Blog Waterbesparende douchekop: Voor heerlijke douchemomentjes

Gepubliceerd op 1 april 2024 om 15:52

Gek op douchen  Als je net als mij gek bent op douchen, dan wil je wel een goede douchekop hebben. Maar wat als je ook nog eens een kop hebt waarmee je water bespaart. Ik ging op weg naar Karwei en liet mij adviseren over welke douchekop het beste bij mij zou passen. Zo kwam ik bij de waterbesparende douchekop van Grohe uit. Een douchekop met een mooi design en tegelijk vriendelijk voor mijn portemonnee.

Helemaal Zen 

Ik kon niet wachten om te gaan douchen. Ik stak een kaarsje aan en deed de lichten uit. Met een heerlijk meditatie muziekje op kon ik gaan genieten van mijn nieuwe douchekop. Ik was helemaal zen.  De eerste reactie was dat de straal best wel hard was. Mijn vorige douchekop was niet zo hard qua straal, maar eerder zacht voor de huid. Dat was bij deze douchekop niet zo. Maar na een week was ik gewend en wilde ik niets anders meer. Ik was toch wel tevreden, want ik heb elke dag heerlijk een half uur gedoucht.

50% minder water

Volgens de handleiding gebruik je 50% minder water en kan je alsnog heerlijk douchen. Voor een gemiddeld huishouden geldt dat zij tot 7.500 liter warm water en 40 m3 gas kunnen besparen met zo´n soort douchekop. De laatste tijd waren Waternet en ik niet echt vrienden, door de toren hoge waterrekeningen die ik elke maand in mijn email zag. En voor iemand zoals mij ,die elke dag doucht, is deze uitvinding geweldig.

Zeker een aanrader

Is de douchekop van Grohe een aanrader? Ik vind van wel. Het design ziet er mooi uit, waardoor je badkamer een stuk mooier lijkt. De laatste waterrekening was al een stuk lager, waar ik heel blij mee was. En ik kan heerlijk douchen en duurzaam zijn met deze waterbesparende douchekop van Grohe. Als je dus wilt besparen en een beetje op de centen wilt letten, doe je een eenmalige aankoop van rond de 30 euro en dan heb je net als ik deze geweldige douchekop. Hierdoor bespaar je met jouw douchemomentjes water en kan je optimaal genieten. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.