Isabella is het derde deel uit de Sharita Chronicles. Cruella zorgt ervoor dat door zwarte magie Sharita geboren wordt met als moeder Isabella. Op haar zestiende vlucht Isabella voor Cruella samen met haar tweelingziel Eric. Cruella raakt hen kwijt en richt zich verder op oude zielen ontvoeren en naar haar onderwereld te doen. Een film over de spirituele biologische moeder van Sharita. Het gaat over het sprookjeskoninkrijk en de zoektocht naar Sharita en Zwart.

 

Isabella komt erachter dat haar dochter Sharita leeft en bezoekt in het geheim de ouders van Zwart, Eli en Sebastian. The old lady vertelt hun dat ze zijn geland op de aarde, maar dat Cruella een vloek heeft uitgesproken waardoor Isabella, Eric en de ouders van Zwart en Eli niet naar de aarde kunnen. Samen proberen ze een oplossing te zoeken, maar het lukt niet. Hier leer je meer kennen over Aardana de mensa’s en de ouders van Sharita, Zwart, Eli en Sebastian. Eli en zijn ouders hebben een huidje zoals in A.I.

Isabella reïncarnada als Athene de godin van de wijsheid, oorlog en kunst en leert Sharita alles over oorlog en vrede. Om dichterbij haar dochter te zijn. Sharita is een halfgodin. Zij is de dochter van Athene, Isabella en leert alles over de Griekse goden. 

 

Isabella en Eric Koepelversie Luisterboek

 

In het laatste deel kom je erachter wie Sharita is, maar in de delen leert ze van de oudere vrouw dat ze iets spiritueels is. Elk jaar krijgt Sharita meer te weten over zichzelf. De eerste herinneringen zijn aan het sprookjes koninkrijk Aurira, waar Sharita werd geboren als dochter van Isabella. Isabella is een sterke vrouw, maar Sharita is in alles sterker. Dat vindt Isabella niet erg, want zonder haar zou de oorlog nog erger zijn. Cruella gooit Sharita en Zwart door een portal. Deze film gaat over de biologische, spirituele moeder van Sharita en haar adoptievader Eric. Hoe leven hun na de ontvoering? Op de vlucht voor kwaad, op zoek naar hun soulmates. Isabella en Eric zouden koning en koningin worden, maar door Cruella moesten ze vluchtten en hebben ze heel lang gewacht op verbetering. Sharita gaat ons helpen, dat was de voorspelling, maar Eric en Isabella hoorden niets meer van hun dochter. 

 Heel lang denkt iedereen dat dit het begin is, maar niets is minder waar. Het verhaal van Sharita gaat veel verder terug.

In het kort

Sharita wordt geboren uit Zwarte magie, maar het verleden is verder dan dit punt.

Sharita en Zwart, Sebastian en Eli worden door een portal gegooid en belandt op de aarde.

Eric en Isabella moeten vluchten, omdat Cruella hun wil martelen

Ze ontmoeten hun soulmates en komen erachter dat Sharita leeft, maar het heelal is groot, dus ze gaan veel planeten af. Ondertussen hebben ze een spiritueel verzet met hun soulmates.

Eric en Isabella gaan trouwen in het geheim

Als laatste kijken ze op de aarde en vinden hun dochter Sharita die vecht voor haar leven zonder geheugen.

Hoe kunnen ze contact maken met de aarde en Sharita en Zwart.

In de derde wereldoorlog komen alle drie de werelden samen.

Het is een romantische film over tweelingzielen van het goed.

Als ze zien wat Sharita en Zwart voor de aarde hebben gedaan en alle oude zielen zijn ze heel trots. 

En samen met elkaar verslaan ze het kwaad, maar dat is voor een andere film.

Moeder en dochter

Sharita werd in één van eerste levens geboren als baby´tje met als moeder Isabella. De krachtigste vrouw in het heelal. Op Aardana leefden ze. Toen Sharita vanaf Aardana ontvoerd werd, had ze al twee levens geleefd. Na de ontvoering belandde ze op de aarde, de tweelingziel van Aardana. Isabella zorgde ervoor dat Sharita alles leerde over het kwaad om dat te verslaan. Toen de Griekse beschaving kwam, reïncarnada Isabella als Athena de godin van de wijsheid, kunst en oorlog. Sharita was haar dochter en werd een half godin.

