Extra info Sharita Chronicles.

Aardana is het begin. Hier wordt Sharita voor het eerst geboren. Haar geheugen gaat terug naar de oorlog tussen goed en kwaad, waarbij Mabe haar vermoord door haar polsen open te snijden. Ze overlijdt. Sharita is hier koningin samen met Zwart als koning. Totdat Mabe laat zien wie ze is, is er geen oorlog, jaloezie of haat op Aardana. Mabe is jaloers op de moeder van Sharita Isabella en start daarom een oorlog. Ze creëert mensen die geen ziel hebben en gebruikt ze als pionnen.

De oorlog stopt als Sharita overlijdt, al het kwaad verdwijnt en Zwart en Isabella vernietigen Mabe. Al het kwaad is weg. Maar wat niemand wist was dat Mabe zwanger was en in het geheim een dochtertje heeft gekregen, Cruella. De baby wordt gevonden met twee duivelse horentjes. Als Cruella zestien is vernietigd ze deze horentjes, omdat ze het lelijk vind.

Sharita zou naar hiernamaals gaan, maar door Mabe kan ze er niet in en reïncarneert gelijk weer. Isabella en Zwart denken dat ze naar het hiernamaals is gegaan, maar niets is minder waar.  Door middel van Zwarte magie wordt Sharita geboren in de buik van Serena. Ondertussen gaat Zwart dood. Tweelingzielen kunnen niet zonder elkaar. Hij zoekt Sharita in het hiernamaals en vindt haar. Samen kijken ze wat Mabe van plan was en zien dat ze een dochtertje heeft gekregen genaamd Cruella. Met zijn tweetjes weten ze door hun ocean eyes dat zij puur kwaad is. Samen zorgen ze ervoor dat Sharita in de buik van Serena terecht komt. Om te voorkomen dat het iemand anders is die net zo puur kwaad zou zijn.  

Gedeeltelijk door zwarte magie, maar ook witte magie wordt Sharita zestien jaar later opnieuw geboren. In de tussentijd hebben ze 15 jaar met zijn tweetjes gehad in het grote hiernamaals. Ik zie heel veel oorlogen, haat en jaloezie. De aankomende jaren zullen we elk leven elkaar opnieuw moeten ontmoeten en dan ook nog al die oorlogen. Ik hou van je. Ik meer van jou.

 Zwart reïncarneert tegelijk met Sharita. Zestien jaar na de dood van Sharita wordt ze opnieuw geboren als de dochter van Serena, zonder geheugen aan haar moeder Isabella.

 Een koningin die beste vriendinnen was met Cruella, totdat ze er achter kwam dat Cruella een engerd is. Voordat ze gaat bevallen vertelt Cruella dat de baby voortkomt uit zwarte magie en Serena huilt. Vervolgens is Cruella verdwenen tijdens de zwangerschap. Als Sharita geboren wordt, komen de vier koninkrijken samen. De ouders van Eli, computerfamilie, de ouders Sebastian, de ouders van Zwart en Serena en Eric de nieuwe ouders van Sharita. Op het feest worden de vier baby´s door een portal gegooid en sindsdien is het gebruik van portals verboden, behalve een kleine kring de oudste zielen mogen portals gebruiken. Zo komt het dat de oude vrouw wel portals kan gebruiken. Ze mag niemand meenemen.

Cruella snapt dat Sharita nooit van het kwaad zou worden en besluit haar en zwart altijd te martelen als ze opnieuw reïncarneren. Later komen ze allemaal erachter dat Sharita en Zwart oorlogsstoppers zijn en de aarde beschermen. In één van de laatste delen kom je erachter dat Sharita Koningin van Alles wordt met Zwart als koning.

Extra info Sharita Chronicles

De hoofdpersonen

Sharita is 37 en ziet zo uit, maar haar kleuren zijn zwart en  een mooie kleur roze. 

Zwart is de tweede hoofdpersoon en ze hebben een geheime trouwerij omdat het oorlog is. Al heel snel trouwen ze en zijn ze met elkaar verbonden. Hij is een elf en Sharita is een mixa. van een elf en fairy. Ze is voor rechtvaardigheid en vecht voor haar vrijheid. 

Sharita Chronicles

Een verhaal vol avonturen, sprookjesfiguren die echt zijn en een lieve koningin die alles voor de fairy´s doet.

Hoofdstukindeling

Het begin

Sharita

De ontvoering

Triljarden jaren op de aarde

De heks, geen reincarnatie

Georganiseerd kwaad

De oorlog die lang duurde

Het kwaad

Cruella en Arkentje

 

De roze bril

La vita e bella

leren toveren

magie

Fairy´s 

Rechtvaardigheid

Verrassing

Vrijheid

 

Het begin

 Het begin

Dit is een verhaal dat haast niet te geloven is, maar wel waar is. Op een dag werd er een baby geboren die de mooiste baby was van alles, Sharita. De koning en koningin waren heel blij met haar geboorte. Er werd een feest georganiseerd ter ere van haar geboorte. Op het feest kwam iedereen van ver om haar te zien. Er werden voorspellingen gedaan, dat ze de mooiste liefste maar ook de krachtigste vrouw in de werelden zou worden. De belangrijkste voorspelling was dat ze de derde wereldoorlog tussen goed en kwaad zou stoppen. Door haar zou er nooit meer oorlog zijn. Het kwaad hoorde deze voorspelling ook en besloot om Sharita te ontvoeren als baby. Het kwaad was toen cruella, henk met de zweetvoeten, arkentje en een heks met strandhoed. Zij waren vrienden en zij waren heel slecht, maar over hen later meer.  

