World War Three Vierologie

World War Three

 • Synopsis: Deze film gaat over de derde wereldoorlog. Een sluimer oorlog en niemand wist dat er een oorlog was. Een familie die de duivels heten willen de aarde veroveren. Charlie zit al bij hun gevangen sinds haar geboorte. Haar hele leven is nep en ze wordt heel vaak bang gemaakt. De doodsangsten maken haar sterker en op haar 37ste ontmoet ze Jessie die ook gevangen zit. Hij is een politie agent, hoogste niveau en zit ook gevangen. Samen besluiten ze wraak te nemen op de criminelen die hun martelen. Ze worden gevangen gehouden in een soort van filmstudio waarin alles nep is, behalve de martelingen. Met zijn tweetjes vermoorden ze de criminelen en nemen wraak.
 • After World War Three

  Charlie en Jessie hebben een eiland gekocht  en beide hebben een baan tegen terrorisme en ze gaan samen op missies. Ze kunnen zichzelf heel goed verdedigen en alle criminelen zijn bang voor ze. The Fairy en The Shadow. Ze doden criminelen voor hun beroep. Een film met mooie vechtscenes en een liefde die niet stuk kan. De kijker volgt hun. Gepassioneerde seks en een actie en psychologische thriller.

  De duivels zijn verslagen in het eerste deel, maar na een tijdje is er weer een groep die zich de duivels noemen. Jessie en Charlie worden ingehuurd om deze duivels uit te schakelen.

 • Long After World War Three

 • Synopsis

  Charlie en Jessie zijn bekend in de onderwereld. Niemand durft ze nog te martelen. Door de martelingen die ze hebben mee gemaakt heeft Charlie soms nachtmerries. Jessie troost haar en samen trainen ze om de beste vechters te worden in de wereld. Ze verdienen heel veel met hun baan en besluiten zelf een bedrijf tegen terrorisme te starten, genaamd Special Force.

  Kinderen, tieners, volwassenen en ouderen worden opgeleid om criminelen uit te schakelen. Een kijkje in hun bedrijf. Charlie blijkt heel goed te zijn met kinderen. Jessie en Charlie besluiten om een kindje te adopteren. Een zevenjarig meisje. Haar naam is angel. Ook zij wordt opgeleid om criminelen uit te schakelen en zij is de beste van haar klas. Het einde is dat ze met zijn drietjes missies doen.

  De duivels zijn nog niet verslagen. Ze komen erachter dat de hele onderwereld meedeed met de duivels.. Het duurt in totaal vier films totdat ze helemaal verslagen zijn.

 • Very Long After World War Three

 • Synopsis

  Angel groeit op en wordt een hitwoman voor het goed. Ze gaat voor het eerst zonder haar ouders op een missie en ontmoet haar tweelingziel. Jessie is erg beschermend en wil in eerste instantie niets van hem weten. Zoals Armageddon. Uiteindelijk wordt hij geaccepteerd door Charlie en Jessie. Angel besluit om te trouwen. Dit verhaal gaat vooral over  Angel en haar tweelingziel. Charlie en Jessie gaan als ze 40 en 43 zijn met pensioen. Ze geven het bedrijf Special Force aan Angel en haar tweelingziel. Haar naam in de onderwereld is angel of death, omdat ze haar slachtoffers een kus toe blaast, voordat ze dood.

  Nu is het de taak aan angel en haar tweelingziel om de duivels te verslaan. Door hun twee worden de duivels voorgoed uitgeschakeld. Aan het einde van de film is al het kwaad verslagen.