Ontmoetingen Sharita en Zwart

Tijdens elke ontmoeting zegt hij op een gegeven moment: You have to do it with me honey. En zodra hij dat zegt, voelt Sharita dat ze samen horen.

Elk leven heeft Sharita haar geheugen niet, maar ondanks dat vinden Sharita en Zwart elkaar altijd. Hun band is zo sterk dat ze elkaar in elk leven vinden. Normaal als ze zestien is ontmoeten ze elkaar.

Aardana miniserie deel 1, bij het meer en de waterval. Het paard van Zwart heeft dorst en Sharita zit huilend op een rots.

Aardana miniserie deel 2 Ze zijn niet doodgegaan en zijn nu al heel lang koningin en koning van Aardana.

Not alone in loneliness Sharita wordt door de portal gegooid alleen. Ze groeit op, op de aarde en als ze zestien is vindt Zwart haar, die al zijn hele leven op zoek is naar haar. Hij heeft zijn geheugen, maar Sharita niet. Via een portal ging hij alle planeten  af en kwam toen op de aarde. Als Sharita hem ziet, hij is zeven jaar ouder, is ze gelijk verliefd. Hij vertelt liefdevol wie hij is en Sharita is gelijk verliefd op hem. Zestien jaar was ze alleen en nu is ze weer herenigd met haar tweelingziel.

Mermaids, Sharita zoekt schelpjes op het strand en Zwart loopt op het strand met zijn paard, die kan praten zoals in Merlin. Sharita heeft het niet door en botst zachtjes tegen hem aan. 

Gnomes en Fairies. De beste vriend van Sharita is een kabouter. Sharita is een elva. Als ze in het mensendorp zijn ziet Sharita Zwart. Vanaf dat moment wilt ze mensa zijn. Als Elva is ze klein. The old lady helpt haar groter worden en Zwart en zij krijgen een relatie en later trouwen ze in het geheim. Als Sharita niet oplet en een oorlog probeert te stoppen, wordt haar nek doorgesneden en gaat ze dood. Zwart die wraak wilt vermoord iedereen die met de moord te maken heeft en pleegt vervolgens zelfmoord.

Puppy Eyes  Sharita wordt opgevoed door AI Puppy. Ze wonen samen in een bos en beschermen dat bos. Als Zwart, Sharita is dan 16, in hun bos komt en Sharita ziet, weet hij dat zij zijn tweelingziel is. Sharita die niet verlegen is ziet hem en is gelijk verliefd. Hij stapt van zijn paard af en zegt hey honey, how is your day  going? My day is fine. Who are you? You are my twinsoul. You have to do it with me honey. 

Stubi Zwart kent Stubi, een beschermer van Sharita. Als Sharita in nood is helpt Stubi Zwart om haar te redden. Zwart heeft een wolf als beschermer. Sharita´s tijger Stubi ziet de wolf Zilver van Zwart en zo ontmoeten Sharita en Zwart elkaar als Sharita 16 is op de planeet Manily De dieren van Sharita en Zwart kunnen praten.

A story about death Sharita is een engel des doods. Zwart komt daarachter en wil de dood worden, zodat ze samen kunnen zijn. Op de dag dat de dood en de engel des doods worden gekozen zien Sharita en Zwart elkaar voor het eerst. Sharita is gelijk verliefd. Als Sharita wordt gekozen als engel des doods, kiest ze Zwart als haar partner. Zwart die zijn geheugen heeft is blij en samen leven ze een leven als engel des doods en de dood. Sharita is 16 als ze elkaar voor het eerst tegenkomen. Zwart zingt If I could tell her en Sharita snapt het. Samen brengen ze zielen naar het land van de levende zielen. Ze hebben een liefdesleven. Cruella is ze kwijt.

1473 Sharita ontmoet Zwart als ze samen met haar heksa moeder op reis en heksa´s red. Zwart komt erachter waar ze is en als ze elkaar zien in een bos vertelt hij wie hij is. Sharita huilt 1 traan en voelt dat hij haar tweelingziel is. Zwart gaat samen met Sharita en moeder heksa´s redden.

A legend of an Indiana Sharita is een indiana en Zwart is een blanke man. Ze leren elkaar kennen in een winkeltje als ze hetzelfde doosje op willen pakken. Sharita is gelijk verliefd en Zwart vertelt haar later dat ze tweelingzielen zijn. Ze ontmoeten elkaar als Sharita 16 is.

Einsteins Sharita ontmoet Zwart als ze 16 is op een bijeenkomst van wetenschappers. Zwart ziet haar en Sharita ziet hem. Hij komt erachter dat Sharita zich voordoet als wetenschapper en een valse mannelijke naam heeft. Hij vindt het geweldig. Maar als de mannen uit het dorpje erachter komen dat zij gelogen heeft over wie ze was, wordt ze vermoord. Ze wordt opgehangen als ketter. Zwart is te laat, maar neemt wraak en vermoord iedereen en pleegt zelfmoord.

The land of the living souls. Sharita ontmoet Zwart als ze 16 is in het dorpje waar ze woont. Ze krijgen 1 kindje Savannah. Zwart en Savannah krijgen de pest en gaan dood. Door een vloek van Cruella pleegt Sharita geen zelfmoord. Een jaar is ze zo verdrietig en niet samen met Zwart. De Japanse Dokter zorgt ervoor dat ze samenkomen in the land of the living souls.

The evil, gaat niet over Sharita en Zwart

The old lady, gaat niet over Sharita en Zwart

In the rebellion ontmoet Zwart Sharita in een andere wereld, waar hij naartoe werd gestuurd door Cruella en gevangen gehouden werd. Sharita komt toevallig in zijn wereld en hij reist terug mee naar de aarde. Ze ontmoeten elkaar bij de kerk dat geen kerk was. Als Sharita 37 is ontmoet ze hem pas, terwijl ze hem normaal altijd op haar 16de ontmoette. Vanaf dat moment zijn ze samen via technologie meeting.

Zwart de film in een up manier zie je de ontmoetingen van Zwart en Sharita

Freedom Zwart heeft iedereen bevrijd en de fairies leven nu op Hartenland. Vanaf dit leven hoeven Sharita en Zwart elkaar niet meer opnieuw te leren kennen, want ze zijn beide onsterfelijk en gaan niet dood. Ze blijven triljarden jaren leven en er is geen oorlog meer.

In de films na de rebellion zegt Zwart zo nu en dan You have to do it with me honey. Vanaf dat leven blijven ze voor altijd samen en is de vloek van het geheugen van Sharita doorbroken.