlog. Sharita leert door zichzelf te zijn, dat ze met zielen kan praten in levende zielenland, zoals haar engelen. Ella, Rosie, Zoe en Anna. Niemand kent hun, maar het zijn vier meiden die haar beschermen vanuit de wereld die zij gecreëerd heeft.

In het neppe psychiatrische ziekenhuis is Sharita niet alleen. De zielen die daar vermoord zijn, zijn bij haar en steunen haar. Ze kan dansen met de doden, intertekstualiteit naar 1473.

Verder met de creatieve martelingen

In The rebellion spreekt Cruella een spreuk uit, waardoor Sharita allemaal vlekken over haar lichaam krijgt. Ze kan alles aan, maar dat  haar uiterlijk is afgepakt vindt ze het ergste. Maar wat blijkt dat het gebeurd is met iedereen die een fairy is. Daarin is ze niet alleen. Zwart ziet haar in het hotel en ze durf niets tegen hem te zeggen, vanwege dat ze zich schaamt vanwege haar uiterlijk en hij er zo mooi uit ziet. Ze ziet iemand staan en denkt hij is wel heel erg mooi, dit kan ik niet. Vervolgens staat er achter hem een man die niet in de schijnwerpers staat en dat blijkt Zwart te zijn. Hij is undercover, dus dan doe je het niet voor de eer. Sharita ziet hem en denkt nu ben ik thuis. Thuis bij jou, een man waar ik heel veel van hou.