Blog Waxmelts voor een heerlijke geur in je huis

Gepubliceerd op 16 november 2023 om 16:26

Vind jij het ook zo belangrijk om je huis lekker te laten ruiken? Ik kwam Het Geurmeisje tegen en zij verkopen waxmelts. Waxmelts? Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar wat een geweldige uitvinding. Het zijn was blokjes die je in een brandertje doet met een waxine lichtje eronder. De wax smelt langzaam en verspreid een hele lekkere geur door je huis. Bij Het Geurmeisje kan je kiezen uit heel veel verschillende soorten waxmelts. Je kan dus elke keer een andere geur nemen om jouw huis heerlijk laten ruiken.

Ik heb de geuren Citronella, Cherry Blossom  en Seychellen genomen en ik was heel blij met alle drie de geuren. Ik kon elke dag een andere geur nemen, maar ik vond de geur van de Seychellen waxmelts, echt een aanrader. Als je eenmaal deze geur ruikt, weet je wat ontspanning is. Binnen no time ruikt je woonkamer echt heerlijk en is je hoofd weer even leeg van alle dagelijkse bezigheden.

Het is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt dus een brandertje nodig, die kun je gewoon kopen via de website, een waxinelichtje en dus een waxmelts. 1 strip waxmelts bestaat uit vijf blokjes, dus je kan er even mee door.  1 waxmelt gaat lang mee, dus je hebt uren geurplezier met 1 blokje.  

Ik ben een roker en ook al ventileer ik veel, mijn huis ruikt naar sigarettenrook en als er dan iemand op bezoek komt die niet rookt, schaam je je toch een beetje. Maar met de waxmelts van Het Geurmeisje, ruikt je huis altijd lekker. En wat dacht je van de kattenbak? Ik heb de waxmelts gebruikt tegen vieze geurtjes en dat werkt prima. Ik hou van mijn lieve kat, maar de kattenbak ruikt niet altijd even lekker. Waxmelts kunnen deze vieze geurtjes tegen gaan.

Naast de geuren, heb je ook de mogelijkheid om was doekjes te kopen die je bij een was erbij kan doen en waar je kleren heerlijk van gaan ruiken. Ik heb een doekje uitgeprobeerd en de kleding rook weer helemaal als nieuw. Zeker een aanrader. Je hoeft maar een half doekje erbij te doen en dat is al voldoende. In totaal zitten er dertig doekjes in een pakje, maar als je ze door de helft doet, kan je dus 60 keer een doekje gebruiken voor het wassen.

Al met al zijn de waxmelts bij Het Geurmeisje een aanwinst voor iedereen die van heerlijke geuren houdt. Daarnaast ruikt je huis lekker en kan je ondertussen heerlijk ontspannen met de geuren. Er zijn genoeg soorten waxmelts, dus voor ieder wat wils. Ik ben in ieder geval helemaal blij met de geuren en de producten van Het Geurmeisje. Ik hoop jij ook.

Voor meer info:

Waxmelt Cherry blossom - Het Geurmeisje

Waxmelt Seychellen reep - Het Geurmeisje

Wasstrips Lavendel - Het Geurmeisje


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.