Blog Bad Bucket Stop kapot en Nu?

Gepubliceerd op 24 april 2021 om 13:09

Ik heb nu drie jaar een Bad Bucket waar ik heel erg van geniet. Elke avond neem ik een heerlijk bad. Maar wat is een Bad Bucket? Het is een bad voor kleine huisjes of appartementen. Als je dus een kleine badkamer hebt en alsnog een bad wilt dan is dit de ideale oplossing. Na drie jaar optimaal genoten te hebben van mijn kleine bad is de stop kapot gegaan. Dus ik Googlen of er een aparte stop te koop was, maar helaas dat was er niet. Ik moest creatief zijn en iets anders bedenken. De teil van het bad was nog goed, dus een nieuwe bad bucket kopen was onzin. Ik dacht eerst om een stop te kopen voor een babybadje, maar die was te klein. Na een tijdje zoeken kwam ik met de oplossing, een kurk voor wijnflessen. De vacuüm stopper is de beste. Je kunt de afvoer laten zitten en vervangt de stop van de bad bucket met de kurk. Heel simpel en werkt snel en effectief.  De vacuüm stoppers zijn voor 6,99 te koop bij de Blokker en dan heb je er twee. Ik vond het zelf wat aan de dure kant, maar ik weet zeker dat ze online goedkoper zijn. Heb je nou geen zin om te wachten koop ze dan bij de Blokker in de winkel. Als je nagaat dat je de aankomende jaren nog heerlijk in bad kan zitten is een kleine investering van 6,99 niet duur. Dus als je nog een goede bath bucket hebt, maar de stop is kapot dan kan je dat oplossen door een vacuüm stop te kopen. Voor de bad liefhebbers met een klein appartement raad ik aan; koop een bathbucket 50 euro per stuk is de goedkoopste. En dat is niet duur als je ziet hoe lang het bad mee gaat. Dus zet de kaarsjes en de mediatiemuziek maar aan en dan kan ook jij lekker badderen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.