Lady of the Lake merlin series jaren negentig, zo ziet Aardana eruit. Elke planeet heeft een eigen ziel. Aardana is de tweelingziel van de Aarde. Later ontmoet ze de Aarde en zijn ze samen op de Aarde, want Aardana wordt verwoest door Cruella. MAar later blijkt dat ze de derde wereldoorlog heeft overleefd. Dat is haar Keijzer Soze. 

Deel 1 Aardana de miniserie is een miniserie van drie uur. Het begin van de reeks uit de Sharita Chronicles. Hier leert de kijker over Aardana, de tweelingziel van de Aarde. Hier wordt voor het eerst duidelijk wat heksa´s zijn en zwarte en witte magie. Sharita is een prinses, fairy en heksa en Zwart is een doler, reiziger. Door Zwart leert Sharita alles over Aardana. Over de bloemen, planten, spirits en meer. Hij is een soort van leraar voor Sharita en als zij zestien is krijgen ze een relatie. Ondanks dat hij een stuk ouder is dan haar.  Het eerste deel van de serie eindigt dat Sharita en Zwart koningin en koning van Aardana zijn. Er is heel lang vrede.

Deel 2

Het tweede deel gaat over Sharita en Zwart die de grote zwarte magiër Mabe proberen te verslaan. Er komt oorlog op Aardana. Zie hieronder.

Aardana Koepelversie Luisterboek

Playlist alle liedjes 

Nieuwe informatie mei anders dan het storyboard: Zwart en Sharita gaan niet dood. Het eerste deel van Aardana de miniserie, blijven ze leven en is er 300 jaar geen oorlog. Ze gaan niet naar het hiernamaals. Deel 2 van de miniserie begint dat Sharita en Zwart koningin en koning zijn van Aardana. Sharita ziet met haar Ocean Eyes dat er oorlog komt en dat de tovenares Mabe Aardana wil vernietigen. Later in de film Fairies Happily Ever After kom je erachter dat Claire de zus van Mabe dood is gemaakt door Zwart. Dit is de reden dat Mabe Zwart haat. Maar dat is voor later. Zwart is dus niet de zoon van Mabe. Hij is een doler waar Sharita verliefd op is geworden. Aan het einde van deel 2 gaat  Sharita dood en pleegt Zwart zelfmoord.