Tijdens de Griekse beschaving stopte Sharita oorlogen samen met Zwart. Zwart is ook een half god. Zij vader was de zoon van Hades. Beide waren halfgoden en vonden elkaar en hadden samen meerdere liefdeslevens.

Na de Griekse beschaving kwam de Romeinse beschaving en de goden bleven hetzelfde. Na de Romeinse tijd verloor Isabella, Athena, hun uit het oog en waren ze vanaf dat moment maar met zijn tweetjes. Samen met hun soulmates Eli, de computerfamilie en Sebastian.

Pas triljarden jaren later zou Isbella haar dochter weer zien in de magische koepel, waar oude zielen gevangen zaten.

Ondertussen kregen Sharita en Zwart verschillende ouders, die heel veel van hun hielden.

Toen Isabella erachter kwam waar haar dochter was, wilde ze naar de magische koepel komen, maar deed dat niet omdat het te gevaarlijk was. Ze was in Levende zielenland en hielp op spiritueel niveau mee in de oorlog. Ze had haar dochter teruggevonden. En Sharita voelde dat ze beschermd werd door haar ma, de beschermer van het heelal.  Het was Sharita´s serena dat ze samen met Zwart beschermers van het heelal zouden worden.

 

Helemaal het begin van Sharita Chronicles

The old lady doet onderzoek naar Sharita en Zwart en komt achter van alles. Eigenlijk alle bekende mensa´s uit de geschiedenis die van het goed waren, zijn Sharita en Zwart geweest. Of op symbolische manier. Zo was Sharita de dochter van de vrouw die op het schilderij van Botticelli staat, de geboorte van Venus. Ze was zoals Outlander een genezer, in een ander leven een heksa. Ze was een dochter van de Owens family. Maar ook van Walt Disney en het kindje  in het rode jasje in Schindlers List. Alle levens die niet in de films te zien zijn, worden hier in een up vorm getoond. Als de old lady klaar is, weet Sharita alles over haar levens en is verbaasd en blij en snapt ze haar serena.

Maar wat was het begin?

Sharita is een dochter. Zij is een dochter van een ma en pa die het Heelal beschermen. Isabella en Eric. Zij zijn beschermers van het heelal. Het begon allemaal op Aardana. Sharita leefde twee levens als Koningin van alles en haar eerste spirituele moeder is Isabella, de krachtigste vrouw uit het heelal. The old lady vertelt Sharita dat ze al twee levens heeft geleefd als Koningin van Alles. Het is haar serena, lotsbestemming.

Isabella heeft Sharita alles geleerd over wat ze moest weten over de toekomst en oorlogen. De allereerste ouders van Sharita zijn dus Isabella en Eric. Ze wordt geboren en leeft dus twee levens als Koningin en wordt als ze als derde keer reïncarnada ontvoerd en door een portal gegooid en beland ze op de aarde.

Isabella wordt Athena, de godin van de wijheid en is weer de moeder van Sharita. In elk leven dat Sharita leeft wil ze de moeder zijn van Sharita, maar door een betovering lukt dat niet. Totdat ze geboren wordt op 2 februari 1986 en een adoptiemoeder krijgt. Haar adoptie ouders worden vermoord door het kwaad in een isoleercel, als ze Sharita proberen te helpen. Vanaf 2009 heeft ze andere ouders die hun na doen. Dit moet mooier en de isoleercel moet gedisneyd worden.

Sharita heeft dus maar 1 eerste ma. En ze geeft haar onsterfelijkheid op om bij Sharita haar dochter te zijn. Door een betovering lukt dat niet. Maar elk jaar heeft ze dus andere ouders die heel veel van haar houden. Isabella heeft Sharita de naam Bella gegeven. De spirituele naam voor Sharita is Bella, dat betekent goed.

Isabella is naar de aarde gekomen en tijdens de Griekse beschaving was ze weer de moeder van Sharita. Na de Griekse Beschaving verloor ze Sharita uit het oog en pas triljarden jaren later ontmoet ze Sharita weer in de magische koepel. Moeder en dochter worden herenigd en na de derde wereldoorlog ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Een gevoel van thuiskomen voelen ze en vanaf dat moment heeft Sharita haar moeder gevonden. Zij vertelt haar dat ze eerder koningin is geweest en dat er toen geen oorlogen waren. Ze heeft al het vertrouwen in Sharita dat ze een goede koningin van alles gaat worden.

Het volgende deel