Het spirituele winkeltje The Old lady

 

1.The Land of the living souls

Sharita ontmoet de oudere vrouw in levende zielenland. Zij vertelt dat Sharita iets groots is en dat er een duistere kracht is die haar gevangen houdt. De oudere vrouw vertelt alles over zielen en hun reis. Zij kan transformeren in een jongere vrouw. Zij heeft een spiritueel winkeltje en elk leven dat Sharita  leeft komt ze haar tegen. Zij heeft wel herinneringen aan de bezoekjes van Sharita. Zij is als een soort van lieve oma die altijd raad weet, denk aan Vaiana. Als Sharita een spirituele vraag heeft, komt dezelfde week het winkeltje bij haar. Ze heeft een paard en wagen en de wagen kan worden omgetoverd in een spiritueel winkeltje waar ze ook woont en slaapt. De oudere vrouw en Sharita worden familie. Humor maar ook ontroerend. The old lady spreekt in raadsels en achteraf snap je pas hoe het zit. Kunfu Panda de schildpad.

2.Death and Deathly, A story about death

Als Death en Deathly gekozen worden, Sharita en Zwart dus, krijgt Zwart het moeilijk met de doden. Hij voelt zich onzeker en heeft elke keer verdriet als er iemand doodgaat. Sharita vraagt aan haar vriendinnen hoe ze hem kan helpen. Zij zeggen tegelijk the old lady She can help. She will be here next week. Diezelfde week komt de paard en wagen bij hun in het dorp. Met zijn tweetjes gaan ze er heen en snappen niets wat de vrouw zegt maar voelen zich wel beter. Ze  geeft als advies als je de reis van de ziel snapt, dan is de dood niet erg, alleen maar een transformatie naar een andere plek. Ze zegt nog iets over Cruella. Cruella is strong, don´t let her get you. Don´t morn, souls has to die, otherwise there journey stops.

4.Isabella en Eric

In deze film leert Isabelle the old lady kennen als ze op zoek gaat naar haar dochter Sharita. Zij vertelt dat Sharita op de aarde is belandt, maar dat Cruella haar in haar grip heeft. Het is te gevaarlijk om naar nu naar de aarde te gaan. Maar Sharita leeft? En Thomas. Die is bij haar en beschermt haar. Het zal nog lang duren voordat jullie elkaar gaan zien, maar weet dat ze bescherming krijgt van alles dat goed is.

5.Not alone in lonelyness

The old lady zorgt ervoor  dat Sharita en Zwart een leuk leven hebben op de aarde. Ze bezoekt ze al vanaf jongs af aan. Zij is als enige die weet wat er met de prins Thomas en prinses Sharita is gebeurd. Het sprookjeskoninkrijk op Aardana ligt te ver weg van de aarde en als je op de aarde leeft, ben je gegrond. Daardoor konden mensa´s uit dit koninkrijk heel lang niet naar de aarde komen. Het zijn ook twee verschillende werelden. Drie keer zie je dat the old lady bij hun langskomt en praat in raadsels. Maar als Sharita zestien is zegt ze tegen haar dat ze Thomas leuker vindt dan normaal en geeft the old lady advies. Als de old lady voor de derde keer komt neemt ze afscheid. Ze gaat dood. Sharita en Zwart huilen. Ze let uit dat hun zielen met haar verbonden zijn, waardoor ze nooit alleen zijn. Als je met mij wilt praten dan ben ik er.  

6.Mermaids

Tijdens het leven bij de mermaids komt the old lady ook als ze gaan trouwen. Zij herkend hun, maar Thomas en Sharita zijn gereïncarneerd en weten niet wie ze is. Ik ken jullie al heel lang lieve Thomas en Sharita. Hoe staat het met Cruella? Komt het door Cruella dat ik geboren ben met benen. Ja. Cruella is een verloren ziel niet meer te redden. Ze legt kort uit dat ze hun al lang kent en dat ze blij is om hun samen te zien. De oorlog met de sirenes gaan jullie stoppen. Volg je hart.

1473

In 1473 komt Sharita the old lady tegen als ze zeven is. Ze vertelt haar dat het niet eng is om dood te gaan en knuffelt haar. Je bent een mensa, het oudste volk dat er bestaat. Sta in je kracht en dan kan je alles aan.

8.The legend of an Indiana

The old lady komt bij de Indianen kijken. Elke eeuw weet Sharita niet wie the old lady is, maar ze vertrouwt en krijgt levenslessen. Lieve Sharita ik ken je nu al zo lang. Op een dag zul je samen zijn met alles wat je houdt. Ze legt uit wie Sharita is en hoe Cruella haar saboteert. Stop de oorlog bij  de Indianen en geniet van je leven met Zwart.

