Extra liedjes Sharita Chronicles

Sharita Chronicles

Mijn boekje Sharita Kracht en liefde vertelt het verhaal helemaal te bestellen via de website van boekscout .

Films over het sprookjes koninkrijk volgorde, Allemaal zoals Maleficent.

In de Sharita Chronicles reis je samen met de hoofdpersoon Sharita door verschillende levens. Cruella de duivelin heeft als haar levensmissie, Sharita´s levens saborteren en het geluk van haar af te nemen. Haar tweelingziel en eenling is Zwart. Elk jaar zijn ze samen en moeten ze elkaar opnieuw vinden.

Is Sharita sterk genoeg om Cruella te verslaan? Reis mee met Sharita in haar levens en kom achter al het magische en spirituele dat er bestaat in de wereld.

1.Aardana

Het  begin. Miniserie van drie uur over Sharita en Zwart. Sharita als heksa en Zwart groeit op bij het kwaad.

2.Not alone in lonelyness

Triljarden jaren met zijn tweetjes op de aarde.

3.Isabella

Over de spirituele vader en moeder van Sharita.

4.Mermaids

Sharita wordt geboren als mermaid met benen, waardoor ze niet bij haar familie en vrienden kan zijn.

5.Reusa´s 

Sharita wordt geboren als Reusa, maar is de kleinste. Ondanks dat ze klein is is ze snel slim en beter dan de andere reusa´s. Zwart wordt ook geboren als Reusa en Eli transformeert als Reusa. Sebastian is een vriend van Zwart en ontmoet op die manier Sharita. Een verhaal over het volk de Reusa´s. 

6.The little Witcha

Sharita wordt geboren als heksa´tje en wordt gepest door leeftijdsgenootjes. Ze red het dorp van de kwade bedoelingen van Cruella en wordt de heldin van het dorp.

7.Gnomes and fairies

Een film over Kabouters en fairies. Er is oorlog bij de mensen en Zwart en Sharita moeten de oorlogen op een creatieve manier stoppen.

8.Puppy eyes

Over een lieve computerfamilie die Zwart en Sharita opvoeden. Ze worden beschermer van het bos waar ze wonen. Puppy eyes is als een vader voor hen, maar ze zijn geen broer en zus. Beide worden gevonden in het bos waar puppy eyes woont.

9.Stubi

Film over de dieren van Sharita en haar kat Stubi. Stubi is in zijn laatste leven een kruising tussen een tijger en kat. Hij praat met Sharita via gedachte zenden.

10.Death and Deathly, A story about death

Over de dood die schuldgevoelens heeft als iemand doodgaat. 

11.Greek time

Griekse goden die voor het kwaad kiezen en Cruella helpen met zielen ontvoeren. 

12. 1473

In dit leven is Sharita weer een heksa en Zwart ook. In deze film werkt Cruella samen met de kerk en protestantse en katholieke mensen die de heksa´s haten. Veel zielen gaan dood, maar Sharita en haar heksa moeder redden ook heel veel.

13.The legend of an Indiana

Sharita wordt geboren als de Indiana Cho en Zwart als blanke man The white wolf. Ze worden verliefd en hebben ondanks de creatieve martelingen van Cruella een leuk liefdesleven.

14.The Land of the living souls

Over de brug tussen aarde en levende zielenland. Sharita en Zwart in 1900.

15.Japanese Doctor

Een hele film over the japanese doctor die Sharita ontmoet in 1900.

16. Het Kwaad, The evil

Een film over al het kwaad in de eeuwen. Cruella heeft het kwaad georganiseerd en is bezig met een derde wereld oorlog. Die ook Sharita en Zwart moeten stoppen.

17.The rebellion, leven in de koepel

Over het leven in de koepel  tijdens de derde wereldoorlog.

18.Freedom, Vrijheidsfilm

Bevrijdingsdag, de fairies komen vrij en hoe het voor hun is om in vrijheid te leven. Het leven op hartenland, een eiland dat Sharita heeft voorspeld.

19.Zwart de film

Een film over de eenling en tweelingziel van Sharita. Speelt zich af in moderne tijd met flashbacks naar Aardana waar Sharita en Zwart koning en koningin zijn geweest. Hij was net zo´n doler als aragorn uit Lord of the rings

20.Koningin van van het heelal, Queen of  the Universe

Een flashforward naar de tijd dat Sharita is koningin van het heelal wordt en koningin van alles. Maar ze is destructief en wil telkens zelfmoord plegen waardoor ze naar levende zielenland gaat waar haar ouders zijn en broer. Ze is als een venelope, lekker zichzelf. The old lady helpt haar om koningin te zijn. Ontmoeting verschillende wezens en zielen,  op verschillende planeten.

21. Sharita and Zwart modern time

Hoe Sharita en Zwart leven in de moderne tijd na de bevrijding.

22.Boredom

Verveling is iets wat de fairies niet kennen. Over uitvindingen, de nieuwe wereld en je niet vervelen. 

23.Furily, Waterly en Manily

Over de dochters van Sharita. Furily wordt over triljarden jaren Koningin van Alles, maar tot die tijd is Sharita dat. Een film over zussen en lotsbestemmingen. Pas als Sharita als Sharita geboren wordt krijgt ze drie dochters waar ze veel van houdt. Dit zijn geen eicelbaby´s, maar die baart ze echt. De film laat de zussenband zien zoals in Practical Magic en ze groeien op tot volwassen vrouwen waar Sharita trots op is.

24. Fairies, eindfilm om alles af te sluiten, happily ever after

Over de fairies en hun reis om uit de klauwen te blijven van Cruella. Sharita komt erachter door het spirituele winkeltje en de oudere vrouw dat ze iets spiritueels is. Wie is Sharita? Waar komt Sharita vandaan? In dit laatste deel kom je hier achter. Alle plotgaten komen hier naar voren en het wordt een geheel, omdat je erachter komt dat Sharita en Zwart de eerste mensa´s zijn, zonder ouders. Het begin van het goed is zo ontstaan.