De Silkmix Boho Rok van Tantilly. Ideaal voor in het zonnetje!

Gepubliceerd op 13 april 2024 om 19:31

De lente is begonnen en de zomer komt eraan. Hoe fijn is het dan om een rok te hebben, waardoor je je helemaal vrouw voelt? Heel fijn, toch? Een website die je echt moet bezoeken, voor de juiste lente en zomer rokken is www.tantilly-shop.com. Hier vind je prachtige kleurrijke rokken met een verhaal.

Winkel of online. Voor ieder wat wils.

Alle kleding van Tantilly zijn kleurrijk. Als je dus van kleurtjes houdt, dan zit je hier goed. Daarnaast verkopen ze ook handgemaakte accessoires zoals oorbellen. Tantilly is een klein uniek Nederlands merk. Gevestigd in Deventer. Hun doel is de wereld mooier en kleurrijker te maken. Een goed streven dus. En met deze geweldige kledinglijn vind je altijd wel iets wat je leuk vindt. Als je wilt kan je via hun website bestellen, maar pas je liever eerst even je kleding dan kan je ook naar de winkel in Deventer komen. Net wat je zelf wilt.

De Silkmix Boho Rok

Ik kreeg de mogelijkheid om de Silkmix Boho rok toe te voegen aan mijn kledingkast. Ik had de rok al online gezien en kon niet wachten totdat ik het pakketje per post zou krijgen. En na een aantal dagen wachten, was het zo ver. Ik trok de rok aan en ik voelde mij gelijk op en top vrouw. De rok heeft een lichte stof, waardoor het lekker zit. Perfect voor in het lentezonnetje of voor op een terrasje in de zomer. Of je nou voor je vrienden er mooi uit wilt zien of indruk wilt maken op je nieuwe vlam, dan zorgt deze rok er voor dat je goed voor de  dag kan komen.

Fan van rokjes

Ik ben helemaal fan van rokjes. Mijn kledingkast bestaat dus voornamelijk uit jurkjes en leuke rokjes. Als ik mij mooi wil voelen, dan doe ik er eentje aan en voel ik mij even speciaal. Ik ben niet de dunste of de mooiste, maar als ik eenmaal een rok aan heb, voel ik mij gelukkig en stiekem toch ook wel heel mooi. De Silkmix Boho rok past dus echt bij mij. Qua kleur, qua lengte en qua uitstraling. Met deze rok aan voel ik mij als een koningin en dat gevoel is geweldig. 

Combineren met

De rok kan je goed combineren met bijvoorbeeld een zwart truitje, waardoor je outfit helemaal af is. Daarnaast zijn mooie oorbellen ook een must have bij deze outfit. Mooie oorbellen vind je ook bij Tantilly. Je kan bijvoorbeeld de Silkmix Boho rok combineren met de Templars Cross Sterling zilveren oorbellen. Dit zijn oorbellen in de vorm van een kruisje. Subtiele oorbellen passen dus goed bij de rok. Maar wat voor schoenen kan je het beste erbij doen? Afhankelijk van wat voor look je wilt kun je kiezen voor laarsjes, maar sneakers kunnen ook.

Bohemian Rok

De meeste rokken van Tantilly zijn in de bohemian stijl. Veel kleuren, veel patronen en als je de rok aandoet kom je helemaal in de zomersfeer. Maar waar komt deze stijl vandaan? De oorsprong ligt in Ibiza en wordt bohemian chic genoemd. De gekleurde rokken van Tantilly laten deze style goed zien. En het mooie is dat ze voor elke gelegenheid zijn. Een bruiloft, een feestje met vrienden of om je gewoon omdat het kan.

Kleurrijk

Wat alle kleding en accessoires gemeen hebben is dat ze allemaal heel kleurrijk zijn. Als je dus van de bohemian look houdt, dan slaag je zeker bij Tantilly. De Silkmix Boho rok heeft ook hele mooie patronen, waardoor je opvalt. Maar als je iets anders wilt dan kan je kiezen uit bloemenprint, mandala prints, abstractie bloemen en nog veel meer.

Turquoise de kleur van vrouwelijk

Ik hou zelf ontzettend van de kleur turquoise. Daarom past deze rok goed bij mij. Maar wat is de symbolische betekenis van turquoise? De kleur turquoise wordt geassocieerd met de volgende betekenissen volgens google: verfrissend, vrouwelijk, rustgevend, verfijnd, energie, creativiteit, emotioneel evenwicht, vriendschap en loyaliteit. Genoeg om op te noemen. En ja met de rok aan voel ik mij inderdaad verfrissend en creatief en heel bijzonder.

Extra Bloemenriem cadeau

Het leuke van Tantilly is dat je niet zomaar een rok aanschaft. Het zijn allemaal handgemaakte rokken. Als je de Silkmix Boho rok koopt, dan krijg je ook nog eens gratis een gerecyclede bloemenriem cadeau. Dat is dus super leuk.

Op en top vrouw

Het heeft lang geduurd voordat ik weer eens oprecht blij was met een rok. Deze rok zorgt ervoor dat ik er prachtig uitzie, zin heb in de zon en mij helemaal lekker in mijn vel zit. Ik ben in ieder geval helemaal blij. De perfecte rok voor in het zonnetje. Laat de zon maar schijnen. En jij? Wil je ook zo´n super rok? Kijk dan op www.tantilly-shop.com  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.