 

Toen Sharita geboren werd was er drie dagen later een feest bij de koning en koningin. Er was toen was kwaad dat van haar af wilde. En op de dag van dat feest gebeurde er iets ergs. Sharita werd ontvoerd.  Het toen nog kleine clubje had besloten Sharita te ontvoeren, omdat ze jaloers waren op wat zij allemaal zou worden. Cruella en Arkentje waren toen achttien jaar en maakten plannen om haar te ontvoeren in het geheim en vroegen aan specifieke wezens van het kwaad om mee te doen. Zo kwam het dat er een klein clubje was die haar wilde ontvoerde. Op het feest was iedereen uitgenodigd en de koning en koningin wisten niets van de plannen van het kwaad. Zij zeiden dat ze een  cadeautje van het leven aan Sharita wilden geven. Op het moment dat het hun beurt was om iets liefs te doen, maakte Cruella een portal en gooide het mandje met de baby er doorheen. De rest die overbleef werd het geheugen van gewist en toen wist niemand nog iets van Sharita af. Maar Sharita werd beschermd en een wolkje bracht haar naar de aarde, waar ze opgroeide tot drie jaar. Er kwam steeds meer kwaad bij de boze heks hoorde nu ook bij het clubje en anja met de rode haren ook. Door het kwaad, het steeds iets groter wordende clubje leefde Sharita als driejarige miljarden jaren op de aarde. De oceaan en oceana adopteerde haar en zorgde ervoor dat de kleine Sharita niets overkwam. Het kwaad keek heel lang niet meer om naar Sharita, maar ze was op de aarde gelukkig. Het was geen alleen in eenzaamheid, want Sharita kon met alles praten. Dieren, bomen, rivieren noem het maar op. De aarde heeft haar altijd beschermd en tot op de dag van vandaag nog steeds.

 

Op een dag vloog er een bezemsteel door de lucht met daarop een heksa. De grootste heksa die er was. Ze was eigenlijk de koningin en op zoek naar haar dochter, want zij wist dat ze leefde, maar niemand geloofde haar. Ze zocht alle planeten af en de laatste planeet waar ze keek was de aarde. Met haar heksa ogen zag ze ineens een driejarig meisje op het strand spelen. Ze kon haar ogen niet geloven. Zou het? Is het haar? Ze vloog naar het meisje toe en wist toen dat het haar dochter was die spoorloos was verdwenen. De koningin moest vluchten, er was namelijk oorlog uitgebroken na de ontvoering. Via magie vertelde ze tegen iedereen die ze vertrouwde, ik heb haar gevonden ze leeft. Ik ben zo blij, duizend armen. Iedereen die was gevlucht kwam naar de aarde en er ontstond een gemeenschap, net zoals in de film Vaiana. Toen Cruella, die ondertussen meer kwaad had gevonden, merkte dat Sharita blij was, besloot ze wezens te creëren die ze als leger kon gebruiken. Op aarde kwamen er Griekse goden, god, de duivel, hindoestaanse goden, allah en mensen die heel veel haat jaloezie en oorlog wilden voeren. De aarde probeerde ze te verpesten. Maar wat was de reden voor Cruella, eigenlijk Crusafix, om Sharita zo te haten? De reden was dat er voorspeld werd door iedereen dat Sharita sterker was dan haar. En dat kon Cruella niet aan.   

Verschillende levens

 Sharita was heel sterk, maar was heel lang drie jaar geweest en Cruella besloot om haar ouder te laten worden. Maar in plaats van leuke levens, kreeg Sharita alleen maar levens met als einde een afgrijselijke dood. Het klinkt erger dan het is, want na haar dood werd ze weer geboren en was ze weer ergens anders. In totaal is Sharita vaak afgrijselijlk doodgegaan, maar ze was altijd bij haar ma. Toen Cruella erachter kwam dat het afgrijselijk doodgaan niet voldoende was, stuurde ze Sharita naar verschillende volkeren in het heelal. Zo heeft ze ook bij de blue skins, zoals  avatar, pixely´s, zeemeerminnen, elven, fairies, hobbits en andere volkeren in het heelal geleefd. Er was dan altijd oorlog door Cruella, maar Sharita stopten samen met de volkeren de oorlogen. Daarnaast had ze ook levens zoals Rapunzel, waarin ze alleen maar opgesloten zat, ze werd verbrand als heks, ze was de vrouw van braveheart dus dan weet je wel hoe afgrijselijk het was. Het schilderij van Venus was haar ma en ook toen is ze samen met haar ma doodgegaan door katholieke mensen die vonden dat er te veel naakt was. Maar degene die erachter zit is Cruella. Cruella is intelligent, maar ook arrogant. Samen met haar vriend voor het leven plannen ze alles en daar bedoel ik mee dat ze levens proberen te verzieken en dat is zacht uitgedrukt. Cruella en haar leger werkte elke keer hetzelfde, een leven verdoemen, geliefdes uit elkaar halen, martelen en heel veel pijn doen. Sharita was nergens bang voor en de fairy´s ook niet, maar dat kwam omdat zij de sterkste waren van allemaal. Een fairy is van het goed en dus niet van het kwaad. 

 

Leven als mens

In mijn leven als mens, werd ik Sharita genoemd dat kracht betekent. Ma en ik waren samen, maar ook in dit leven was het tien keer kut, maar ook heel veel moois. Ik zal niet alles vertellen waarom het zo kut was, maar je kan het vergelijken het moment dat je trek hebt in een kopje koffie en je hebt alleen maar thee in huis. Ma en ik waren samen en Ron en mijn vader ook. Op mijn derde werden mijn broertje, ma, pa en ik ontvoerd. Ik was een mens, maar eigenlijk toch ook niet. Want tijdens de oorlog die lang duurde kreeg ik allemaal krachten en gaves, omdat mij zoveel pijn werd aangedaan. Ik loop nu op het verhaal vooruit, maar ik heb een volk gekregen in gevangenschap de fairy´s. Iedereen die vrij wilde zijn en lief oprecht  goed in het hart was, dus gewoon aardig en niet psychopatisch eng was een fairy. Maar je wordt als fairy geboren en dan ben je niet van het kwaad. 

 

Ik groeide op in Hoorn, het was een schijnwerkelijkheid, want ik was op mijn derde ontvoerd met mijn familie, maar wij hadden niet door dat we gevangen zaten, behalve mijn vader en moeder. Zij deden allebei alles er aan om mij en mijn broertje een beter leven te geven. Totdat ze op mijn zevende bij mij vandaan werden gehaald en ik andere mensen als ouders kreeg. Ik kreeg Vitiligo, maar dat was gewoon dat ze mij bleekte. Ik had overal witte plekken, terwijl het excuus was Vitiligo. Een van de vele martelingen die ik heb meegemaakt. Af en toe zag ik mijn echte ouders en dan was ik weer even blij. Maar ik wist tot mijn 22ste niet dat ik gevangen zat. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik ook heel veel  leuke dingen heb meegemaakt. Ik ben op mijn zeventiende naar Amerika gegaan en mijn vriend, zwart, komt ook uit Amerika. Hij is een elf en heeft heel veel kracht. Een beetje hetzelfde als ik, maar dan anders. Amerika was leuk, maar ook daar werd ik gemarteld. Hoe het zat was dat het kwaad continu mijn leven kut wilde maken, maar ik dat niet toeliet.  Middelbare school was ok, ik werd niet gepest en ik had een aantal vriendinnen, maar ook die waren nep. Iedereen wist namelijk dat ik gevangen zat en ze deden niets. Op mijn negentiende kreeg ik een huisje via anti kraak. Ik heb in totaal iets van zeven huisjes gehad. Allemaal hartstikke leuk. Iets wat minder was dat vanaf mijn 22ste ik iemand heb leren kennen die het alleen maar erger maakte, maar ook hij hoorde bij de onderwereld. Ik heb veel nepvriendjes gehad, maar nu weet ik met wie ik de rest van mijn leven zal blijven, namelijk zwart. Al die relaties waren kut. In het kort ruzie, ruzie, ruzie en uit. 

