Update juni 2024: De liedjes worden gezongen en gemaakt door de muzikant Lobbes. Er komen films zoals Maleficent, tv serie zoals Once Upon a Time en een animatie serie van zoals Frozen. Daarna zullen er nog luisterboeken, concerten, games en een pretpark van komen. Sharita´s Chronicles wordt heel groot.

Update: Er komen zeven seizoenen van de serie. Sharita is bij alle religies, groot en klein op de aarde geweest. Elke keer een leven, waardoor ze tijdens de derde wereldoorlog sterk genoeg is om de creatieve en spirituele martelingen te doorstaan. Ze is half van alles, maar heel heksa. In elke religie zit iets moois en alle goden van de Aarde, die niet corrupt zijn helpen haar en Zwart. 

Cruella is gonna be Duella and the series is probably gonna be an tv series. 3 seasons and 7 episodes a season.

 

Change of view: Sharita´s Chronicles is gonna be a Television serie

Three seasons with each season 7 episodes. But there is a lot more see above. 

Sharita Chronicles

Mijn boekje Sharita Kracht en liefde was de inspiratie voor deze reeks aan films en mini serie. Te bestellen via de website van boekscout .

Alle episodes over Sharita.

In de Sharita´s Chronicles reis je samen met de hoofdpersoon Sharita door verschillende levens. Cruella de duivelin heeft als haar levensmissie, Sharita´s levens saborteren en het geluk van haar af te nemen. Haar tweelingziel en eenling is Zwart. Elk jaar zijn ze samen en moeten ze elkaar opnieuw vinden.

Is Sharita sterk genoeg om Cruella te verslaan? Reis mee met Sharita in haar levens en kom achter al het magische en spirituele dat er bestaat in de werelden en het heelal.

Season 1

1.Aardana

Het eerste deel gaat over Sharita die Zwart ontmoet op Aardana. Ze zit op een rots bij een meertje en het paard van Zwart heeft dorst. Zo ontmoeten ze elkaar. 

Ze worden verliefd. Het blijkt dat Sharita gekust is door Henk met de Zweetvoeten, zonder dat ze dat wilde, daarom is ze verdrietig. Als ze eenmaal durft te praten en het vertelt aan Zwart, is hij zo boos dat hij ervoor zorgt dat Henk met de zweetvoeten moet vluchten. Sharita en Zwart worden koningin en koning van Aardana. Dit is deel 1.

Deel 2 van de mini serie zie je Zwart en Sharita in het hiernamaals plannen maken voor hun volgende leven. Maar een duistere kracht zorgt ervoor dat Zwart als moeder een zwarte magiër krijgt en Sharita wordt een heksa. Heksa´s en magiërs haten elkaar. Hun liefde wordt niet goedgekeurd, maar ze vinden elkaar wel.  Er komt een oorlog tussen de magiërs en heksa´s. Hun leider is Mabe, lukt het Sharita en Zwart om de oorlog te stoppen?  

2.Not alone in lonelyness

Als Sharita wordt geboren als de dochter van Isabella, wordt ze als baby ontvoerd en door een portal gegooid. Zwart die drie is ziet het en springt ook in de portal. Ze reizen samen door het heelal en belanden op de aarde waar ze heel lang met zijn tweetjes zijn en worden opgevoed door Oceana en Ocean.

3.Isabella

Dit verhaal gaat over de spirituele vader en moeder van Sharita. Ze heeft heel veel verdriet en is haar dochter kwijt. Lukt het haar om weer in haar kracht te staan?

4.Mermaids

Sharita wordt geboren als mermaid met benen, waardoor ze niet bij haar familie en vrienden kan zijn.

5.Gnomes and Elva´s 

Een film over kabouters en elva´s, het nieuwe woord voor elf. Er is oorlog bij de mensen en Zwart en Sharita moeten de oorlogen op een creatieve manier stoppen.

6.Puppy eyes

Over de lieve computerfamilie   Puppy Eyes die Zwart en Sharita opvoedt. Ze worden beschermer van het bos waar ze wonen. Puppy eyes is hun vader, maar Sharita en Zwart  zijn geen broer en zus. Beide worden gevonden in het bos waar puppy eyes woont. Ze groeien op en worden verliefd. Maar dan komt de witte heks die de bossen wilt vernietigen. Lukt het Zwart en Sharita om de bossen te beschermen.

7.Stubi

Film over de dieren van Sharita en haar kat Stubi. Stubi is in zijn laatste leven een kruising tussen een tijger en kat. Hij praat met Sharita via gedachte zenden. Hij is koning van het dierenrijk en beschermt Sharita al haar levens. 

Season 2

8.Death and Deathly, A story about death

Over de dood,Zwart, die schuldgevoelens heeft als iemand doodgaat door Cruella. Sharita is in dit leven de enegl des doods. 

9. 1473

In dit leven is Sharita weer een heksa en Zwart ook. In deze film werkt Cruella samen met de kerk en protestantse en katholieke mensen die de heksa´s haten. Veel zielen gaan dood, maar Sharita en haar heksa moeder redden ook heel veel.

10.The legend of an Indiana

Sharita wordt geboren als de Indiana Cho en Zwart als blanke man The white wolf. Ze worden verliefd en hebben ondanks de creatieve martelingen van Cruella een leuk liefdesleven. De Indiana vader geeft Sharita een mooi cadeau, geen angst. Dat is nodig voor de derde wereldoorlog zegt hij en op die manier beschermt hij haar in de toekomst. 

