Kleurrijk en bijzonder! Tantilly´s kleding

Gepubliceerd op 12 juni 2024 om 18:16

Sharita´s Mening: Rok, Vest en Armbandjes een unieke combi!

Als blogger krijg ik vaak de mogelijkheid om te schrijven over verschillende kleding. Nu kreeg ik de kans om de De Silkmix Boho Rok in combinatie met een blauw Ikat vestje aan mijn kledingkast toe te voegen. Samen met nog hele schattige armbandjes die de outfit helemaal afmaken.

Eerste indruk

Na het openen van de pakketjes was ik blij verrast. Iets dat mij erg opviel is dat de kleding van Tantilly kwaliteit heeft. Je krijgt echt waar voor je geld. En dat is super fijn. Kleding die je niet één keer draagt, maar voor langere tijd meegaat. De rok van Tantilly past goed bij het vestje, waardoor je alleen een leuk truitje erbij hoeft te zoeken. Voor mij is dat een zwart truitje of t shirt. Dat past goed bij het geheel.  Mijn eerste indruk van de outfit was super positief. De pakketjes worden mooi verpakt en het gevoel van jarig zijn komt naar boven als je de bestelling ontvangt. Ik kon niet wachten om alles aan  te doen en mijn nieuwe kleding te showen.

Waar blijft de zomer?

De zomer laat lang op zich wachten. De zomerse dagen en een terrasje pakken zit er met dit weer niet in. Maar als je de rok combineert met een warme trui en een warme zwarte of gekleurde legging kan dat prima. Dan heb je het in ieder geval niet koud. Het vestje is meer voor de zomer. Het is van lichte en luchtige stof, die lekker zit en je zomer outfit net even iets leuker maakt.

Combineren

De rok en het vestje kan je met van alles combineren. Als je zin hebt in kleurrijk dan kies je bijvoorbeeld voor zacht roze, maar zoals ik al zei zwart past er ook goed bij. Ik heb veel sieraden en de armbandjes van Tantilly zijn super leuk om te combineren met verschillende kleding. De kleuren van de armbandjes zijn goud met blauw en goud met turquoise. Ze zijn makkelijk om te doen en het is net even dat extra´s dat jouw outfit doet stralen. Ik zou zeker even kijken bij de sieraden van Tantilly. Er is een groot aanbod en er zit vast wel iets voor je bij.

Het geheel

De De Silkmix Boho Rok  en het Ikat vestje samen met de armbandjes zijn een prachtig geheel. Je voelt je fijn erin en als je jezelf wilt verwennen is dit een goede keuze. Ik ben zelf niet de dunste, maar de rok en het vestje kleden slank af, waardoor je er drie kilo lichter uitzien. En dat is zeker mooi meegenomen. De kleding van Tantilly is onder andere ook voor vrouwen die iets dikker zijn en daarom winkel ik graag bij hen. Je kan helemaal jezelf zijn.

Conclusie

De Silkmix Boho Rok, het Ikat vestje en de armbandjes zijn geweldig voor de zomer, maar als het weer op zich laat wachten, kan je het allemaal combineren met warmere kleding. Ik ben in ieder geval heel blij met het geheel. Wil jij ook iets bijzonders qua kleding? Kijk dan bij de online webshop van Tantilly of de kledingwinkel in Deventer. Ik ben meer dan tevreden en draag de kleding vol zelfvertrouwen. Een bijzondere en unieke combi voor de zomer. Dit was Sharita´s Mening.

Meer info

Voor meer info over de kleding en meer check de website van Tantilly.

Voor meer info over het Ikat vestje kijk dan hier.

Voor meer info over de sieraden kijk dan hier.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.