Ron de broer van Sharita en soulmates

Na 1986 krijgt ze voor het eerst een broer Ron. Hij houdt heel veel van haar en beschermt haar tijdens de tijd in de magische koepel. Hij doet alles voor haar om haar te redden en is in gevangenschap rechercheur geworden. Een baan die hij heel leuk vindt. Hij wordt vermoord door de criminelen. Sharita kan met doden praten en ondanks dat hij dood is beschermd hij zijn zus. In The land of the living souls wordt hij rechercheur en bestrijd het kwaad vanuit dit nieuwe hiernamaals. Sharita die veel verdriet heeft omdat hij is vermoord, vindt troost als hij haar opzoekt. Elke dag in de magische koepel is hij bij haar. Zijn kinderen Lisanne en Melissa zullen worden opgevoed door Zwart en Sharita. Ron is niet de enige die is vermoord. De vader en moeder van Sharita na het leven in 1986 zijn ook vermoord. Maar ook zij beschermen hun dochter in de magische koepel en zijn bij Ron in levende zielenland. Er zat een blokkade op het contact, maar Sharita is sterker en krijgt hulp van haar familie, waar ze heel veel van houdt.  

De familie van Sharita

Sharita en Zwart hebben alleen elkaar voor 1986 met een dochter Savannah. Savannah wordt elk jaar, eeuw, geboren. Maar gaat telkens als ze zeven is dood. Tijdens het leven na 1986 is ze in the land of the living souls. Ze wil graag bij Zwart en Sharita zijn en praat al met Sharita voordat ze geboren is. Savannah was altijd enigst kind, maar na 1986 krijgt ze ook broertjes en zusjes. Sharita blijft  door haar vampier kant 37 jaar en zal altijd kinderen kunnen blijven krijgen. 

Savannah sterft telkens als kindje, waardoor ze niet volwassen is geworden. Dit vindt ze niet leuk, maar na 1986 wordt ze wel volwassen. 

Wie is Ron?

Hij is de grote broer van Sharita. Na het leven van 1986  wordt hij geboren in 1983. Hij is  drie jaar ouder, Zwart is zeven jaar ouder dan Sharita. Zwart en hij kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ron wordt rechercheur en beschermd the land of the living souls. Zwart en Sharita kunnen met hem praten en hij zorgt ervoor dat er geen kwaad in The Land of the living souls komt.  Zwart is de beste zootropolis van iedereen en kan ook praten met de doden. Ron speelt een grote rol in de rebellion, waarin hij door zijn rechercheurschap iedereen red samen met Zwart. Hij spiritueel en Zwart Aards.

Hij houdt heel veel van Sharita. Hij ontmoet Suzy Q krijgt in the land of the living souls en gaat met haar trouwen als Sharita bevrijdt is. Zijn kinderen Lisanne en Melissa  hebben niemand meer. Sharita en Zwart nemen de zorg voor zijn kinderen op zich en Lisanne en Melissa zien hun als ma 2 en pa 2. De moeder van Lisanne en Melissa is doodgegaan in de derde wereldoorlog door Cruella. Voor de films: tijdens de rebellion zie je ron die vanuit the land of the living souls zijn zus probeert te redden en hoe hij ervoor zorgt dat er geen kwaad in deze wereld komt. Hij is rechercheur geworden en naast dat hij de Aarde beschermt, beschermt hij ook het heelal. Door Ron is the land of the living souls zo goed bewaakt. Maar iets dat niemand wist is dat hij ook de god van de liefde is. Hij kan liefde geven aan zielen, maar ook afnemen. Hij zorgt ervoor dat het kwaad dus ook Cruella geen liefde meer hebben. Het kwaad heeft alleen nog maar verdriet en schuldgevoelens. Dat is zijn straf.

 

Na het leven van 1986 speelt Ron een hele grote rol en als Sharita op Hartenland is, het eiland uit haar visioenen kan ze spiritueel zo vaak bij ma pa en Ron zijn als ze wilt. Hierdoor is het gemis iets minder. Voor de film.