Puppy eyes is het zevende deel uit de Sharita Chronicles. Cruella zorgt ervoor dat Sharita en Zwart samen opgroeien bij een robot. Crualla´s plan was om hun leven daardoor te verzieken, maar de robot houdt heel veel van hun en beide zien hun als vader, maar ze zien elkaar niet als broer en zus. Ze hebben met zijn drietjes een mooi leven en Sharita en Zwart hebben weer een liefdesleven en worden beschermers van het bos waar ze leven. Alvast om ze voor te bereiden als Koningin van Alles en Koning van Alles. Sebastian en Eli zijn vrienden en bezoeken hun bos en besluiten om daar te blijven als ze Sharita en Zwart ontmoeten. Ze worden beste vrienden.

Puppy Eyes Koepelversie, Luisterboek

 

Synopsis

In een tijd hier ver vandaan was er een sprookjesbos in Frankrijk die beschermt werd door een computermens. Op een dag vond hij twee baby´tjes in een mandje. Hij nam ze mee naar zijn huisje en ging voor ze zorgen. Ik noem jou Sharita en jou Zwart. Ik heet puppy eyes. De baby´tjes konden al een beetje praten en waren heel erg blij. Ella en Isabella groeien op en zij leren om het bos te beschermen. De witte heks wil het sprookjesbos als haar woonplek, met zijn drietjes moeten ze tegen dit kwaad vechten. Ella noemt Isabella haar dochter. Lukt het de drie om het sprookjesbos te beschermen?

Puppy Eyes koepelversie Luisterboek

Playlist alle liedjes

Vrolijke instrumentale muziek, muziek waar je vrolijk van wordt, achtergrond muziek

Healing therapy, Cheerful instrumental music., achtergrond muziek

The flaming lips yoshimi battles the pinkrobots part 1, achtergrond muziek

Kindernotes, Boot it up. Als Zwart en Sharita zingen als ze klein zijn en klusjes in het huis aan het doen zijn.

Daddy´s girl, Red Sovine, Band tussen Sharita en Puppy eyes

Kindernotes, Keyboard Kid. I am a piano kid, all of the keys on the piano. 

Abochi Father´s day. Ze kiezen een dag samen met elkaar en dat wordt vaderdag en dan is dit liedje.

Coldplay, Daddy, ontroerend liedje voor puppy eyes.

Mr Big, to be with you. Als de witte heks het bos wil overnemen. Puppy eyes zingt dit. Hij heeft verschillende stemmen en kan mooi zingen.

Vengaboys, Cheekah Bow Bow. Achtergrond muziek. Als ze het bos mooi maken  voor alle wezens die daar leven.

John Hills, Mr computer man. Puppy eyes zingt.