9.Zoё

Nadat Zwart en Sharita de oorlog hebben gestopt, komt the old lady blij naar hun toe. Wat zouden we toch zonder jullie moeten. Weetje old lady, je bent als een oma voor mij. Vanaf nu elke keer als je mij ziet in een nieuw leven weet je wie jij bent en ik.

 

10.Het kleine heksa´tje

The old lady is trots op Sharita en geeft haar geluk, intelligentie en schoonheid cadeau, nadat ze de kwade bedoelingen van Cruella te slim weet af te zijn.

11.Gnomes and fairies

Ook bij de Gnomes en Fairies komt de Old lady, op het moment als Sharita er doorheen zit en de aarde kapot lijkt te gaan door de mensen. Ze geeft haar moed om verder te gaan en troost haar.

 

12.Koningin van alle heelallen, Queen of all the Universe

Sharita is destructief en suïcidaal. Door de old lady leert ze van zichzelf te houden en leert ze reizen door verschillende werelden, zodat ze zich niet zo alleen voelt. Sharita regeert anders dan de anderen, maar vanuit kracht. The old lady vertelt dat je alles aan kan als je de kracht hebt.

 

13.Stubily film over stubi

In dit leven komt the old lady kijken hoe Sharita de dierenwereld red.

14.Puppy eyes

Puppy eyes heeft vragen over het opvoeden van twee mensa´s en the old lady helpt hem om Sharita en Zwart goed op te voeden. Ze worden beschermers van het bos en Puppy Eyes is trots op hen.

15.Griekse Tijd

 

 

Als Sharita 7 is, ontmoet ze the old lady. Ik pas niet in deze tijd, maar ben hier vanwege jou. Onze zielen zijn met elkaar verbonden. Ze leert Sharita dat niet alle goden goed zijn, maar dat er ook veel kwaad bestaat. Met behulp van the old lady verslaan Sharita en Zwart de griekse goden en Cruella.

 

16.Het Kwaad, The evil

Als Cruella op zijn sterkst is, huilt Sharita veel. Ze vraagt hulp en the old lady verschijnt. Opnieuw geeft ze Sharita Kracht en Liefde, waardoor Sharita in haar kracht komt te staan en Sharita herinnert the old lady. Samen kijken ze terug op het verleden en the old lady zorgt ervoor dat ze weet dat magie bestaat.

 

17.Koningin van alles

Als Sharita Koningin van Alles wordt heeft the old lady onderzoek gedaan in oude boeken en komt ze erachter dat Sharita haar kleindochter is, die triljarden jaren geleden ontvoer is. Ze snapt nu hun band en vertelt dit blij tegen Sharita. Ze zijn familie. Een cadeautje van triljarden jaren. Samen gaan ze op zoek naar Serena en als Serena haar dochter ziet wil ze alles doen om haar te bevrijden, maar Sharita wordt geboren als mens zonder geheugen en als Sharita erachter komt dat haar moeder wil komen naar de aarde, zegt ze vecht vanaf een afstand. Het is hier te gevaarlijk en Serena huilt en luistert naar het advies. The old lady kan wel reizen tussen werelden en is af en toe bij Serena maar vooral bij Sharita om haar te beschermen.

18.The rebellion, leven in de koepel

The old lady, waarschuwt Sharita het is niet jou pad om te moorden. Vertrouw je intuïtie en leid de opstand samen met Zwart en jullie komen sneller dan jullie denken vrij. Ze praat in raadsels, maar aan het einde van elke film, elke eeuw, kom je erachter wat ze bedoelt.

 

19.Freedom, Vrijheidsfilm

Als Sharita geboren wordt als Sharita, komt de old lady drie keer bij haar langs. Als Sharita bevrijd is leert ze the old lady opnieuw kennen en samen met elkaar krijgen alle fairies alleen nog maar liefdeslevens na de derde wereldoorlog.

Dialogen

Sometime life is a pain, but if you see the wonders, you will enjoy also the little mysterious.

If you look at your memories you know who you are

Look at your dreams and find out who you really are

Tommorow is a mystery, yesterday is history and today is a present.

Know that you and Zwart are more than soulmates, you are twin souls and I know you both a long time now.

I never understood why i meet you in every life. But dear Sharita you´re my grandchild. I couldn´t wish for a better present. You ´re just like me a mensa. One of the oldest people who lived. Cruella erased my memory but now i remember. You were kidnapped and sent to the earth. I understand it now. Come here honey and let celebrate.