Blog Creatieve dip? Probeer wierook!

Gepubliceerd op 9 november 2023 om 14:42

Als je net als mij creatief begaafd bent, ben je eigenlijk altijd bezig met dingen ontwerpen of bedenken. Maar wat als je al een tijdje niet nieuws kunt bedenken en je een beetje vast zit. Geen inspiratie, is zo vervelend. Helemaal als je maanden bezig geweest met 1 project en dat het uiteindelijk een groot succes is, kan je net als mij in een creatieve dip terechtkomen. Maar wat doe je om er weer uit te komen? Te lang blijven piekeren is niets voor mij. Na de week elke dag in bed te liggen en op Netflix series bingen heb je dat ook wel weer gezien en wil je wat anders. Ik had op een gegeven moment een helder idee. Ik ging naar een spiritueel winkeltje in Amsterdam Noord, echt een aanrader by the way, en kocht daar voor maar 1,50 een pakje wierook en nog eens 1,50 voor een houdertje. Het was de wierook voor succes. Als je de wierook aansteekt krijg je dus succes. Nou en dat kon ik wel gebruiken. Wat blijkt ik steek de wierook aan en voel mij gelijk zen. Mijn gedachtes stopten met piekeren, ik begon weer te werken en ik kon ook weer lachen. Nooit gedacht dat wierrook dat allemaal teweeg kon brengen, maar ik heb nog nooit 3 euro zo goed besteed.

Dus mijn advies. Zit je creatief vast? Koop wierrook en laat je geest verlichten. Neem een momentje voor jezelf en je kunt het leven weer aan.  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.