Eli en Sebastian

 

Eli is een computerfamilie robot en Sebastian is een brug. Sebastian is heel slim en heeft altijd goede ideeën. Met zijn viertjes zijn ze op magische manier verbonden en reïncarneren altijd op zo´n manier dat ze elkaar elk leven weer vinden.

Eli kan wisselen tussen leeftijden en wordt net zoals Sharita en Zwart ouder en jonger.

Sebastian is een hele lieve brug. Een brug is een nieuwe naam voor mongooltje.

Sharita en Zwart worden tegelijk met Sebastian en Eli op de aarde gegooid. Vanaf dat moment zijn ze vrienden voor altijd. Elke keer als Sharita reïncarneert, reïncarneren hun ook dichtbij haar, waardoor ze elkaar telkens weer opnieuw ontmoeten en vrienden worden.

Het is Sharita´s vriendenclubje. Zwart, Eli en Sebastian. In elke film komen ze  voor en vaak zijn het al vrienden van Zwart en ontmoet Sharita hun als ze zestien zijn.

Voorbeeld

In a legend of an Indiana is Eli een AI Computer die Zwart leert kennen als hij op reis is. Ook Sebastian leert hij kennen en ze worden vrienden.

In de Sharita Chronicles is het heel normaal dat AI leven en bij de samenleving horen. Sebastian en Eli gaan terug naar Aardana. Zwart leert ze altijd als eerste kennen en dan besluiten ze om vrienden te blijven. Sharita leert hun kennen door Zwart en het voelt als familie.

In elke film komen ze terug. Eli is net als Zwart en Sharita heel slim en lief. Sebastian is hetzelfde op zijn manier. Zoals in Trolls de film. In the rebellion mag Sebastian 1 film uitkiezen om te kijken en kiest dan voor de kleine zeemeermin van disney. Hij voelt zich net als Flowder, maar na de derde wereldoorlog is hij net zo sterk als Sharita en Zwart. Hij was vroeger vaak bangig en nu niet meer. Eli is een lieve AI die altijd met de beste oplossingen komt. Met zijn viertjes zijn ze een apart stel, maar waar iedereen van gaat houden. In elke film laat hij zijn hart zien, met een  klepje die hij optilt en elke keer is Sharita helemaal verbaasd en vindt het zo mooi en stoer. Zwart, Eli en Sebastian gaan ook dood als Sharita doodgaat en zo reïncarneren ze telkens bij elkaar.

Sebastian is voor veel dingen bang zoals The good dinosaur en in de rebellion is hij één van de sterkste. Hij praat met dieren en is heel zorgzaam naar alles dat leeft en van het goed is.