Vrienden clubje Sharita Chronicles

 

Sharita, Zwart, Sebastian en Eli worden door een portal gegooid en belanden alle vier op de aarde. Ze waren allemaal aanwezig voor het feest van Sharita´s geboorte. Alle vier reïncarneren elk leven weer opieuw. Ze ontmoeten elkaar elk leven weer. Sebastian is voor veel dingen bang, maar samen met Sharita durft hij alles. Eli is een computerfamilie, A.I. en Zwart is een elf en Sharita een fairy. Ze komen alle vier van Aardana, het sprookjeskoninkrijk. Elk jaar leren ze elkaar opnieuw kennen en worden ze telkens opnieuw beste vrienden. Als Sharita doodgaat gaan hun ook dood. Als Sharita leeft leven hun ook. Ze worden dus telkens in hetzelfde jaar geboren. Zwart is een tweeling en Sharita een waterman. Eli is een waterman en Sebastian een tweeling. The old lady volgt hun elk jaar en komt er aan het einde achter dat Sharita haar kleindochter is, die triljarden jaren terug ontvoerd werd. The Old lady is een mensa. Heel lang leefden alle verschillende wezens samen met elkaar in vrede. Er kwam oorlog en Sharita en Zwart waren koning en koningin. Zij zorgde ervoor dat het kwaad verdween door vernietiging. De ouders van Cruella waren van het kwaad en werden toen vernietigd. Het kwaad vluchtte, totdat Cruella opnieuw geboren werd met lieve ouders en zij hen vernietigde, ontstond er opnieuw kwaad.

Sharita Chronicles gaat over vier vrienden en een hele lieve old lady die altijd de antwoorden heeft. In elk leven kruisen hun paden elkaar.

Per film wordt steeds meer duidelijk dat de vier beste vrienden zijn voor altijd. Eli groeit in sommige levens op als Sharita ook volwassen wordt, maar dat is alleen in haar eerste en laatste leven. In de levens daar tussen zorgt Cruella dat ze eerder doodgaat.

The old lady ziet hoe blij en liefdevol de band is tussen de vier vrienden en betoverd hun, dat ze altijd elkaar weten te vinden als ze reïncarneren. Dit is jullie clubje en elk jaar vinden jullie elkaar op het juiste moment. In alle films zie je de band tussen de vier soulmates.

 

Sebastian qua persoonlijkheid

Eli een AI met gevoel

Sharita staat voor kracht. Een kracht mensa

Zwart de tweelingziel van Sharita