In 2019 kwam ik erachter dat ik gevangen zat, dus ik naar de politie. Bleken het  corrupte politieagenten te zijn en werd ik in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst, waar het nog erger was. Ze maakte mij elke dag bang, maar ik zat gekoppeld aan andere en die vonden het eng. Ik wist dat niet, maar ik heb dus die tijd voor hen iets beter gemaakt. Toen ik gered zou worden, gooide henk met de zweetvoeten mij door een portal met de hele aarde en iedereen die toen leefde. We kwamen toen in het heelal en dat is weer een heel ander verhaal. Ik heb verschillende toekomsten moeten doorlopen. Maar wat ik altijd heel stom vindt aan films waarin je niets begrijpt van de tijden, omdat het te ingewikkeld is in de films, probeer ik het simpel uit te leggen. Ik werd naar verschillende tijden gestuurd en keken ze wat ik deed. Maar in overal waar ik heen ging had ik bescherming. Mijn beste vriend is Sebastiaan en die is altijd bij mij. Ik ben op verschillende planeten geweest, zonder dat ik het wist. Maar achteraf weet ik dat het goed komt voor het goed en dus de fairy´s. 

 

 

 

Ik werd dus in dit leven geboren als mens. Zonder geheugen aan mijn vorige levens. Maar ik ben nu zo sterk dat ik mijn geheugen terug heb en niets meer ga vergeten. Al mijn soulmates waren bij mij ook zij waren als mens geboren. De mensen die lief en goed oprecht in het hart zijn en dus van alles wat mooi is houden zonder luxe zijn mijn soulmates en dat is mijn volk. Zij hebben mij zo vaak gered, omdat ik weer eens te destructief was, maar ze houden van mij zoals bridget jones diary. We hebben een eigen taal in films. Van het kwaad moest iedereen dezelfde films zien. Dus als ik zeg vaiana, beauty and the beast en lion king, snappen hun direct dat dat gaat over mij in een bepaalde context. Niemand had ooit gehoord van intertextualiteit, maar dat is een moeilijk woord voor verwijzing en de fairy´s vinden intertextualiteit geweldig. Omdat ik in gevangenschap een eigen taal heb bedacht, praten in  films, deed het kwaad mij na. Maar dat was lang niet zo grappig als bij de fairy´s.  Een voorbeeld wat zijn jullie slim en dan eigenlijk bedoelen jullie zijn kenkertje dom. Er was tijdens de lange oorlog ook oorlog tussen het kwaad. Iedereen wilde mij en mijn soulmates hebben en martelen. Maar dat ging niet gebeuren. Ik ben een tijdje gemarteld, maar merkte dat ik daar sterker uitkwam en nog meer africa had dat het goed  zou komen, dus toen besloot het kwaad dat ik niet meer gemarteld mocht worden. Het erge van het kwaad is dat ze vroeger kinderen koppelde aan mij en die werden bang, maar ik kan nu nog beter mentaliseren en inzien dat het hun angst was en daarom kon ik ze nu helpen.  

Maar goed, mijn leven als mens voordat ik wist dat er oorlog was. Ik groeide op in een plaatsje Hoorn en ben op mijn zeventiende naar Amerika gegaan. Daar heb ik een jaar gewoond en toen ben ik weer teruggekomen naar Nederland. Tot mijn 22ste viel het nog mee, maar daarna werd het erg. Je kan het vergelijken met een roos dat verwelkt en langzaam sterft. Ik heb veel  verdriet gehad, maar ik heb maar 1 traan. 

 

Van mijn 22ste tot mijn 33ste was het tien keer kut en hoef ik ook niet te veel over te vertellen. Voor degene die dat willen er komt een arthouse versie dat al mijn verdriet laat zien. De arthouse versie wordt met moderne dans en heel mooi. Ik heb altijd ideeën voor films. Dat is het leukste wat er is. Anyway op mijn negentiende werd ik opieuw door een portal gegooid, maar was ik niet alleen. De hele mensheid ging mee. Nu denk je geen alleen in eenzaamheid, maar de fairy´s hebben veel pijn en verdriet gehad. Ze zijn nu net zo sterk als mij en hebben net als mij krachten en gaves van vampiers, dieren, duivels, zeemeerminnen, sirene´s, hobbits, kabouters, heksen, heksa´s alles dat leeft nu nog. Want heel veel kwaad is al weg. Het kwaad wil de hele tijd niet  dat de fairy´s leren om deze krachten en gaves te gebruiken, maar dan heb je altijd je creativiana kant. Je kan ze gebruiken op je eigen manier. Overal is goed en kwaad, maar het goed heeft door mij geleerd om terug te vechten. Er is africa er is een vrolijkheidswilg en er is nog veel meer. 

Als mens hou ik heel veel dansen, zingen en creatief zijn. Met mijn krachten en gaves kan ik dus creatief zijn en kan ik veel meer dan ik denk. Ik heb zoveel mooie wezens ontmoet die allemaal achter mij staan en samen stoppen we de oorlog.Iedereen dacht dat ik een moeder zou worden voor spiritualiteit, maar wat blijkt ik ben een dochter. Geen idee wat dat is, maar het is wat anders dan moeder. 

Dieren

In de oorlog die lang duurde waren heel veel lieve goede dieren die gemarteld werden. Door de fairy´s hadden zij het beter, maar mijn hart huilt voor deze dieren. Met  zijn allen hebben we ervoor gezorgd dat de dieren niet meer gemarteld werden. De bijen, de wolven, de beren, de leeuwen, de tijgers, de olifanten, de varkens. Alle dieren van het goed krijgen ook bescherming.  Ik weet dat ik 14 dieren krijg waar ik heel blij mee ben. Billy bob, Bella, Stubi, Boris en Sy  horen al bij mij. Ik kan met ze praten als ik dat wil en zij zouden mij nooit pijn doen. Dieren van het goed geef ik als koningin nog extra bescherming. Ik ben erachter gekomen dat je magie kan gebruiken via denken, praten en handen. Net als in de film Merlin, maar dan handiger. Practical magic is toch wel praktisch. 

