Tweelingzielen blog

 

Tegenwoordig zie je steeds meer over tweelingzielen verschijnen, maar meestal is dat negatief en wordt je er niet echt vrolijk van. Dit beeld klopt niet. Je tweelingziel ontmoeten moet iets leuks zijn, het voelt alsof je thuiskomt bij hem of haar. Je vult elkaar aan in alles en hebt nooit ruzie. Het is als de film The vow zonder geheugenverlies. Alleen maar liefde en blijdschap. Toen ik mijn tweelingziel ontmoette werd ik heel creatief en heb ik iets bedacht dat miljoenen heeft opgeleverd.

 

Hoe herken je je Tweelingziel?

Ik schrijf even vanuit hetero, maar voor mensa’s, mensen met gave en krachten, die gay zijn geldt hetzelfde. Als je hem ziet vindt je hem mooi en er is gelijk een klik. Maakt niet uit hoe je eruit ziet je vindt elkaar prachtig. Zelfs al heb je een buikje dan nog maakt dat je tweelingziel niet uit.

Dus van elkaar hou je van elkaar ongeacht uiterlijk. Als jij wat dikker bent is je tweelingziel ook iets dikker.

 

Het kwaad

Criminelen krijgen geen tweelingziel, dat is alleen voor goede lieve wezens en mensa’s.

 

Gelijk verliefd

Omdat je elkaar al langer kent dan dit leven, is er een heel vertrouwd gevoel. Ik en mijn tweelingziel zijn al triljarden jaren samen en ik hou nog steeds van hem. Je wordt gelijk verliefd en dan zal het snel gaan. Na 7 maanden gaan we trouwen. En daar is niets mis mee. En door mijn helderziendheid weet ik dat ik nog tot mijn zeventigste samen gaan leven. Zoals in de film UP van Disney, maar dan zonder verdriet. Ik ga drie kinderen met hem krijgen en bij hem voel ik mij disney veilig. Heel veilig dus. Stel ik zou gevangen zitten bij de georganiseerde criminelen, dan zou hij alles op alles zetten om mij te bevrijden. Maar goed dat is stel.

 

Vreemdgaan

Als je je tweelingziel hebt gevonden zul je merken dan je helemaal geen zin hebt om vreemd te gaan. Je houdt zoveel van diegenen dat de behoefte om vreemd te gaan verdwijnt.

 

Conclusie

Je tweelingziel ontmoeten is alleen maar leuk. Denk maar aan nooit meer ruzie, heerlijke seks, dezelfde humor. Wat jij niet bent is hij wel en andersom. Vergeet alles wat je hebt gelezen over tweelingzielen en weet dat het alleen maar iets heel positief is. Ik kan de wereld waarin ik leef en die criminelen, knipoog, helemaal aan en hij is mijn rots, mijn oceaan, mijn liefde. Als je een tweelingziel hebt ontmoet je hem altijd in een leven, dat is dan weer het moois van goed en lief in het hart zijn. Het kan vroeg in het leven zijn, maar ook wat later. Deze eeuw, jaar, is de tijd dat heel veel hun tweelingziel weer gaan ontmoeten. Wees niet bang, ongemakkelijk of onzeker, het wordt de mooiste tijd van je leven als je eenmaal samen bent. Dus mijn woorden, geniet, laat je gaan en vertrouw erop dat je hem gaat ontmoeten en als je hem al hebt ontmoet weet dan dat er niets destructief bij hoort. Iedereen van het goed krijgt een tweelingziel. Dus jij ook!