De dertiende film binnen de Sharita Chronicles. Cruella zorgt ervoor dat Sharita haar man en kindje kwijtraakt. Het verdriet dat Sharita voelt komt door Cruella. Gelukkig is er een Japanse dokter die Ella weer gelukkig maakt. Een film met muziek. Cd´s en Dvd´s komen later.

Liedjes zonder reclame voor inspiratie

Synopsis

Sharita heeft veel verdriet, maar weet niet goed waarom. Ze voelt zich futloos en heeft rood doorlopen ogen. Ze ontmoet een dokter die op een dag bij haar langskwam om te kijken wie er in haar huisje woont. Haar huisje is dichtbij een bos en een meer met waterval. De dokter raad haar aan om blaadjes te eten, dan voelt ze zich beter. Haar man Zwart en dochtertje Savannah gaan vaak samen naar het dorp. Sharita gaat naar het dorp en ziet zoveel ronde doodskisten dat ze liever niet naar het dorp gaat, vanwege de pijn. De pest heerst. Velen gaan dood. Zo ook haar man en kindje. In het eerste gedeelte van het verhaal komt ze erachter dat ze stervende is. Zwart en Savannah leven in het land van de levende zielen. Een nieuwe spirituele wereld.  Lukt het Sharita om voorgoed bij haar man en kindje te komen? Een prachtig verhaal over de dood en levende zielen.

De Japanse dokter, Akira, hij raakt bevriend met Sharita.

Scènes 

  1. Verdriet

  2. het dorp geruchten

  3. Dokter Akira

  4. Praten met levende zielen

  5. Wandeling met .

  1. Blaadjes
  2. Gesprek met de dood
  3. Ontmoeting Man en kindje
  4. Levende Zielenland
  5. De dood van Ella
  6. Hereniging van man en dochtertje
  7. Niet meer alleen
  8. Vriendinnen in Levende Zielenland
  9. Ontmoeting Engelen
  10. De oudere vrouw
  11. Winkeltje in Levende Zielenland
  12. Het bal
  1. Henk de Klopgeest
  2. 73 jaar in Levende Zielenland
  3. Tijd
   De tijd in levende zielenland is anders dan op aarde. Een jaar is één dag. Ella en Zwart blijven 73 jaar levende zielenland en gaan dan verder met hun reis.
  4. Het grote hiernamaals
   Hier maken ze een nieuw plan met zijn drietjes en ze krijgen een liefdesleven zonder verdriet.
  5. Reïncarnatie

  Ze lopen met zijn tweetjes de trap op terug naar de aarde. Savannah gaat terug naar levende zielenland bij de oudere vrouw en wordt geboren wanneer het haar tijd is.

  1. Twee jonge kinderen ontmoeten elkaar

  13. The Evil