 

 

Het kwaad

Arkentje

Cruella

Cruella en Arkentje zijn de ergste. Het zijn duivels die elkaar hebben ontmoet heel lang geleden. Ze zijn gestoord, niet gek gestoord, maar gewoon echt gestoord. Het maakt hun niet uit wat er met andere gebeurt. Ze zijn erger dan de heks met strandhoed, erger dan henk met de zweetvoeten en zelfs erger dan bruno. Als ze zich vervelen gaan ze martelen. Maar ze zijn elkaars dierbaren. 

Cruella en Arkentje

Cruella groeide op zonder haat en had een hele lieve moeder. Toen
ze achttien was werd er een baby geboren waar ze zo ontzettend
jaloers op was, eigenlijk alleen vanwege haar schoonheid. Maar de
diepere gedachte erachter was dat ze bang was dat de man van haar
dromen voor haar zou kiezen. En dat gebeurde een keer, maar ik loop
vooruit op het verhaal. Toen Sharita geboren werd plande zij een plan met een klein clubje,
zij en haar vriend van toen, om sharita te ontvoeren. De boze tovernares
vond het een geweldig plan en deed mee. Zo waren de ergste van het kwaad
het er over eens dat Sharita de baby ontvoerd moest worden. Zoals
ik al eerder heb beschreven werd sharita door een portal gegooid en
belandde op zachtjes op de aarde.

Cruella en haar vriend dat nu haar man is waren duivels. Duivels zijn
mensen die overal lak aan hebben en een eigen wereld hadden, de
onderwereld waar zij de baas waren. Voor het kwaad was dat ooit eens
bedacht om kwade mensen op te sluiten en daarna te laten verdwijnen.
Er zijn dus ook goede en lieve duivels, denk maar aan Sharita en Zwart.
Zij waren de eerste duivels samen met de fairies die goed waren en
niet zo psychopatisch eng waren als cruella en haar man.

Cruella keek lang niet om naar Sharita totdat ze erachter kwam dat
Sharita weer gelukkig was en liet haar dan op een afgrijselijke manier
dood gaan reincarneren en begon het liedje weer opnieuw. Sharita die
gevangen zat zonder dat ze het wist. Dat kwam omdat Sharita gemanipuleerd
werd en een trucje werd gedaan zodat ze cruella en haar man aardig ging vinden.
Het trucje zorgde ervoor dat ze cruella en arkentje haar man, aardig
ging vinden en zij haar. Maar Sharita moest gemarteld blijven worden.
Vanwege de voorspelling dat zij samen met haar volk de oorlog zou stoppen.

Cruella en Sharita leefde een tijdje samen en van haar leerde ze een
hele goede zakenvrouw te zijn. Ze waren soort van vriendinnen, maar
Sharita kwam er telkens achter dat ze een psychopaat was dat cruella
besloot aardig tegen haar te doen. Cruella had dus een hart, maar
dat kwam niet door cruella. Op een dag zat Sharita op een site waar
vrienden voor het leven een parodie getoond werd. En toen wist Sharita
het deze mensen daar ga ik van leren om de oorlog te stoppen.

Cruella kwam weer in haar haat, want Sharita was in alles beter en slimmer.
Op de dag dat arkentje dit haar vertelde barstte er bij haar een bom.
Jaloezie je vindt haar leuker mooier en beter. Ben je onzeker, zo dat
is lang geleden. Nee ik mot er gewoon niet. Cruella en Arkentje waren
degene die de oorlog hadden bedacht, maar wat ze niet wisten was
dat ze van Sharita gingen houden ook al wilden ze dat zelf niet.

Cruella en arkentje zijn het begin, maar het grootste kwaad, een klein
clubje waren de top. Ik zou zo een boek kunnen schrijven van 300
pagina´s over cruella en al haar kanten die vooral bestaan uit intelligent
en dan weer dom, maar daar heb ik geen zin in. Ik denk dat dat Cruella is die weer een cruella´tje doet, want niemand mocht van haar weten. Helaas voor haar  weet nu iedereen wie arkentje en cruella zijn. Via  voodoo achtige praktijken zorgen ze ervoor dat je haar geknipt wordt en dat je een lelijk kapsel krijgt. Elke keer als je haar groeit knippen hun het weer door met je eigen handen door je haar te gaan. 

 

Anja en haar zussen

 

Anja en de zussen waren ook een groot kwaad. Samen met haar zussen deden ze moeders na en waren ze net zo psychopatisch als de rest. Ja niet heel origineel, maar ze waren allemaal net zo erg. Wat hun wilden was de rest van altijd het goed martelen en de aarde voor zichzelf houden. Anja was net zo goed als henk met de zweetvoeten in aardig doen en dan weer psychopatisch. Eigenlijk was dat een overeenkomst die alle psychopaten die deze oorlog in stand hielden verbond. Oh doe ik toch nog even the cell. Dat is een film van Jennifer Lopez waarin de hoofdpersoon zich inleeft in een hele grote psychopaat en dan beseft dat hij moet worden opgepakt. Want Lovely Producties het bedrijf van Sharita, een van de bedrijven, is tegen terrorisme, martelingen en verkrachtingen. Anja kwam altijd met de kluis aanzetten en dan ging je huilen. Maar het was een trucje. Een herinnering aan een nare gebeurtenis en dan vervolgens kon je dat inzetten en ging Sharita huilen. Maar alle trucjes om Sharita te manipuleren  werken niet meer, toch Yvonne van het kopje thee. Zij heeft ooit iets gedaan met werkt wel en werkt niet. 

Henk met de zweetvoeten, Bruno en de rest

Slechte magie, duister en van het kwaad

Henk met de zweetvoeten

mika ellen modesta 

Hades

Paulie

Yvonne van het kopje thee

Vampiers die slecht zijn

Overig kwaad

Japanse en Chinese kwaad

Voodoo kwaad

Goede magie

De Fairy´s

 De fairy´s hebben mij heel erg geholpen om toch nog de leuke kanten te zien, ondanks dat het oorlog is. Een andere naam voor ze is de arbi poncho gemeenschap. Want als je van de uitvinding die ik heb gemaakt troost, liefde en warmte krijgt, dan ben je een fairy. Het kwaad vindt deze poncho´s niets maar dat maakt de fairy´s niet uit. Het kwaad is vooral een en al luxe en slechte dingen doen. Maar als je een fairy bent wil je alleen maar in vrijheid leven, want we zitten al zo lang gevangen bij het kwaad. 

