The Japenese Doctor

The Japanese Doctor is het zestiende deel van de Sharita Chronicles. Hier leer je over wie hij is en hoe hij zo´n sterke heksa is. De Japanse cultuur komt hier terug. Ook hij werd gemarteld door Cruella, maar hij komt erachter en verslaat Cruella, waardoor ze moet vluchten. 

Het verhaal

In een tijd hier ver vandaan leefde er een man the japanese doctor. Before he became the japanese doctor, he was named Asahise. He lived to help other old souls and guide them through life and after. I met him a lot during my life. Now it´s your turn. Dare you to believe?

Shintoïsme gelooft dat er in alles een god zit. Hij kan met alles dat leeft praten. Hij ontmoet the old lady en ze worden vrienden. Ook een verhaal over wie the old lady is.

Hij helpt ook computerfamilie om naar het hiernamaals te gaan. Er is een multiculturele samenleving van alles dat goed is. Op zijn reizen ontmoet hij verschillende wezens en leert hij over de magie van de lotus bloem. Een blaadje en je kan reizen naar andere werelden. Je kan dan reizen naar het grote hiernamaals. Levende zielenland bestond toen nog niet. Hij ontmoet de ouders van Eli en vertelt hun dat hun zoon belangrijke dingen gaat doen voor de Koningin van Alles. You should be proud of him. I see them with the fourth of them. They meet every life and will grow to love eachother. 

Japanse muziek.

Voor de film kijken naar Shintoïsme.

Hij vindt alles van de natuur mooi. Hij mediteert in de jungles en gaat in leer bij een tempel. Waar hij wordt opgeleid als dokter en als hij klaar is met zijn lessen wordt hij de japanese doctor genoemd. Hij reist veel en leert alles over het Shintoïsme.

Een vriend van hem legt hem uit waar blaadjes voor dienen. Je kan dan reizen tussen werelden zonder dat je dood hoeft te gaan. The land of the living souls was toen nog niet gemaakt, maar zo kan hij reizen naar het grote hiernamaals.

Hij reist de wereld rond en helpt oude zielen als ze het moeilijk hebben.

Uiteindelijk ontmoet hij Sharita en dat is het einde van de film.

Zoals Seven Years in Tibet.

Liedjes erin

Japanse cultuur, maar hij is houdt van globalisatie en multicultureel.

Een liefdesverhaal tussen hem zijn vrouw. Zijn vrouw is een geisha tegen haar wil in en hij red haar en samen trekken ze de wereld rond. Het zijn tweelingzielen en zijn vrouw is zijn grootste steun. Zij gaan samen dood als ze oud zijn. We lived our lives, we had beautiful moments, let death come to take us. We´re going to the big after live and we will live again.

Years later… hij ziet Sharita in paniek wegrennen uit het stadje en voelt dat hij haar moet helpen. Het begin van The Land of the living souls.

Zoals Memoirs of a geisha kijken als voorbereiding, net zo mooi en Mulan disney nieuwste versie.