Henk met de zweetvoeten

Waarom de naam Henk met de zweetvoeten, omdat hij zij dat zijn wij. Toen Sharita zweetvoeten rook, maar dat  waren zijn voeten gewoon. Daarna heeft hij geen vieze ruikende voeten meer en is net zo schoon als Sharita. Zij blijft hem Henk with the smelly feets noemen. En dat vindt hij dan ook weer schattig. Sharita en Henk blijven van elkaar houden, totdat Henk zijn tweelingziel ontmoet Elena.

 

In Freedom kom je erachter dat Sharita is getraind door Henk met de Zweetvoeten, waardoor ze nergens meer bang voor is. Hij is undercover en verliefd op Sharita. Sharita leert hem kennen en valt ook voor hem, voordat ze Thomas haar tweelingziel ontmoet. Ze krijgen een relatie en traint haar om sterk te zijn en vol  te houden. Sharita durft alles, behalve moorden, daarom leert hij haar om uit te schakelen.

Sharita blijft een zwak voor hem houden en als ze in vrijheid leeft heeft ze vele gesprekken met hem en af en toe seks. Totdat ze Thomas leert kennen en dan moet ze kiezen tussen een oudere man en een jongere man. Ze zit in dubio Thomas de tweelingziel of Henk met de zweetvoeten die haar sterk genoeg heeft gemaakt om in gevangenschap vrij te voelen.

In Freedom wordt Sharita opgesloten in een psychiatrische ziekenhuis, waar henk met de zweetvoeten werkt, omdat hij gevangen zit bij  de criminelen. Hij probeert Sharita te redden ,maar het lukt niet. Ze zou nog heel lang gevangen zitten, dus traint hij haar onbewust. Hij ziet dat Sharita de slimste vrouw is die hij ooit gekend heeft en valt voor haar. Ze krijgen een relatie en houden van elkaar, ondanks het leeftijdsverschil van 28 jaar.

Hij helpt haar als ze haar proberen te martelen, maar Henk met de zweetvoeten is niet de enige die Sharita traint, special force one traint haar ook, waardoor ze echt nergens meer bang voor is, maar het is niet het pad van Sharita om te moorden.

Henk krijgt een eiland, omdat hij Sharita zo erg heeft geholpen. Sharita gaat daar niet wonen en blijft op hartenland. Ze ziet met haar helderziendheid dat ze met Henk naar bed gaat, na Thomas. Ze hebben ruzie over iets en Sharita gaat naar Henk om getroost te worden. De oude liefde tussen hun bloeit op en ze vrijen met elkaar.

Sharita voorziet dit en het gebeurt niet, omdat ze geen destructieve relatie wil. Water vindt dat ze eerst moet genieten van haar vrijheid en pas na drie jaar kiezen ze voor elkaar. Ze blijft vrienden met Henk en Water is niet jaloers. Henk traint er met alles en ze wordt de beste vechter ooit. Als ze vrij is, leert ze alles over Nikita zijn door Henk en hij houdt heel veel van haar. Een liefde die niet verder gaat dan tweelingzielen, maar je komt erachter dat Sharita ,Henk´s leven meerdere malen heeft gered.  In Freedom blijkt Henk een undercover agent te zijn die er alles aan heeft gedaan om de fairies leven beter te maken in gevangenschap. Hij is een soulmate van Sharita, qua intelligentie is Sharita slimmer dan hem en hij heeft een hoog IQ. Hij is meer dan een soulmate in het verleden hebben Sharita en Henk meerdere relaties gehad, als Water eerder doodging of in levens waarin ze hem niet vindt.

Henk en Sharita blijken langer terug te gaan dan dit jaar, deze eeuw dus. Op het moment als ze Thomas niet vond kreeg ze een relatie met Henk, vanwege zijn intelligentie. Flashbacks naar toen. Iedereen is op aarde, waardoor je van meer dan 1 houdt. Maar Sharita ontmoet op een gegeven moment Water, Thomas en kiest dan na drie jaar voor hem.

Doordat hij Sharita traint in gevangenschap, is ze niet meer bang en heeft hij een wereldmeid van haar gemaakt. Ook Henk komt uit Amerika, door oa hem en Thomas leert ze vloeien Amerikaans.

Na de vrijheid zoekt Sharita Henk op voor filosofische gesprekken en voor trainingen. Op het moment dat hij zijn tweelingziel ontmoet, stopt de relatie met Sharita.

 

In de film moet naar voren komen dat hij eerst van het kwaad lijkt, maar hij is van het goed. Sharita wordt verliefd op hem. 18 jaar levensverschil vinden ze allebei niet erg. Zij redt hem, hij redt haar.  Het conflict is voor wie kiest Sharita, Water haar soulmate of Henk met de zweetvoeten die ouder is. In het midden van de film kiest ze voor Thomas en stopt met vrijen met Henk.