11. The einsteins

Een verhaal over Sharita en Zwart als wetenschappers rond 1800. Sharita is goed in natuurkunde, wiskunde en scheikunde. Maar ze is een vrouw. Zwart doet alsof hij haar is, waardoor ze alsnog dingen kan uitvinden.

12.The Land of the living souls

Over de brug tussen aarde en levende zielenland. Sharita en Zwart in 1900.

13. Het Kwaad, The evil

Een film over al het kwaad in de eeuwen. Cruella heeft het kwaad georganiseerd en is bezig met een derde wereld oorlog. Die ook Sharita en Zwart moeten stoppen.

14. The old lady

Het verhaal over the old lady. Wie is zij? Wat is haar story? Je leert hier alles over haar.

Season 3

15. The rebellion

In deze film zitten de fairies vast in een magische koepel en moeten bevrijd worden door Zwart. Tijdens de rebellion komt Zwart erachter dat alleen Sharita wordt gemarteld en de rest niet. En dit is de reden waarom heel veel oude zielen Sharita  beloningen willen geven. Zij is als enige heel erg gemarteld. Maar Sharita weet dat andere oude zielen meer hebben geleden. Sommige zielen zitten hier al vast sinds de Griekse Beschaving. De reden waarom Sharita in de magische koepel is belandt, is omdat Zwart gevangen zat in een andere wereld en Sharita kwijt was. Zwart heeft Sharita leren kennen in een andere wereld toen Sharita in de magische koepel zat. Hij is in de toekomst geweest en weet wat er gaat gebeuren. Toen Cruella Sharita verschillende tijden in stuurde, kwam ze Zwart tegen die met haar mee terug is gereisd naar de Aarde. Normaal ontmoeten Zwart en Sharita elkaar als zij zestien is en hij 23. Maar in dit leven is alles anders gegaan. Sharita ontmoet Zwart pas als ze 37 is. En daarom wordt ze en haar lichaam niet ouder dan 37. Sharita kan dus altijd kinderen krijgen. Het dochtertje van Zwart en Sharita Savannah praat met Sharita als ze alleen in de magische koepel zit. Ze zit in the land of the living souls en is disney veilig.    

16. Zwart de film

Een film over de eenling en tweelingziel van Sharita. Speelt zich af in moderne tijd met flashbacks naar Aardana waar Sharita en Zwart koning en koningin zijn geweest. Hij was net zo´n doler als aragorn uit Lord of the rings

 

17. Freedom, Vrijheidsfilm

Bevrijdingsdag 7 juli, de fairies komen vrij en hoe het voor hun is om in vrijheid te leven. Het leven op hartenland, een eiland dat Sharita heeft voorspeld.

18. Sharita and Zwart modern time Recovery

Hoe Sharita en Zwart leven in de moderne tijd na de bevrijding. Sharita heeft veel verdriet en gaat in therapie.

19.Boredom

Verveling is iets wat de fairies niet kennen, maar Sharita verveelt zich telkens en Zwart ook. Dit blijkt een vloek te zijn. Over uitvindingen, de nieuwe wereld en je niet vervelen. Kunnen ze de verveling tegen gaan?

20. Fairies, happily ever after

Over de fairies en hun reis om uit de klauwen te blijven van Cruella. Sharita komt erachter door het spirituele winkeltje en de oudere vrouw dat ze iets spiritueels is. Wie is Sharita? Waar komt Sharita vandaan? In dit laatste deel kom je hier achter. Alle plotgaten komen hier naar voren en het wordt een geheel, omdat je erachter komt dat Sharita dochter van de koning van het heelal is en Zwart was daar ook als beschermer van het heelal. Hun eerste levens waren ze al samen. Sharita wordt vermoord door haar stiefmoeder die jaloers is op haar. Claire haar stiefmoeder is de tante van Cruella en de zus van Mabe. Zo ver gaat het verhaal dus al terug. Sharita komt erachter dat ze koningin van de Aarde is. Zij heeft als enige hele mooie maar ook angstige visioenen. Omdat ze koningin van de Aarde is en de toekomst kan voorspellen, wil Cruella haar hebben en creatief martelen. Cruella heeft op andere planeten hetzelfde gedaan. In het heelal mogen alleen vrouwen koningin zijn van een planeet. Mannen zijn zwakker. Op andere planeten heeft Cruella ook koninginnen gevangen genomen en de planeten verwoest. Maar Sharita kon ze niet verwoesten., zij was sterker dan iedereen. Sharita die niet wist wie ze was in het leven na 1986 komt er dus achter dat ze veel meer is dan ze dacht. Haar missie is om de Aarde te beschermen en ook het heelal. De Aarde is het middelpunt van het heelal en daarom vanwege strategische redenen wilde Cruella de Aarde hebben. Aardana hebben de criminelen verwoest, maar Aardana de ziel is naar de magische koepel gekomen om Sharita te beschermen. Net zoals heel veel oude zielen. 

21.Koningin van alles

Een flashforward naar de tijd dat Sharita is koningin van het heelal wordt en koningin van alles. Maar ze is destructief en wil telkens zelfmoord plegen waardoor ze naar levende zielenland gaat waar haar ouders zijn en broer. Ze is als een venelope, lekker zichzelf. The old lady helpt haar om koningin te zijn. Ontmoeting verschillende wezens en zielen,  op verschillende planeten.