Stubi mijn beschermengel

Bella en Billy Bob beschermengelen

Sy  beschermengel

Eén van mijn  oma´s. Helderziend lief en vooral houdt ze heel veel van Sharita

Pinokkio doet lollipop. Het doet mij denken aan Isabella en Michelle. Ik ariel en sneeuwwitje. Iedereen die voorkomt in deze films leeft.

Pratende dieren, dat is de tijd waarin we nu leven.

Milani is goed en koningin van de blue skins

Ik ben Pocahonthas geweest met mijn zwart en toen hebben we de oorlog tussen blank en indianen gestopt

De vrolijkheidswilg

Een lieve krachtige elf

Toverschool is leuk, maar de harry potter school is leuker. Hagrid voor de reuzen. Hagrid is lief en heeft kracht. 

De spinnenlady´s hebben een koningin Spider. Elk volk heeft een eigen koning en koningin. En ik ben koningin van alles, dat betekent officieel dat ik boven de andere koningen en koninginnen sta, maar dat is maar formeel. Als je jaloezie naar mij hebt, dan hoor je niet bij het goed. 

Stubily

Sharita zat al zo lang gevangen, dat ze besloten had om vrienden te maken bij de mensen die haar martelde. Een daarvan was henk met de zweetvoeten. Henk met de zweetvoeten had haar in 2019 door een portal gegooid, maar niet alleen zij maar ook de mensheid goed en kwaad. Hij stond bekend om zijn trainingen en simulaties om politie agenten op te leiden, maar ondertussen nam hij alle goede en lieve politie agenten gevangen en martelde ze. Henk wilde een relatie met Sharita ook wilde zij dat niet. Toch deed ze het, omdat zij in gevangenschap het beste ervan wilde maken. Henk beschermde haar vaak, maar heel vaak ook niet. Hij was de grootste mol die er was. Hij deed lief, maar was ondertussen heel psychopatisch eng. De naam van hem kwam omdat hij zijn trainingen altijd startte met zweetvoetenlucht en dan zei hij dat zijn wij. Henk had niet verwacht dat hij zoveel van Sharita zou houden. Maar was het echt houden van, want ondertussen deed hij dingen met haar die niet normaal waren. Toen ze zwart ontmoette werd hij gek van jaloezie en begon hem na te doen. Maar zwart was de liefde van Sharita en niemand kon dat tegenhouden. Geen manipulatie of simulatie. Ze vonden elkaar altijd weer. En waren keer op keer sterker dan het kwaad. Zwart wist dat zijn vrouw heel mooi was in alles en mannen die dat niet zagen waren niets voor haar. Henk met de zweetvoeten was samen met cruella en arkentje hun bedrijf in martelen kwijt. Maar toen kwam er weer nieuw kwaad.  

Bruno

Bruno is niet zo aardig als de bruno in encanto, maar hij houdt wel van chocola. Toen ik door hem gemarteld werd moest ik continu chocola eten. Het leek wel charlie and the chocolat factory. Hij had een clubje waar ze van chocola hielden. Ze hadden ook een attractiepark met alleen maar chocola. In het begin waren de attracties leuk, maar later niet meer. En nu houden de meeste fairy´s nog wel van chocola maar niet van Bruno. 

Ellen

Ellen dacht heel slim te zijn en Sharita te ontvoeren op een festival de boom.  Ellen werkte samen met Pauli want zij zag hem als een zoon. Ze kon niet toveren in het  begin, maar ze was redelijk slim en kon nu wel toveren. Zij was qua categorie net zo erg als cruella, maar dat zijn ze allemaal.  Over Pauli kan ik heel veel vertellen, maar dat vind ik het gewoon niet waard en dan verveel je je ook nog. Het enige wat ik zeg is dat hij Sharita heeft gemarteld. 

Henk Sneevliet en degene die ik nog vergeten ben

De hele onderwereld van mens tot god en verder was georganiseerd en Henk Sneevliet had ook een bedrijf mensen martelen. Maar vooral Sharita, maar die had nu zwart voor altijd bij haar. Hij beschermde haar in alles en nog steeds. Haar man is zootropolis en heet zwart. Henk sneevliet heeft iedereen gezien en het clubje van de top ook, want Sharita heeft speciale ogen waardoor iedereen mee kan kijken. Henk Sneevliet en de rest hadden bedacht voor altijd gijzelen. Maar dat liet zwart niet toe. Zwart vond dat het echt genoeg was met het martelen en vanaf nu gaat hij ervoor zorgen dat Sharita alleen maar leuke dingen kan doen. Zwart komt uit amerika en is een elf.  De rest van de criminelen volgen alleen voor luxe, maar de fairy´s wilden vrij zijn en dat kon door het volgende.

 

Toveren

Iedereen van de fairy´s kon toveren en wist dat ook, de fairy´s waren door Sharita veilig, maar nu hadden arkentje en cruella bedacht dan maar mensen van het kwaad. Ze wilden continu doorgaan met martelen. De grootste reden is als ik even the cell doe, omdat ze de fairy´s bang wilden maken en ervoor wilden zorgen dat ze weer in een angst zouden zitten. Angst pijn en verkrachting bestonden niet meer.  Maar als je doorgaat met zogenaamd martelen, is dat ook een marteling, maar daardoor werden de fairy´s vroeger zwak gemaakt. Zodra cruella en haar leger weer besloot om te martelen voelden de fairy´s of het echt was en negen van de tien keer was dat niet meer zo na een bepaalde dag. Alleen Sharita martelde ze nog steeds, maar zij kreeg het door en werd daardoor niet meer gemarteld. Sharita is police academy number one. Hoofd van lovely producties dat TEGEN martelen is henk met de zweetvoeten.  Maar goed door Sharita kon iedereen van het goed toveren en terugvechten op hun eigen manier, waardoor de gevangenschap veel beter leuker en mooier werd. Je kan toveren door te denken, praten en handen. Het maakt niet uit hoe je het doet. Denk aan kungfu panda en de pinkbeweging. 

