Savannah en Eli

De jongste tweeling van Sharita en Zwart gaan elke keer als ze geboren worden op hun zevende dood. Op 7 juli. Niemand snapt waarom en ook de twee kleintjes snappen het niet. Ze willen zo graag volwassen worden, maar iets in het heelal houdt dat tegen. Sharita´s ocean eyes laten een visioen zien dat als ze ouder zijn, ze voor het kwaad kiezen. In tranen huilt ze uit bij Zwart en vertelt wat ze heeft gezien. Ze worden van het kwaad. Oh wat erg. Ik snap het niet, onze kinderen zijn lief, aardig en puur goed. Weet je zeker dat je dat hebt gezien? Ik zag brandende gebouwen en een aarde die vernietigd werd. Later blijkt dat Sharita haar visioen verkeerd had geïnterpreteerd. In de derde wereldoorlog moest iedereen van het goed, een beetje van het kwaad zijn, anders zou het kwaad niet verslagen worden. Later snapt ze dat Savannah en Eli de aarde juist probeerde te redden. Door deze twee stopte de derde wereldoorlog.

Savannah en Eli hebben ook ocean eyes. Net zo mooi als die van Sharita´s. Ze mogen niet ouder worden, omdat Cruella ze anders kon ontvoeren. Pas als Sharita op hartenland zit worden ze geboren. En in de tijd van de derde wereldoorlog helpen ze vanaf Levende Zielenland. Met liefde en kracht. Het grote geheim van de tweeling is dat zij de slimste en sterkste zijn, omdat ze de jongste zijn. Cruella probeerde hun elk jaar, eeuw, te ontvoeren maar dat is haar niet gelukt, omdat ze telkens op hun zevende doodgingen. The old lady komt hierachter en vertelt het tegen Sharita, die blij is dat ze hen nooit heeft ontvoerd.

Savannah en Eli worden niet elke eeuw, jaar, geboren. Soms is het te gevaarlijk en moeten ze een leven wachten.

Ze worden geboren in de volgende films

Aardana, waar ze een dag later doodgaan dan Sharita.

Not alone in lonelyness, waar ze doodgaan als ze zeven zijn

Mermaids, waar ze doodgaan als ze zeven zijn

The legend of an Indiana, waar ze doodgaan als ze zeven zijn

The land of the living souls, waar ze doodgaan als ze zeven zijn

Recovery, waar ze doodgaan als ze zeven zijn

Na recovery gaat niemand meer dood en is de hele familie op aarde.

Vanaf Boredom worden ze opnieuw geboren en dan gaan ze niet dood op hun zevende

Fairies a happely ever after, gaan ze niet dood en zijn ze volwassen

Queen of everything, worden ze klaar gemaakt om beschermers van het heelal te zijn.

Kinderen van Sharita

Sharita krijgt vanaf Aardana zes kinderen die elk leven weer geboren worden. Furily en Manily, Melody en Waterly en Savannah en Eli. Ze zijn allemaal tweelingen. Drie meisjes en drie jongens. Savannah en Eli worden niet ouder dan 7 en vinden dat niet leuk. De voorspelling is dat ze van het kwaad worden. Sharita interpreteert dit verkeerd en het blijkt dat het goed slecht moet worden om het kwaad, Cruella, te verslaan. Als Eli en Savannah worden geboren en doodgaan heeft ze veel verdriet. Soms zelfs zo erg dat ze zelfmoord pleegt. Zwart heeft hetzelfde en pleegt ook soms zelfmoord, omdat het te veel pijn doet.

Hun andere dochters en zonen zijn meestal al op leeftijd en kunnen goed voor zichzelf zorgen, waardoor ze niet op aarde hoeven te blijven.

In het hiernamaals hebben Sharita en Zwart een eigen universum waar hun oudere iks waken over Eli en Savannah, als Sharita en Zwart dan nog niet dood zijn. 30 dagen in het hiernamaals, is zeventig jaar op aarde. Zo hoeven de kinderen niet al te lang te wachten totdat ze hun ouders weer zien.