Dreamely

Synopsis plus extra info

In dreamily komen wensen uit. Dromen komen uit als je je wens verteld tegen de boom, Toshia. Toshia is een oude ziel en helpt degene die een droom wil laten uitkomen. Velen geloven het niet, maar een aantal zien haar, alleen als je een ziel goed in het hart bent.

Elijah groeit op met Ella en ze zijn vanaf het eerste moment dat ze samen zijn vrienden. Het zijn soulmates. Van zeven tot zestien zijn ze heel close. Als ze zestien zijn verteld Elijah dat hij een gayla is. Hij valt op jongens. Ella vindt het niet raar maar alleen maar geweldig. Your secret is safe by me. You should go to Toshia and ask her for a loving guy. Neh. Maar later gaat hij toch allleen naar de boom en ziet Toshia. Your wish will come true. Elijah heeft als wens een lieve man ontmoeten en daarmee oud worden. Keep in mind it´s not about looks, zegt Toshia nog als waarschuwing.

Als Elijah zestien is verteld hij tegen zijn moeder dat hij een gayla is en zijn moeder en hij zingen een nummer over dat het niet uitmaakt voor wie je kiest. And dad will he accept me as who i am? He will, just give him some time.

Eric ziet dat hij een wens doet bij de boom en hij wil Elijah gebruiken om zijn eigen wens uit te laten komen. Hij wil de beste zijn in zwarte magie, alleen hij is niet puur en Toshia zou hem nooit een wens geven.

Elijhah wordt verliefd op Eric´s uiterlijk, maar komt er later achter dat hij niet goed is door zijn beste vriendin Ella. De vriendschap staat stil, want Elijah is alleen maar bezig met zijn nieuwe geliefde. Als Elijah erachter komt waarom Eric met hem is, ziet hij het duister van Eric en stopt de relatie. Een jaar later heeft Ella gehoord over een prins die ook een gayla is en introduceert Elijah met hem. Bastian en Elijah zijn gelijk verliefd en vanaf dat moment beseft Elijah dat hij zijn tweelingziel gevonden heeft- De twee mannen nu 22 vallen voor elkaar. Ze gaan trouwen en later adopteren ze een baby girl.

De één ziet eruit als Tadashi big hero 6 en Eric uit ariel. Ella ziet eruit als the princess and the frog.  

Net zulke goede  nummers als