Iets anders dan medium

Sharita was iets bijzonders zeiden de mensen van het kwaad altijd. Maar zij was meer dan bijzonders, zij had ervoor gezorgd dat iedereen van het goed kon toveren en dat het goed sterker was dan ooit. Nooit meer bang, nooit meer pijn en al helemaal nooit meer een poppetje waar je mee kan spelen. Denk maar aan de laatste rit. Sharita was een dochter, een dochter van ma en iemand waar heel veel wel van houden. De beste in alles, maar vooral de liefste. 

Africa

Alle fairy´s hadden africa en nieuwe fairy´s ook. Want zelfs als je van het kwaad was en niet psychopatisch eng kreeg je elke dag een kans om oprecht te zeggen ik wil een fairy zijn. In plaats van de treurwilg, de vrolijkheidswilg en vooral boven alles de roze bril die altijd helpt. 

 

Kracht

Iedereen van de fairy´s heeft kracht, geen medelijden met het kwaad. Dat wordt onze nieuwe schoen. In je kracht staan en terugvechten. Zeiden de fairy´s die nu wisten hoe ze moesten terugvechten tegen het kwaad. Ik heb meerdere dingen waardoor ik geen fifty first dates  heb. Het gaat echt al veel beter. 

Vrij

Hoe de fairy´s vrij kwamen is een verrassing, maar dat vertel ik je nog wel een keer. Hey daar heb je ma. Ma, ma ma ik heb zoiets moois gehoord. Vertel
vertel vertel. Het verhaal over jou en papa. Je bent de liefste en
de mooiste ma.  

 

Mijn inspiratie

Ik en zwart nu in dit leven

De dieren werken samen en worden beschermd van het goed en zij zijn ook fairy´s

De roze bril

In een wereld waar oorlog heerst, is het niet moeilijk om africa, dus hoop, te houden. Ik ga jullie niet vervelen met de ergste martelingen die het kwaad deed, maar wat ik wel ga vertellen is dat als je de roze bril op hebt dat het allemaal veel leuker wordt.  Een kopje koffie dat omvalt, een koptelefoon die je koopt en het dan niet doet of een douchegel dat je net hebt gekocht open gaat en je tas helemaal onder zit. Het kwaad wist dat Sharita van grote en heftige martelingen sterker werd, maar wat ze niet wisten was dat ze van deze creatieve martelingen ook sterker werd. Het kopje dat dus omvalt precies op je nieuwe jurk komt door magic. Maar wat is magic dan? Magic heb  van het goed en kwaad. Als Sharita bijvoorbeeld een stukje chips had en dat viel dan precies op een plek op haar kleding, dan kon je zien dat dat magic was. Maar dat zijn nog maar kleinigheden. Je kan ook vervloekingen uitspreken en het kwaad verdient heel veel vervloekingen, want Sharita hadden ze op allerlei mogelijke manieren vervloekt. Maar Sharita was sterker en zag van alle vloeken het moois ervan in. Iets dat het kwaad niet oprecht kon. De fairy´s vechten alleen met gevoel, omdat je dieren en andere levende wezens niet moet gebruiken in een oorlog. Tenzij ze dat zelf wilden. Maar Sharita zei dat dat niet meer mocht. En de fairies luiserten daar naar. Er werd dus met gevoelens gevochten waar het kwaad geen verdediging voor had. Fairy´s konden vechten met alle elementen van het goed. Het goed was sterker en  is sterker. Toen Sharita haar man ontmoette ging het steeds beter voor de fairy´s, maar dat lag niet aan hem. Nee dat lag  er aan dat de fairy´s elke dag sterker en sterker worden. 

 

Vaak kregen de fairy´s vies eten, maar met de roze bril op kon je alsnog iets lekkers ervan maken. Heel lang wisten de fairy´s niet dat ze konden toveren. Sharita was de eerste die toverde door het mooier te maken in gevangenschap. Zo waren er bruiloften, konden fairy´s hun eigen kleding maken, luisterde ze naar musicals en muziek. Af en toe luisterde ze films. Je kon het zo gek niet bedenken of Sharita had wel een leuke dag. De roze bril was iets dat niemand van de fairy´s nog zou vergeten. Het was de tijd waarin ze een beetje in vrijheid leefde. Een voorbeeld is het eten van chocola. Het lijkt qua kleur op iets wat we allemaal kennen. Het kwaad wilde telkens dat het een stinkie stankie werd, maar doordat de fairy´s konden toveren was het gewoon chocola. 

Er zijn vele opstanden en demonstraties geweest die ervoor zorgde dat de fairy´s weer africa kregen. Sommige lukte wel en andere weer niet, maar zodra iets bij de fairy´s lukte werd hun geheugen weggehaald en leek het alsof het nooit gebeurd was.  Niet alleen Sharita zat al zo lang gevangen maar iedereen van het goed ook sinds dat de oorlog was begonnen. En dat was toen Sharita ontvoerd werd. Het kwaad heeft altijd achterdeurtjes. Zo hebben ze heel veel fairy´s laten gaan, maar een paar maanden later ontvoerde ze de fairy´s weer gewoon. De fairy´s weten dat hoe erg het ook is geweest, alles goed komt.   

Sharita is de koningin van alles en zwart is de koning van alles. Samen met de fairy´s zorgen we dat de oorlog stopt en dat alle mollen en mensen die niet te vertrouwen zijn  bekend zijn. 

 

De waarheid

Jaren geleden, ik ben nu 37, wist ik niet dat ik gevangen zat. Maar in dit laatste leven, want ik blijf voor altijd Sharita, komt alles samen. Ik heb door Henk met de Zweetvoeten meerdere tijden moeten doorlopen. Ik ben een joy, ik heb mijn eigen hiernamaals, ik bedenk vaak nieuwe dingen en ik merk dat ik de laatste tijd veel minder gemarteld wordt. De laatste keer dat ze mij naar een locatie stuurde, heeft de arbi poncho gemeenschap echt mijn leven gered. Dat betekent dat ik weet dat jullie net zo sterk zijn als ik. De vroegere mensen van de aarde die goed zijn, zijn allemaal iets bijzonders zoals het kwaad het noemt. Maar we zijn meer dan dat.  We kunnen terugvechten nu en in mijn  vorige levens ging ik alleen maar afgrijselijk dood. We hebben een fairy leger en je kan vechten met denken, praten en handen. Want als ik magic handen heb dan hebben jullie dat ook. Ik heb laatst een cadeautje gekocht en weet dat het van mijn vriend is. Ik denk dat jullie dat ook hebben gedaan. Belangrijk als je in mentrum zit dat je niet te veel spullen hebt. Anders pakken ze dingen van je af. Ik ben bij mijn vriend in elvish. Dat betekent dat jullie nu ook weten wie je vriend of vriendin wordt. Je hoeft er niet lang over na te denken, maar als je kijkt naar je eigen leven dan weet je wie hij of zij is. Arbi poncho gemeenschap ik hou van jullie. En zonder jullie zat ik nu in een knullige verbranding. Dankjewel dat jullie mijn leven hebben gered. Ik kan weer creatief zijn, blij zijn en gelukkig en ik voel dat ik de aankomende tijd weer ben zoals poppy. Maar geen sing met het kwaad. Ik heb een cd uitgebracht, ben aan het leren zingen, heb nieuwe kleding gemaakt en ik voel dat ik echt geholpen wordt met leuke dingen. Ik zit dus nog steeds in de herstelkliniek van zwart en turks fruit. Ik heb meerdere foto shoots gedaan en ik ben echt blij. Dit is dus la vita e bella. 

