Isabella is het derde deel uit de Sharita Chronicles. Cruella zorgt ervoor dat door zwarte magie Sharita geboren wordt met als moeder Isabella. Op haar zestiende vlucht Isabella voor Cruella samen met haar tweelingziel Eric. Cruella raakt hen kwijt en richt zich verder op oude zielen ontvoeren en naar haar onderwereld te doen. Een film over de spirituele biologische moeder van Sharita. Het gaat over het sprookjeskoninkrijk en de zoektocht naar Sharita en Zwart.

 

Isabella komt erachter dat haar dochter Sharita leeft en bezoekt in het geheim de ouders van Zwart, Eli en Sebastian. The old lady vertelt hun dat ze zijn geland op de aarde, maar dat Cruella een vloek heeft uitgesproken waardoor Isabella, Eric en de ouders van Zwart en Eli niet naar de aarde kunnen. Samen proberen ze een oplossing te zoeken, maar het lukt niet. Hier leer je meer kennen over Aardana de mensa’s en de ouders van Sharita, Zwart, Eli en Sebastian. Eli en zijn ouders hebben een huidje zoals in A.I.

 

Isabella en Eric Koepelversie Luisterboek

 

In het laatste deel kom je erachter wie Sharita is, maar in de delen leert ze van de oudere vrouw dat ze iets spiritueels is. Elk jaar krijgt Sharita meer te weten over zichzelf. De eerste herinneringen zijn aan het sprookjes koninkrijk Aurira, waar Sharita werd geboren als dochter van Isabella. Isabella is een sterke vrouw, maar Sharita is in alles sterker. Dat vindt Isabella niet erg, want zonder haar zou de oorlog nog erger zijn. Cruella gooit Sharita en Zwart door een portal. Deze film gaat over de biologische, spirituele moeder van Sharita en haar adoptievader Eric. Hoe leven hun na de ontvoering? Op de vlucht voor kwaad, op zoek naar hun soulmates. Isabella en Eric zouden koning en koningin worden, maar door Cruella moesten ze vluchtten en hebben ze heel lang gewacht op verbetering. Sharita gaat ons helpen, dat was de voorspelling, maar Eric en Isabella hoorden niets meer van hun dochter. 

 Heel lang denkt iedereen dat dit het begin is, maar niets is minder waar. Het verhaal van Sharita gaat veel verder terug.

In het kort

Sharita wordt geboren uit Zwarte magie, maar het verleden is verder dan dit punt.

Sharita en Zwart, Sebastian en Eli worden door een portal gegooid en belandt op de aarde.

Eric en Isabella moeten vluchten, omdat Cruella hun wil martelen

Ze ontmoeten hun soulmates en komen erachter dat Sharita leeft, maar het heelal is groot, dus ze gaan veel planeten af. Ondertussen hebben ze een spiritueel verzet met hun soulmates.

Eric en Isabella gaan trouwen in het geheim

Als laatste kijken ze op de aarde en vinden hun dochter Sharita die vecht voor haar leven zonder geheugen.

Hoe kunnen ze contact maken met de aarde en Sharita en Zwart.

In de derde wereldoorlog komen alle drie de werelden samen.

Het is een romantische film over tweelingzielen van het goed.

Als ze zien wat Sharita en Zwart voor de aarde hebben gedaan en alle oude zielen zijn ze heel trots. 

En samen met elkaar verslaan ze het kwaad, maar dat is voor een andere film.