Blog Als het leven je citroentjes geeft

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 10:03

Na een week slecht slapen, is het mij nu alweer twee dagen gelukt om heerlijk te genieten van mijn bedje. Het maakt mij vaak niet uit waar ik slaap.  Op de bank of in bed, maar zodra mijn oogjes sluiten dan voel ik mij heerlijk. Het was dus wel even afzien dat ik een weekje niet goed geslapen heb, maar er waren een paar opstapelingen waardoor ik slecht sliep. Ik weet het de titel " 34 en vrijgezellig", was door het slaapgebrek minder leuk. Gelukkig kan ik nu weer slapen en gaat het echt veel beter met mij. Wat kan een mens het toch goed hebben als je weer uitgerust wakker wordt. Ik heb zoals gewoonlijk weer mijn positieve houding terug en alles is weer mooi. Deze week ga ik nog even lekker mezelf verwennen, kleertjes kopen, mooi maken en goed voor mezelf zijn. Ik heb er nu al zin. Wat goed werkt als je slecht slaapt is valeriaan. En als je jezelf moe maakt door sporten, dan maak je heerlijk je hoofd leeg. Ik ben weer begonnen met kickboksen. Heerlijk gewoon even lekker slaan. Voor de mensen die slecht slapen, ik weet van mezelf dat het super zwaar is, maar uiteindelijk word je toch wel heel moe en val je vanzelf in slaap. Mijn advies; wees lief voor jezelf, ga vroeg naar bed en probeer het los te laten. En als het leven je citroentjes geeft, dan maak je daar een sapje van :)

 

Liefs Sharita


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.