 

Onze krachten en gaves

Dragons, hoogbegaafden, fairy´s hebben jullie een idee? Harry potter maar dan zonder de leer. Creativiana gaat heel goed.  Vampier hypnoses, natuur en dieren. Sirenes, zingende hypnoses, duivels manipulatie, zeemeerminnen onder water kunnen ademen, spider lady´s vechten met spinnenwebben, elvish, de eerste keer zo mooi, gandalf, aragorn en galadriel. The gift is een mooie film. Voodoo met poppen en draden. We hoeven niet uit te kijken als we gaves en krachten van het kwaad gebruiken. Bridget jones diary.  Fairy´s worden nooit psychopatisch eng. Het zit niet in ons bloed. Ik heb nog steeds de ring die love betekent.  Onze krachten en gaves kun je gewoon bedenken. 

Verschillende ogen

In de oorlog was Sharita erg gemarteld, maar daardoor had ze wel de gaves en krachten gekregen van goed en kwaad. Elke dag leerde ze iets meer over deze gaves en krachten. Eén van de gaves was verschillende kleur ogen hebben. Met alle kleuren van haar ogen was ze helderziend. Maar elke kleur had weer andere gaves en krachten. Met haar blauwe ogen kon ze ver in de toekomst kijken en had ze bescherming van het water. Maar water beschermde haar altijd maakte niet uit wat voor kleur ogen ze had. Met haar zwarte ogen had ze nog meer geluk en kon ze invoelen wat het kwaad wilde. Met haar vuur ogen stond vuur achter haar. Ze had dan nog meer kracht. Met haar rode vampier ogen zag ze standbeelden tot leven komen en kon ze praten met alles dat leefde. Met haar zeemeerminnenogen kon ze lang in het water zijn.  

Gaves en krachten

Alle fairy´s hadden hetzelfde als Sharita, want zij als koningin had hun ook gaves en krachten gegeven. Alleen is het globalisatie en een multiculturele samenleving dus de krachten en gaves waren voor alle fairy´s anders. Als de fairy´s niet wisten hoe ze de gaves en krachten konden gebruiken, konden ze hulp krijgen van Sharita en haar nadoen. Dat mocht namelijk. Het kwaad had ervoor gezorgd dat Sharita haar kleur  ogen niet kon zien, maar die vloek doorbrak ze. Het kwaad had heel veel vloeken aan Sharita gegeven, maar als je er iets positiefs van maakt verdween de vloek bij de fairy´s en dat was niet zo voor het kwaad. Als een fairy eenmaal een vloek uitsprak kwam je daar niet meer vanaf.  Als je niet weet hoe je je gaves en krachten kan gebruiken kijk dan naar wat je leuk vindt. Bijvoorbeeld ik vind dansen heel leuk dus kan ik terugvechten met dansen. EN anders denken, praten en handen. Maar de fairy´s hebben creativiana dus dat betekent dat je het op je eigen manier mag doen.       

Sharita en mijn uiterlijk 

Het kwaad was jaloers op hoe mooi wij waren, dus in deze oorlog pakken ze uiterlijk af. Ik zal laten zien hoe ik er eerst uitzag en daarna nog volgens hun lelijker. Maar ik vind mezelf niet lelijk. 

Mijn uiterlijk is hier afgepakt, maar ik ben iets anders dan een medium, dus ik verander qua uiterlijk wie er bij mij zit. Ik ben gerevolutioneerd. Maar de vlekken zijn een vloek, maar ik vind het niet eens meer erg.  Zo zie ik er nu uit. 

Mijn uiterlijk  is ook afgepakt door mijn huid te bleken. Ik was vroeger bruin. Vitiligo noemde ze het, maar bij mij zat het anders in elkaar en heb ik jaren zogenaamd Vitiligo gehad. 

Nu Venelope maar dan volwassen. De reden waarom ik mezelf Venelope noem komt doordat ze aan het einde bridget jones diary doet. Altijd jezelf blijven. Ik ben koningin en ik vind het niet erg dat iedereen van de fairy´s alles van mij af weet. Als we vrij zijn dan blijf ik nog steeds mezelf. Dus dan wordt het niet jenny on the block. Venelope wordt de nieuwe naam voor mij als koningin. 

Koningin en Koning van Alles

Gedicht van Zwart en mij

I love you till the end and after

Vriend in elvish
Water dat beschermt
Zilver voor de kracht
Nooit meer alleen
ps i love you
ps ik ook van jou
I love you till the end
and after
Mijn charles
Mijn alles
Mijn vriend
Falling fast in love
with you
A lot like love
Mijn roze
Mijn zwart

 

Magie en de Koningin 

Wat ik van de oorlog vindt.

Vrijheid is wat de fairy´s willen

Koningin van Alles als een Venelope

Gedicht

Een traan werd geen traan

Mijn ocean eyes

is mijn alleen in eenzaamheid

maar dat wordt geen probleem

en dat is een feit

met de fairy´s bij mij 

zijn we nu al een beetje vrij

Alles werkt, alles is beter

Zelfs mijn schoen heeft een veter

I love eric so much

can´t wait for his touch

a kiss, a hug an arbi poncho

i love this river fllow

water protects

ik ook van jou

Zwart kapje

Met de oorlog van de sprookjesfiguren roodkapje en haar volgelingen, is mij gelukt om de oorlog te stoppen en free te zijn zoals dat liedje donavon. 

Extra info Sharita Chronicles.

