Nieuwe info Sharita´s Chronicles

 

Elk jaar dat Sharita geboren wordt heeft ze een broer Ron. Hij is altijd drie jaar ouder. En beschermd haar in elk leven. Band broer en zus.

Cruella blijkt de tante te zijn van Sharita. De voorspelling is dat Sharita haar gaat vernietigen, daarom haat zij Sharita. Ze is de adoptie zus van Isabella, Cruella.

Isabella heeft Sharita alles geleerd over oorlog voeren en het kwaad te verslaan. Sharita is elk jaar, eeuw, de sterkste, liefste en slimste vrouw overal.

De criminelen zijn zo psychopatisch omdat ze heel vaak dood zijn gegaan en hun ziel dat niet aan kan. Daarom gaat er telkens een stukje ziel bij  hun weg en kunnen ze alleen maar martelen. Daarnaast zit er een alien in hun die hun lichamen wil hebben. Deze aliens hebben geen gevoel en horen bij het kwaad.

Alle drie de werelden, aarde, spiritueel en daarboven doet Cruella hetzelfde. Zielen van het goed martelen. Experimenten worden gedaan en sommige oude zielen zijn zo erg gemarteld dat ze lijken zijn die alleen maar pijn voelen. Als Sharita hun ontmoet zorgt ze ervoor dat deze lijken oude zielen naar The Land of the Living Souls gaan. Hier voelen ze zich weer zichzelf.

 

Na haar geboorte 2 februari 1986 sturen de criminelen haar naar de verschillende werelden en red ze allemaal zielen van het goed.

In 1900 maakt Sharita The Land of the living souls zodat ze bij haar kinderen en man kan zijn. Elk jaar krijgt Sharita zeven kinderen. Dit moet verwerkt worden in de films. Haar wereld red alles van het goed. Zonder het te weten maakt ze een wereld waar oude zielen terecht kunnen tijdens de derde wereld oorlog. Het hiernamaals is dankbaar en blij dat alle zielen die dood zijn gegaan een plek hebben om te zijn. The Land of the Living Souls helpen de oude zielen op aarde, tijdens de derde wereldoorlog.

Na 2 februari 1986 geven de criminelen Sharita heel veel maagpijn, waar ze niet tegen kan. Als het the land of the living souls niet lukt om de zielen op aarde te redden grijpen ze in en gaan alle goede zielen naar deze wereld. Als de criminelen maagpijn blijven geven, gaat ze dood en wordt het kwaad vernietigd en gaan de andere goede zielen met haar mee naar the land of the living souls.

In elke film krijgt sharita acht kinderen, vier jongens en vier meisjes. Vier tweelingen. Als Sharita doodgaat en haar kinderen nog niet geboren zijn, ziet ze ze wel in het grote hiernamaals en in Levende zielenland. Haar kinderen helpen haar met haar tijd op aarde. Als de kinderen niet geboren worden en ze doodgaat ziet ze hun allemaal. Haar kinderen zaten in het grote hiernamaals, maar nu in levende zielenland. En ook zij helpen om het kwaad te verslaan. Na 2 februari 1986 krijgt Sharita twee kinderen melissa en lisanne. Ze worden opgevoed door Ron. Als Sharita op hartenland zit, drie jaar later krijgt ze haar eerste tweeling Savannah en Eli samen met Zwart. Om de drie jaar krijgt ze drie keer een tweeling.

Grote rol Henk met de zweetvoeten. Hij maakt zichzelf na 1950 de dood van de aarde. Zijn doel is goede zielen ontvoeren en martelen in zijn onderwerelden. Hetzelfde als Cruella. Sharita denkt telkens dat hij goed is, maar hij blijkt de ergste te zijn. Intelligent, psychopatisch en machtslustig. Hij is een vaderfiguur voor Cruella. In de film Evil, zie je wie hij is. De hele wereld na 1950 gelooft dat hij goed is, maar dat blijkt een hypnose te zijn. Hij doet zich voor als politicus, nikita achtige organisatie en bespeeld iedereen. Totdat Sharita erachter komt dat hij bij het kwaad hoort en dan gelooft niemand hem nog.

Een kant van Cruella houdt van Sharita, iets waar ze niet trots op is. Maar steeds meer zielen goed en kwaad zien Sharita als hun koningin. Na de derde wereldoorlog wordt zij gekozen als koningin van alles.

Het is echt true blood de serie. Weerwolven, vampiers, duivelinnen, spinnen ladys, zeemeerminnen sirenes, kabouters, elfjes, alles waar fantasy films het over hebben bestaan gewoon echt. Klinkt raar, Maar het is de waarheid.  Dare you to believe?