Blog Sieraden Bij Jodie uniek en speciaal

Gepubliceerd op 4 februari 2024 om 17:40

Wat doe je als je net even iets extra´s wil doen om er leuk uit te zien? Je koopt een mooie jurk, maar je bent nog niet helemaal tevreden. Als je van oorbellen houdt wil je natuurlijk wel leuke en bijzondere oorbellen. Maar waar kan je terecht? Ik kwam na zoeken op het internet achter de oorbellen en armbandjes van Bij Jodie. Jodie is 32 jaar en moeder van 4 kinderen. Ze maakt alle sieraden zelf. Na succes heeft ze besloten om sieraden te maken en te verkopen. Mooie sieraden voor een lage prijs.

Maar wat maken de sieraden van Bij Jodie zo uniek?

Niet alleen de vorm is bijzonder, maar ook de kleuren. Ik heb gekozen voor de oorbellen met blauw en goud. De oorbellen passen goed bij mijn groene jurk en maken mijn outfit helemaal af. Deze oorbellen vind je niet snel. Het assortiment van Bij Jodie is kleurrijk en de stenen zijn allemaal uniek. Maar wat betekent de kleur blauw gecombineerd met goud eigenlijk?

Als je spiritueel bekijkt naar de betekenis van de kleur blauw, vind je de volgende uitleg. Blauw is een kalmerende kleur en wordt geassocieerd met rust en vrede. Daarnaast staat het voor intelligentie, stabiliteit en de waarheid. Vertrouwen, wijsheid en spirituele wilskracht horen ook bij deze kleur. De spirituele betekenis van goud is dat het activerend en reinigend werkt, daarnaast trekt het geluk aan.

Wow, dat wil ik ook, dacht ik. Na het lezen van al deze symbolische betekenissen, kan ik niet wachten om mijn blauw gouden oorbellen te dragen. Wat als ik iets meer geluk heb in het leven of vertrouwen in dat het goedkomt of iets meer rust en vrede. Volgens het internet kan je dit krijgen bij het dragen van de kleur blauw en goud. Nou sign me up.

Elegante oorbellen

Het tweede paar dat ik heb gekozen zijn elegante oorbelletjes. Stel je hebt een feestje en je wilt er goed uit zien, dan zijn deze oorbellen een must have. Met de kleine ronde blauwgrijze hangers kan je helemaal voor de dag komen. Net even dat extra´s waardoor je je nog zelfverzekerde voelt. Naast de wat grotere oorbellen, heeft Bij Jodie ook kleinere en sierlijke oorbellen. De tweede paar oorbellen, passen goed bij mijn zwarte effen jurk. Super leuk!

Voor elke gelegenheid 

Je kan zelf bepalen naar wat voor gelegenheid je de oorbellen draagt, maar voor de casual friday op werk staan ze ook heel goed. Of als je een verjaardag hebt van je beste vriend of vriendin, dan zijn ze ook super leuk. Een trouwerij? Geen probleem met de oorbellen van Bij Jodie, kan je helemaal uitpakken. De vormen en kleuren kunnen bij verschillende kleding gedragen worden. Net waar je zin in hebt.

Armbandjes

Je kunt niet alleen oorbellen Bij Jodie kopen, maar ook super geinige en leuke armbandjes. Voor weinig geld heb je al een bijzonder armbandje. Leuk voor elk seizoen. Als je in de lente voor het eerst een rokje aandoet of in de zomer als je naar dat ene strandfeestje gaat, waar net die leuke jongen ook komt, dan kan je Bij Jodie je slag slaan. De armbandjes zijn goed voor verschillende gelegenheden. Maar ook voor de donkere dagen heeft Bij Jodie sieraden. Dan kan je kiezen voor de bruine tinten.

Gewoon doen

Zit je te twijfelen? Niet doen. Wel doen is jezelf trakteren op mooie sieraden. Verwen jezelf met de unieke sieradenlijn van Bij Jodie, want Bij Jodie kun je zeker weten terecht.

Je kan Jodie volgen op Facebook of Instagram @BijJodie 


Reactie plaatsen

Reacties

boontrudy@gmail.com
4 maanden geleden

Héél levendig zijn de sieraden beschreven.Ik krijg echt zin om ze om én in te doen! Hele fraaie en originele arm bandjes en oorbellen!