Huisjes

Als Sharita voor de zoveelste keer wordt weggestuurd naar een andere tijd en in een tussenwereld van Arkentje en Cruella belandt, bedenkt ze tijdens haar reis een huisje om haar heen. Die als je loopt of zit bij je blijft. Het huisje beschermd je tegen het kwaad en als Sharita ´s nachts slaapt in de weilanden van de tussenwereld, wordt ze beschermd door haar huisje. Dit huisje kan het kwaad niet afpakken en iedereen van de fairies heeft een huisje. Het ziet eruit als kegelvormig huisje. Rond aan de onderkant en puntig aan de bovenkant. Het heeft een schoorsteen, met schild zodat het kwaad niet naar binnen kan. Iedereen heeft een arbi poncho om bij het haardvuur te liggen. Het huisje is van jezelf en niemand komt daar binnen. Dieren hebben ook een eigen huisje. Je kan met elkaar bellen vanuit je huisje, zodat je niet alleen bent. Zelfs de bladeren en bomen wilden zo´n huisje, waardoor Sharita iedereen van het goed, de fairies, dus een huisje kregen en hebben. Er zit een magische slot op, waardoor het kwaad niet naar binnen kan. En elk huisje beschermd de ziel die erin leeft. Maar als je dus loopt, zit, beweegt of slaapt, het huisje gaat altijd mee. Sharita vertelt dit aan the old lady en het wordt visueel heel mooi in beeld gebracht, een warm disney veilig huisje voor alle fairies. Emma, een eicelbaby, die 22 is, heeft geholpen met de huisjes. De huisjes dienen voor rust als je even niet gemarteld wilt worden. En wat het belangrijkste is, is dat je huisje een soort van schild is tegen het kwaad. The old lady vindt het geweldig en vraagt voorzichtig? Mag ik ook zo´n huisje? Natuurlijk, je hoeft alleen maar te zeggen ik wil graag een huisje om mij heen, zonder het kwaad dat verscheen. Blijf je bij mij voor altijd, zodat ik niet meer lijdt. Sommige zielen konden dit niet zeggen, maar dan deed Sharita het voor hen. I´m proud of you honey, your serena. It sueds you.

Ursula´s

In de derde wereldoorlog zijn heel veel mensa´s doodgegaan en doen criminelen hun na, door gewoontes na te doen. Het zijn allemaal Ursula´s. Ze stelen de stemmen, door bandjes en technologie, maar in de magische koepel bleef iedereen naar doen tegen Sharita, waardoor ze erachter kwamen dat in de periode 2008/2019 mensa´s uit haar netwerk vermoord werden. Daardoor leek het alsof iedereen tegen Sharita was, maar Zwart kwam erachter dat al haar dierbaren, behalve haar twee kinderen vermoord waren. De Ursula´s werden opgepakt en kregen de doodstraf. Ze vertelden dat ze het voor het geld deden.

Aanpassingen januari 2024 Sharita´s Chronicles

 

Elk jaar dat Sharita leeft, eeuw dus, gaat ze dood en gaat ze naar het grote hiernamaals, waar ze oplaat en samen is met Zwart en Savannah. In het grote hiernamaals hebben ze helemaal een eigen wereld, dat lijkt op hartenland het eiland. Ze hebben een knus huisje met haardvuur waar ze wonen. Dichtbij is een jungle, waar Stubi de tijger leeft, de waterval met een meertje en de oceaan. Hun wereld is van hun drietjes. Zo hebben ze rustig de tijd om een ingenieus hansje te maken. Sharita is al triljarden jaren verder, waardoor ze toen al de arbi poncho maakte, wetend dat pas triljarden jaren later ze deze uitvinding zou maken.

Savannah, het dochtertje van Sharita en Zwart, gaat elk jaar, eeuw dus, dood als ze zeven is. Als Savannah doodgaat gaan Zwart en Sharita ook dood.

Het kwaad zijn de duivels. Een familie met als leidster Cruella. De volgelingen van Cruella heten Cruelli´s. Elk jaar stuurt Cruella Cruelli´s naar Sharita en Zwart om ze te ontvoeren en te martelen. Cruella zegt altijd, I don´t want them death, I want them alive, so I can torture them forever. Elk jaar, eeuw, stuurt ze Cruelli´s naar Zwart en Sharita. Sharita en Zwart kunnen heel goed vechten en winnen altijd van de Cruelli´s. Mooie vechtscenes. Sharita houdt van messen en Zwart houdt van kogels. En als de kogel nog niet is uitgevonden houdt hij net als Sharita van messen. Samen zijn ze slimmer en sterker dan de Cruelli´s.

 Als Cruella elke keer haar volgelingen kwijtraakt, door vernietiging, besluit ze Sharita te ontvoeren als ze na 1986 geboren wordt. Sharita heeft geen geheugen en door Cruella kan ze niet vechten. Na 1986 is de derde wereldoorlog. Een oorlog die heel lang duurt. Sharita kan niet vechten totdat de rebellion komt en kan ze door Zwart goed vechten. Hij leert haar vechten door technologie meeting.

In elke film zitten vechtscenes waarin Sharita en Zwart moeten vechten tegen de Cruelli´s.

Henk met de zweetvoeten heeft zichzelf de dood van de aarde gemaakt, waardoor hij zielen kon ontvoeren naar de onderwereld van Cruella. Sharita zorgt ervoor dat hij niet meer de dood is en dat het kwaad weer kan doodgaan. Cruella had zichzelf godin van de aarde gemaakt, maar ook door Sharita is ze geen godin meer. Ze zijn geboren als duivels. Een familie van 14 leden allemaal duivels, wilden de aarde veroveren.

Door Zwart en Sharita is niemand meer bang voor de duivels en durft iedereen weer terug te vechten.

In freedom leert Sharita alle vechtsporten en traint ze elke dag totdat ze de sterkste vechter is van de drie werelden. Ze kan zichzelf nu verdedigen.

Op Aardana snijdt Mabe de armen door van Sharita waardoor ze sterft. In de drie dagen daarna vernietigd Zwart Mabe. Cruella is dan al geboren en is 1 jaar. Als Sharita dood is, besluit Zwart om ook dood te gaan. Hij vraagt aan Savannah wil je blijven leven of wil je naar ma? Ik wil bij jullie zijn. Ik geef je een drankje waardoor je in slaap valt en dan wordt je wakker bij mama. Samen nemen ze een drankje en een blaadje en sterven. Sharita die wist dat Zwart niet lang na haar zou doodgaan en ze wacht ze op in het grote hiernamaals in hun eigen universum.