Gnomes and Fairies is het zesde deel in de Sharita Chronicles. Zwart is een kabouter en Sharita is een fairy. Beide zijn creatief begaafd. Cruella zorgt ervoor dat de mensen telkens oorlog voeren en de natuur en dieren kapot te maken. Sharita en Zwart stoppen de oorlogen en uiteindelijk komt er koningin die geen oorlog wil. Ze vinden haar na een zoektocht met zijn tweetjes. Cruella wordt wederom weer verslagen. Jantine de beste vriendin van Cruella ziet een patroon. Je probeert hun levens te verzieken, maar ze hebben uiteindelijk een liefdesleven. Volgens mij gaat er iets fout, laat het gewoon zitten. Ik voel dat zij samen jouw ondergang zijn, maar je moet het natuurlijk helemaal zelf weten. Aan het einde van de film is Cruella boos, maar vooral gefrustreerd. 

 

Kabouter film zoals Maleficent

Kabouter en elfjes leven apart maar beschermen de aarde. Mensen zorgen voor oorlog in Ierland, de tijd van Braveheart. Elke keer is er ruzie om een nieuwe koning. Hierbij gaat de natuur kapot en vinden de elfjes en kabouters dit heel erg.

Het wordt geen animatiefilm voor Disney, maar zoals Maleficent.

De kabouters zijn ouderwets en hebben een traditioneel uiterlijk zoals david de kabouter. Als er een jonge kabouter geboren wordt, dit is de hoofdpersoon, is hij heel creatief en komt telkens met nieuwe ideeën voor de kabouters. Als hij zestien is heeft hij het kabouterdorp zo veranderd dat alle jongeren er gewoon anders uitzien. eMutsen worden anders baard gaat weg en ze zien er modern uit.

Als Eric op zijn zestiende gekozen wordt als prins ontmoet hij een jonge elf. Zij is net zo oud als hem. Als er een bijeenkomst is over de mensen die alleen maar oorlog maken dan ontmoeten ze elkaar. Ze vullen elkaar aan als ze het hebben over hoe de oorlogen moeten stoppen bij de mensen. Elke maand moet er een nieuw plan uitgevoerd worden om de oorlogen te stoppen. De kabouters en elfjes moeten heel creatief zijn om de oorlogen te stoppen. Elke maand proberen ze verschillende dingen en dan aan het einde van de film zijn de oorlogen gestopt en leven de mensen weer in vrede.

Elfjes zijn ook traditioneel maar door Eric krijgt Ella ideeën om modern te worden en ook de elfjes veranderen.

Voor onderzoek alles uitzoeken over kabouters en elfjes. Humor moet erin, maar niet te veel george of the jungle.

 

In deze film is Eli een kabouter robot en Sebastian een beste vriend van Zwart. Sharita leert hun kennen als ze zestien is en leert om creatief begaafd te zijn door Zwart. 

Synopsis

In een tijd hier iets verder vandaan bestonden er kabouters en fairies. Ze leefden met zijn allen in een fort in Ierland. Bij de mensen was er telkens oorlog. Elke keer kwam een nieuwe koning die alleen maar oorlog wilden en macht. Eric is een creatief begaafde kabouter en Ella leert van hem creatief begaafd te zijn. Lukt het hun samen om op een creatieve manier de oorlogen te stoppen?

Gnomes and fairies Koepel versie Luisterboek

Playlist alle liedjes

 

Het volgende deel